Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Man Kelly Caleche labiausiai patinka savo skaidrumu ir oda, įtariu, kad nei vieno, nei kito EDP neišlaikys cool.gif
Spynelė ir man ne vietoj.
Atsakyti
O to spynos - tai dar vienas marketinginis žingsnis biggrin.gif Juk pastaruoju metu "ant bangos" yra Hermes rankinės (ir ju kopijos tongue.gif ) su spynelėmis, nu tai va, kad gražiai derėtų buteliukas prie rankinuko lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 01 23, 13:26)
O to spynos - tai dar vienas marketinginis žingsnis biggrin.gif Juk pastaruoju metu "ant bangos" yra Hermes rankinės (ir ju kopijos tongue.gif ) su spynelėmis, nu tai va, kad gražiai derėtų buteliukas prie rankinuko lotuliukas.gif

O gal atvirkščiai - rankinukas prie buteliuko? smile.gif O jei netyčia pasimestų rankinuko spynutė, tai galima ją pritaikyti nuėmus nuo buteliuko. Buteliukas nieko nepraras, o rankinė išlaikys savo pirmykštį stilių. biggrin.gif
Atsakyti
O man spynelė visai gražu, va ax.gif biggrin.gif prikolnai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
A, tai čia tipo, reikia neštis rankinę psikabinus ant rankos, įsistvėrusios butelaitį? lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar pasiteiravau del naujuju Hermes vaniles kvepalu. Minejo, kad turetu jau buti ateinanti menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 01 23, 13:05)
Kitą mėnesį turėtų pasirodyti Kelly Caleche EDP koncentracija. Buteliukas bus šiek tiek kitoks.

Sklinda gandai, kad bus praturtintas gėlių bukietas  g.gif

Vajeee, kokia gera zinia! Noriu-noriu-noriu! smile.gif)) EDT jau daugiau nei pries metus partempiau is Ciuricho - mylymiausias mano kvapas darganotiems orams. O jei si dar "praturtino", tai isvis! smile.gif)
Ir butelaitis su spinele labai fainai atrodo (smparkiai itariu, kad tik ant kokio 100 ml bus ta spinele, nors...) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Westie: 23 sausio 2009 - 16:33
Ar teko kam uostyti Hermes Hiris? O gal kuri nors turit ?
http://www.fragranti...s/Hiris-20.html
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 23, 14:03)
O man spynelė visai gražu, va ax.gif  biggrin.gif  prikolnai atrodo biggrin.gif

kaip nuo vaikiško dienoraščio hihihi.gif netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 sausio 2009 - 17:34
Interviu su J.C. Ellena (iš vokiečių kalbos į rusų išvertė vieno forumo parfumistė):

INTERVIU su J.C. ELLENA

Atsakyti
Uosciau vakar Vanille Galante ir nieko neuzuodziau biggrin.gif

Gal del to, kad uosciau stipresnius pries tai, bet niekaip nesugebejau "pagauti" kvapo nei nuo rieso, nei nuo lapelio. Pasidaviau po keliu valandu bandymo uzuosti.

Jauciau kokybiska vanile, t.y. man ji pasirode ne sintetine, bet ir tas kvapas toks perregimas kaip voratinklis.

Bandysiu kada vel is pat ankstaus ryto ir be jokiu kitu kvepalu.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 02 11, 13:31)
Uosciau vakar Vanille Galante ir nieko neuzuodziau biggrin.gif

Gal del to, kad uosciau stipresnius pries tai, bet niekaip nesugebejau "pagauti" kvapo nei nuo rieso, nei nuo lapelio. Pasidaviau po keliu valandu bandymo uzuosti.

Jauciau kokybiska vanile, t.y. man ji pasirode ne sintetine, bet ir tas kvapas toks perregimas kaip voratinklis.

Bandysiu kada vel is pat ankstaus ryto ir be jokiu kitu kvepalu.

Passion forume paskaičiau atsiliepimus apie šią vanilę, tai irgi pažymi merginos, kad ji visai ne konditerinė, o perregima, lengva, vandeninga - firminis Ellena bruožas smile.gif
Atsakyti