Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 03 18, 11:20)
Gimdžiau pirmus du sūnus pas jį, viskas ok, bet kažkaip jis labai spaudžia "ant laiko", nori kuo greičiau, todėl su antru man labai skausmingi sąrėmiai buvo nuo skatinamųjų, vos ištvėriau.

o kodel jums skatino? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Briga28 @ 2010 03 18, 13:14)
...zinok tu cia zmogau kas geriau sulaukt ar nesulaukt ?? nuo gydytojo manau labai daug ir priklauso..

geriau yra besalygiskai pasitiketi gydytojui. Jeigu Jums kila abiejoniu del Razumo pasiulymo, gal neverta taip jau prie jo prisirysti? Jug VGN beveik visi yra tikri savo srities profesionalai.

viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 03 18, 16:13)
o kodel jums skatino? blink.gif

Matyt, nelabai mėgsta ilgus gimdymus.
Atsakyti
QUOTE(Juliocek @ 2010 03 12, 19:28)
Briga28 as irgi paklausiu kaip man elgtis ir kada vaziuot i ligonine, tai Gyd. pasake skambinti jam bet kurio atveju, nors ir nezada kad atvaziuos. Gal tuomet jis paskambintu budinciam gydytojui kad tave labiau priziuretu  mirksiukas.gif

Na draugei buvo tokia situacija. Jis pats neatvyko, bet tuoj pat prisistatė jo dešinioji ranka- akušerė Božena ir po kelių val. draugė sūpavo sūnelį. Razumas ir telefonu gali suorganizuoti sklandų gimdymą. mirksiukas.gif

Kas gimdo pas Razumą ir Boženą- padėkos žodžius daugiau beria Boženai. Kas apturi CP pas Razumą- tada jau liaupsės pačiam medikui.
Atsakyti
Laba diena,
Mūsų šeimoje jau du sūnus, pirmas gimė 2007 m. (gimdžiau pati), o antras š.m. kovo 8 d. - mamai dovana smile.gif (buvo nuspręsta daryti CP). Abiem atvejais nesitariau nei su vienu gydytoju, su vyru nusprendėm, jog važiuosim į VGN, kai tik reikės gimdyti ir nebuvo svarbu, koks gydytojas priims gimdymą. Visiškai atsitiktinai, nes kai man reikėjo gimdyti, paprasčiausiai buvo jų darbo pamaina, abu sūnus pagimdžiau pas minėtą gydytoją ir akušerę Boženą. Noriu jiems LABAI PADĖKOTI už kompetetingą ir profesionalų darbą, DIDELIS JIEMS AČIŪ smile.gif
Ypatingai paliko didelį įspūdį antro sūnaus gimdymas, gydytojo dėka buvo operatyviai priimtas sprendimas daryti CP, jei ne jis, nežinau kiek aš dar gimdykloje būčiau prasikankinusi.
Istorija štai tokia: atvažiavau vakare kovo 7 d. į apžiūrą, nes lyg jau buvo prasidėję sąrėmiai, bei jau buvo 41 sav., apžiūrėjusi gydytoja priėmime pasakė, kad guldys į patologinį, nes jau virš termino, nors gimdymo veikla dar neprasidėjusi. Vakare su visais daiktais nuėjau į palatą dar suspėjau susipažinti su ten gulinčiomis panašaus likimo būsimomis mamytėmis ir kai atsigulėm miegoti, nepraėjus gal nei valandai, staiga pajutau, kad "iššovė kamštis", staigiai išlipau iš lovos, nes pradėjo tekėti vandenys. Palatoje buvo sujudimas smile.gif , viena mamytė pakvietė sesutę, tada vėl iškviestas gydytojas apžiūrėjo ir nurodė man eiti į gimdyklą. Jau gimdykloje paskambinau vyrui, kad atvažiuotų, taip su vyru nuo 2 val. iki 7 val. ryto su vyru prabuvome gimdykloje, kur skaičiavom sąrėmius, per tą laiką gydytoja, kurios buvo pamaina užėjo tik vieną kartą, antrą kartą apie 7 val. kai artėjo perdavimas jos pamainos, apžiūrėjo, pasakė, kad gimdymo veikla neprasideda, tik 2 cm prasivėrę ir nurodė lašint skatinamuosius. Ir štai čia prasidėjo visas įdomumas doh.gif .
atėjo sesutė ir pasakė ar neturime kateterio (jei neklystu jo kaina apie 0,58 ct), pasakėm kad atpirksim ką reikia, o ji tipo neturime, bandysiu kitame skyriuje ieškoti, po kiek laiko atėjo ir atnešė bei pasakė, kad paskui būtinai nupirktume ir nuneštume į tam tikrą skyrių. Kai lašino skatinamuosius ir sąrėmiai vyko kas 5 min., lyg viskas turėjo būti normaliai. Po kiek laiko atėjo M. Razumas ir dar pora gydytojų, vyko pamainos perdavimas, buvo nuspręsta mane apžiūrėti po 1 val., atėjus laikui, apžiūrėjo ir pasakė, kad nėra reikalo mane kankinti, veikla neprasideda, reikės daryti CP. Supratau, kad tikrai kitos išeities nėra ir aišku sutikau, nuo tos akimirkos viskas vyko taip operatyviai ir profesionaliai, kad vos spėjau gaudytis, kas kur ir kaip smile.gif Galutiniam rezultate po operacijos išvydau savo mažylį, kuris pasirodo kaip ponaičiukas gulėjo apsivertęs, ant krūtinės susidėjęs rankeles ir net nesiruošė niekur išeiti iš mamytės pilvelio, o aplink kaklą buvo vieną kartą apsisukusi virkštelė. Po operacijos kitomis dienomis M. Razumas vis ateidavo, pasiteiraudavo, kaip jaučiuosi, duodavo patarimų.
Taigi linkiu visoms būsimoms mamytėms sėkmės ir stiprybės gimdant bei papulti į kompetetingų ir profesionalių gydytojų rankas, kurių profesionalumas pasireikštų tiek susitarus, tiek ir nesusitarus su jais dėl gimdymo iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dardin: 31 kovo 2010 - 19:00
Noreciau suzinoti Razumo tel nr., ir kiek jus mokejote jam g.gif , laukiu i az
Atsakyti
Merginos,
gal galite ir man parasyti i a.z. sio gydytojo tel. numeri?
Aciu

