Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Oho! Tiesiog puikios zinios smile.gif) Ir siaip megstu vanile aromatuose, bet labai idomu kaip ja interpretuos kontraversiskasis Ellena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Westie: 28 rugpjūčio 2008 - 11:55
QUOTE(centifolija @ 2008 08 08, 22:11)
Ajo, nujo, ką čia ir bepasakysi prieš tokius argumentus. Iš mano aplinkos (kas visiškai nesidomi parfumerija) Kelly Caleche nepatiko nė vienai.

Nežinau kiek rimtai tuo reikia domėtis, bet kvapas kvapui nelygu. Ar tik besdominčioms šie kvepalai yraprivalomai puikūs? Įdomumo dėlei pauosčiau parfumeexpresse esančius Hermes. Kvapas aštrus ir vaistinis, primena kažkokius vaistus, operacinę ar pan.. Visiška atmetimo reakcija. Galbūt kiti Hermes kitokie, ne tokie aitrūs ir specifiniai. Pasitaikius progai pauostysiu.
Atsakyti
Na štai, Subjektyvi, matai - tu tik patvirtinai tavo pacituotą centifolijos faktą - nesidominčioms parfumerija šie kvepalai nepatinka rolleyes.gif Aišku, tai nereiškia, kad visoms besidominčioms jie patiks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 28 rugpjūčio 2008 - 13:03
Kiek teko skaityti, tai "besidominčios parf." parduoda nemažai kvepalų, kuriuos kitos itin giria ar alpėja. Matyt prisiskaitė čia komentarų ir prisipirko, gal kad būt prie "chebros". rolleyes.gif

Kvapo patikimas ar nepatikimas yra absoliučiai individualus dalykas. Pomėgiai čia eina savo keliu, nes būtent pomėgiai ir gali sutapti, tik visų nosys skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 28, 17:23)
Kiek teko skaityti, tai "besidominčios parf." parduoda nemažai kvepalų, kuriuos kitos itin giria ar alpėja. Matyt prisiskaitė čia komentarų ir prisipirko, gal kad būt prie "chebros".  rolleyes.gif

Na, yra ir tokių tendencijų, bet nemanau, kad tai yra labai blogai - žmonės nusiperka kvepalus, išbando, supranta, kad ne jų skonio kvepalai ir parduoda tiems, kuriems labiau patinka. Ir visiems nuo to tik geriau smile.gif
Atsakyti
Akivaizdu, kad ne visiems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 28, 21:44)
Na, yra ir tokių tendencijų, bet nemanau, kad tai yra labai blogai - žmonės nusiperka kvepalus, išbando, supranta, kad ne jų skonio kvepalai ir parduoda tiems, kuriems labiau patinka. Ir visiems nuo to tik geriau smile.gif

Oi, kaip patinka man šita žodžių seka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 28, 17:23)
Kiek teko skaityti, tai "besidominčios parf." parduoda nemažai kvepalų, kuriuos kitos itin giria ar alpėja. Matyt prisiskaitė čia komentarų ir prisipirko, gal kad būt prie "chebros".  rolleyes.gif

šitą jau girdėjom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 08 27, 19:40)
Puikios naujienos Hermessence kolekcijos gerbėjoms  bigsmile.gif 
Šiuo metu Hermes namų parfumeris dirba ties dar vienu šios serijos kvapu – Vanille Galante.

Nu labai įdomu. g.gif
Aišku, niekam ne paslaptis, kad aš čia forume esu viena iš pačių ištikimiausių Hermes gerbėjų ir man patinka turbūt viskas, išskyrus Musonus biggrin.gif Bet šitų kvepalonų lauksiu neramiai. Būtų labai baisu, jei Ellena sumąstytų vanilę suporuot kontrasto dėlei su, tarkim, citrusais g.gif Bet būtų visai nieko, galvoju, jei tai būtų vetiveris, tabakas, kas nors kartaus, dūmiško, arba oda, pavyzdžiui g.gif

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 29, 09:27)
Nu labai įdomu.  g.gif
Aišku, niekam ne paslaptis, kad aš čia forume esu viena iš pačių ištikimiausių Hermes gerbėjų ir man patinka turbūt viskas, išskyrus Musonus  biggrin.gif Bet šitų kvepalonų lauksiu neramiai. Būtų labai baisu, jei Ellena sumąstytų vanilę suporuot kontrasto dėlei su, tarkim, citrusais  g.gif Bet būtų visai nieko, galvoju,  jei tai būtų vetiveris, tabakas, kas nors kartaus, dūmiško, arba oda, pavyzdžiui  g.gif

Manau, kad su oda, mediena, dūmais ir tabaku - būtų gan saldi (platesne "saldumo" prasme) kompozicija g.gif O štai jei jis norėtų nustebinti "nesuderinamumu", man atrodo turėtų prisidėt kažkas kartaus arba rūgštaus g.gif Gal kokį spalį-lapkritį patenkinsim smalsumą ir pavyks sužinoti, kas gi ten bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 29, 10:27)
Bet šitų kvepalonų lauksiu neramiai. Būtų labai baisu, jei Ellena sumąstytų vanilę suporuot kontrasto dėlei su, tarkim, citrusais 

o aš kaip tik norėčiau drąsesnio sprendimo, nes vanilė - pati savaime gan nuobodus reiškinys blush2.gif o kontrastas saldu- rūgštu, ir dar Elleniškai įdomiai- skamba kur kas smagiau, nei oda ar medis blush2.gif na, bet čia jau mano norai ir nuomonė biggrin.gif aš mėgstu rrrrrūgštelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 29, 10:27)
Aišku, niekam ne paslaptis, kad aš čia forume esu viena iš pačių ištikimiausių Hermes gerbėjų

Smaugliau, kaip netikėta biggrin.gif

(Juokauju, jeigu kas cool.gif)

O mano uoslė kuo toliau, tuo labiau nuo Hermes tolsta. Rudens sindromas: poreikis oriental-spicy arba oriental-floral, o visi kiti variantai nekvepia smile.gif Va, tik Amazone EDT kažkaip prie laukiamos rudens darganos visai įsipiešia g.gif
Atsakyti