Razumas + akusere bozena = liuxine komanda. Bozena kaip kokia drauge paguos ar uz rankos palaikys, o Razumas su savo juokeliais pakels nuotaika. Tikrai labai dziaugiuos, antra klecka irgi pas ji gimdyt noreciau!
Vilniaus gimdymo namuose veikia Konsultacinis centras (tel. 269 54 63, darbo laikas - nuo 7.30 iki 15.00 val. darbo dienomis) ir yra galimybės konsultuotis pas norimą gydytoją.
Vilniaus gimdymo namuose veikia Konsultacinis centras (tel. 269 54 63, darbo laikas - nuo 7.30 iki 15.00 val. darbo dienomis) ir yra galimybės konsultuotis pas norimą gydytoją.
Kai tarsitės su Razumu, būtinai pasiklauskit ar atvažiuos savaitgalį į ligoninę, nes mano brolienei sekmadienį jis tik telefoną atmetinėjo, tuo ir pasibaigė, kad pagimdė visai kitoje ligoninėje visai pas kitą gydytoją.
Kai tarsitės su Razumu, būtinai pasiklauskit ar atvažiuos savaitgalį į ligoninę, nes mano brolienei sekmadienį jis tik telefoną atmetinėjo, tuo ir pasibaigė, kad pagimdė visai kitoje ligoninėje visai pas kitą gydytoją.
Razumas dirba tik savo darbo metu ir megsta planuotus gimdymus . Man atrodo jis jau seniai nebevazineja savaitgaliais, bei svenciu dienomis , ir sioje temoje daug apie tai parasyta .