Atsakyti
VGN Konsultaciniame centre
(tel. 269 54 63, darbo laikas - 7.30-15 val. darbo dienomis)
nuvykus yra galimybės konsultuotis su jūsų pasirinktu gydytoju
dėl nėštumo priežiūros;
nėštumo priežiūros ir gimdymo;
tik gimdymo
bei kt. atvejais.
Atsakyti
sveikos! mano mama gimde pas Razuma vyresnyji,nes ju ten 2 db. biggrin.gif tai cia buwo pries 14m.! tai buwo lb patenkinta! O man irgi wa tuoj gimdyt..tajp noreciau pas ji,bet kazin ar pakliusiu,nes nlb pinigu yra..
Atsakyti
Man labai patiko šis gydytojas. Gal todėl, kad abu kartus viskas gerai baigėsi, bet šiaip žiūrėdama kaip dirba, stebėjausi iš kur pas jį tiek energijos ir jėgų. Kadangi tariausi iš anksto, tai teoriškai turėjau tikėtis kažkokios ten ypatingesnės priežiūros, bet nesitikėjau, nes suprantu, kad turi būti rūpinamasi visais pacientais ir visų pirma labiausiai tais kurių atvejai komplikuoti, o tik po to kiek lieka laiko paplepėjimais ir ypatingu dėmesio paskirstymu visokiems susitarėliams lotuliukas.gif Žodž, man paliko jis normalaus daktaro profesionalo įspūdį, nesilydančio dėl atlygio, bet po gimdymo tikrai pasirūpino t.y. užeidavo, apžiūrėdavo ir namo važiavau rami, kad viskas gerai. Manau, kad ir jis liko patenkintas "bendradarbiavimu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2010 05 06, 16:37)
Man labai patiko šis gydytojas. Gal todėl, kad abu kartus viskas gerai baigėsi, bet šiaip žiūrėdama kaip dirba, stebėjausi iš kur pas jį tiek energijos ir jėgų. Kadangi tariausi iš anksto, tai teoriškai turėjau tikėtis kažkokios ten ypatingesnės priežiūros, bet nesitikėjau, nes suprantu, kad turi būti rūpinamasi visais pacientais ir visų pirma labiausiai tais kurių atvejai komplikuoti, o tik po to kiek lieka laiko paplepėjimais ir ypatingu dėmesio paskirstymu visokiems susitarėliams lotuliukas.gif Žodž, man paliko jis normalaus daktaro profesionalo įspūdį, nesilydančio dėl atlygio, bet po gimdymo tikrai pasirūpino t.y. užeidavo, apžiūrėdavo ir namo važiavau rami, kad viskas gerai. Manau, kad ir jis liko patenkintas "bendradarbiavimu"  biggrin.gif

Parasyk prasau i AZ kiek tau kainavo atsidekojimas, nes irgi tarsiuos tik del CP, nes as suprantu kai tu vaziuoji ir siaip papoli tai tiesiog gali atsidekoti kiek nori, jeigu aisku nori, bet kai taresi is anksto tai manau vistiek kainos kitos, o dar ir CP planinis (nes net nezinau kaip kalbeti su jo klaust del kainos ar kaip unsure.gif ), gal dar neseniai kas taresi del CP, parasykyt nes greit vaziuoju pas ji del datos tartys, tai vat noreciau suzinot kaip ir kas.
Atsakyti
As irgi gimdziau pas Razuma ir likau labai patenkinta jo darbu, tikrai ji rekomenduoju kaip gera gydytoja. smile.gif
Atsakyti