Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

QUOTE(Elire @ 2010 05 06, 16:07)
As irgi gimdziau pas Razuma ir likau labai patenkinta jo darbu, tikrai ji rekomenduoju kaip gera gydytoja. smile.gif

as girdejau, kad jis jau nebedirba... viskas.....
Atsakyti
Na, praėjusią sav. dirbo smile.gif
Atsakyti
Razumas + akusere bozena = liuxine komanda. Bozena kaip kokia drauge paguos ar uz rankos palaikys, o Razumas su savo juokeliais pakels nuotaika. Tikrai labai dziaugiuos, antra klecka irgi pas ji gimdyt noreciau! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Man gimdyti po 2 menesiu.noreciau suzinoti kokie ikainiai dabar pas Razuma ir Diliautiene.Man reikalingas CP.Parasykite i AZ.Aciu ax.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės,
Gal ir man galėtumet atsiųsti i AZ Razumo kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Busiaka @ 2010 05 25, 16:55)
Sveikos merginos.Man gimdyti po 2 menesiu.noreciau suzinoti kokie ikainiai dabar pas Razuma ir Diliautiene.Man reikalingas CP.Parasykite i AZ.Aciu ax.gif

Mane domina lygiai tokia pati info. Jei galima į až. Ačiū.
Atsakyti
Sveikos, sakykit,ar sis gydytojas neturi savo privataus kabineto? dirba tik ligonineje?
Atsakyti
Vilniaus gimdymo namuose veikia Konsultacinis centras (tel. 269 54 63, darbo laikas - nuo 7.30 iki 15.00 val. darbo dienomis) ir yra galimybės konsultuotis pas norimą gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2010 05 30, 11:07)
Vilniaus gimdymo  namuose veikia Konsultacinis centras (tel. 269 54 63, darbo laikas - nuo 7.30 iki 15.00 val. darbo dienomis) ir yra galimybės konsultuotis pas norimą gydytoją.

aciu 4u.gif o jeigu as prisiregistravus kitoj ligoninej,tai vistiek galiu registruotis konsultacijai ? ar turesiu prisiregistruoti VGN?
Atsakyti
Kai tarsitės su Razumu, būtinai pasiklauskit ar atvažiuos savaitgalį į ligoninę, nes mano brolienei sekmadienį jis tik telefoną atmetinėjo, tuo ir pasibaigė, kad pagimdė visai kitoje ligoninėje visai pas kitą gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(MadaMa @ 2010 05 31, 14:19)
Kai tarsitės su Razumu, būtinai pasiklauskit ar atvažiuos savaitgalį į ligoninę, nes mano brolienei sekmadienį jis tik telefoną atmetinėjo, tuo ir pasibaigė, kad pagimdė visai kitoje ligoninėje visai pas kitą gydytoją.

nu cia tai geras blink.gif kazkaip praejo noras pas ji apsilankyti schmoll.gif o tai ji jau buvo su juo susitarusi?
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 05 31, 17:17)
nu cia tai geras  blink.gif  kazkaip praejo noras pas ji apsilankyti  schmoll.gif  o tai ji jau buvo su juo susitarusi?

Razumas dirba tik savo darbo metu cool.gif ir megsta planuotus gimdymus ax.gif . Man atrodo jis jau seniai nebevazineja savaitgaliais, bei svenciu dienomis ax.gif , ir sioje temoje daug apie tai parasyta mirksiukas.gif .
Atsakyti