Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(BlackDee @ 2008 08 29, 10:53)
Manau, kad su oda, mediena, dūmais ir tabaku - būtų gan saldi (platesne "saldumo" prasme) kompozicija  g.gif O štai jei jis norėtų nustebinti "nesuderinamumu", man atrodo turėtų prisidėt kažkas kartaus arba rūgštaus  g.gif

Man atrodo, kad tabakas to kartumo ir priduotų g.gif O šiaip toks saldžiai-kartus variantas gi būtų pats tas žiemai biggrin.gif

QUOTE(Gervela @ 2008 08 29, 10:59)
o aš kaip tik norėčiau drąsesnio sprendimo, nes vanilė - pati savaime gan nuobodus reiškinys blush2.gif o kontrastas saldu- rūgštu, ir dar Elleniškai įdomiai- skamba kur kas smagiau, nei oda ar medis blush2.gif na, bet čia jau mano norai ir nuomonė biggrin.gif aš mėgstu rrrrrūgštelę biggrin.gif

Sakai? Nu ne, man vanilė+citrina būtų nelabai. biggrin.gif Tos rūgšties gi gal ir kitkuom galima padaryt? Nagis, palauksim truputuką ir pauostysim biggrin.gif

Minerva, beee.gif O jei rimtai, tai aš atvirkščiai - turiu įtarimą, kad vis labiau su visom ausim skęstu būtent Hermeso kvepaluose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 29, 10:27)
Būtų labai baisu, jei Ellena sumąstytų vanilę suporuot kontrasto dėlei su, tarkim, citrusais  g.gif

O kodėl baisu? bigsmile.gif Man pėvėzė, itin patiko toks derinys Nicolai "Vanille Tonka" - pradžioj lengva ir be galo diskretiška rūgštelė, vėliau pereinanti į šiltas prieskonines natas. Labai netgi įdomus ir nenuvalkiotas derinys... Na, nėra ta citrina ten labai ryški, ir galbūt labiau net ne kontrastas gaunasi, o tik dvi tarpusavy polemizuojančios temos smile.gif Tikrai be galo įdomu, kaip tą vanilę "išgirs" Ellena.
Atsakyti
man graži ši ištrauka pasirodė, gal labai nemaišys 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Katalike, labai gražu ir įdomu bigsmile.gif Dėk viską, ką randi tokio įdomaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 08 29, 11:00)
man graži ši ištrauka pasirodė, gal labai nemaišys 4u.gif

user posted image

Katalike, kokia knyga ir autorius?
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 29, 13:01)
Katalike, labai gražu ir įdomu bigsmile.gif Dėk viską, ką randi tokio įdomaus  4u.gif

turėsiu omeny 4u.gif
QUOTE(JVana @ 2008 08 29, 13:27)
Katalike, kokia knyga ir autorius?

ta vienintelė, kurią perskaičiau ir truputį aprašiau "literatūros apie parfumeriją" temoje smile.gif
Atsakyti
Siandien isigijau nilo sodus. Jie mane iskart uzbure...na, po 10 min uostymo...
o prasidejo viskas nuo to, kad mama mano vyrui is egipto paveze Hermes Rocabar. Turejo jis visokiu skaniu kvapu, mano isrinktu. Bet sie yra kazkas TOOOKIO. Ne vieni taip puikiai nesilaiko, kaip Hermes. Ir tokie rafinuoti, tokie prabangus....
mama dar turi 24 Faubourg, bet nepraemem pakuotes. Ka jus galit apie juos pasakyt? Bet nuo Nilo sodu as alpstu. O vezecios nepatiko...bet as dar kita kart jas bandysiu jaukintis. Gal subrest tam reikia?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zekcija @ 2008 09 04, 13:34)
mama dar turi 24 Faubourg, bet nepraemem pakuotes. Ka jus galit apie juos pasakyt? Bet nuo Nilo sodu as alpstu. O vezecios nepatiko...bet as dar kita kart jas bandysiu jaukintis. Gal subrest tam reikia?smile.gif

Kažkaip abejoju, ar nualpsi nuo 24, Faubourg. Kvapas klasikinis, aštrus, gėlinis, apelsininių skiltelių mažai, į Nilo sodus nė pro kur nepanašus. jei mėgsti lengvus, nesudėtingus kvapus, gali smarkiai nuvilti.
Atsakyti
aciu. tai gal as ju ir neprasysiu mamos...
Atsakyti
Hermes šį mėnesį išleido Kelly Caleche pure parfum, sudėtis šiek tiek pakeista: rožė, jazminas, mimoza, tuberoza, vilkdalgis, benzoinė derva, oda (nebėra citrusų įeinančių į EDT).
Talpa 7,5 ml, kaina refillable 140 Eurų, refill'o - 76 Eurai.
"Buteliukas" Kelly rankinės-spynos formos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 12 rugsėjo 2008 - 22:00
Ir as esu HERMES'o gerbeja bigsmile.gif Butent wub.gif " UN JARDIN SUR LE NIL" kvepalus! Kvepia ir laikosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na štai, jau aišku, kaip atrodys nauja limituota Eau des Merveilles versija, kurią išleis šį mėnesį smile.gif

user posted image
Atsakyti