Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

Na as apie Razuma esu girdejusi, kad po gimdymo "uzprase" 2.000Lt "padekos", nors gumdymas kaip tik jo budejimo metu vyko... g.gif Mano nuomone daugoka, kai nereikia niekur ne savo pamainos laiku atvaziuoti, gimdymas nebuvo komplikuotas, moteriske gimde naturaliai su epidura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 05, 21:43)
Na as apie Razuma esu girdejusi, kad po gimdymo "uzprase" 2.000Lt "padekos", nors gumdymas kaip tik jo budejimo metu vyko...  g.gif Mano nuomone daugoka, kai nereikia niekur ne savo pamainos laiku atvaziuoti, gimdymas nebuvo komplikuotas, moteriske gimde naturaliai su epidura  g.gif

cia jus tiesiogiai is Razumo girdejot, ar kazkas kazkur pasake..?
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 02 25, 18:04)
matot, as noreciau tartis del cezario, idomu, ar tai imanoma.. ar jis sutiktu, nes kiek zinau, tai dauguma gydytoju yra tik uz naturalu gimdyma... ar teko kuriai tartis del cezario pas si gydytoja?

as bandziau tartis(nes poliklinikoj gydytojas numate kad bus cezaris), jis man patare laukti naturalios pradzios, tai as jos ir sulaukiau, bet vistiek reikejo padaryti cezari - tai tikras profesionalas, taip graziai viska sutvarke, rando beveik nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ele86: 09 kovo 2010 - 10:21
as buvau tartis del cezario del sedmenines pirmeigos, pokalbis buvo labai trumpas, labai daug nesciuju tuose vgn, tai p.Razumas nori suplanuoti sita cezari anksciau termino, nes arteja iseigines, jo nebus, tai va rytoj vaziuosiu pas ji, bet musu nuomones skiriasi as uz kuo naturalesni gimdyma ir mano atveju as esu pries toki suplanavima, noreciau kad bent kokia gimdymo veikla prasidetu, esu siaip nustebusi del jo tokios nuomones, gal dar vaikas auga, miega sau ir nei is sio nei is to cia prapjaut ir isimt, nes ilgasis savaitgalis arteja... ax.gif nuvaziuosiu bet savo nuomone pasakysiu. siaip gerbiu si gydytoja kaip tikra profesionala, bet jo ta nuomone mane labai nuliudino. irgi neisivaizduojau dabar del atsidekojimo sumos biggrin.gif
Atsakyti
tai jo nebus per iseigines ????? tai cia jis visas ir kviecia cia delto... unsure.gif dry.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Briga28 @ 2010 03 09, 15:01)
as buvau tartis del cezario del sedmenines pirmeigos, pokalbis buvo labai trumpas, labai daug nesciuju tuose vgn, tai p.Razumas nori suplanuoti sita cezari anksciau termino, nes arteja iseigines, jo nebus, tai va rytoj vaziuosiu pas ji, bet musu nuomones skiriasi as uz kuo naturalesni gimdyma ir mano atveju as esu pries toki suplanavima, noreciau kad bent kokia gimdymo veikla prasidetu, esu siaip nustebusi del jo tokios nuomones, gal dar vaikas auga, miega sau ir nei is sio nei is to cia prapjaut ir isimt, nes ilgasis savaitgalis arteja... ax.gif  nuvaziuosiu bet savo nuomone pasakysiu. siaip gerbiu si gydytoja kaip tikra profesionala, bet jo ta nuomone mane labai nuliudino. irgi neisivaizduojau dabar del atsidekojimo sumos  biggrin.gif

Man taip buvo pas ji, apziurejo, sako atvaziuokit antradieni, mes cia jus sutvarkysim. Is karto neasitokejau ka turi omeny, tik bevaziuodama namo supratau. Tai grizau atgal, dar karta pakalbejom, sakau noriu naturaliai gimdyti (nes buvau ir kursus baigusi), tai sako gerai. Jei iki ketvirtadienio nepagimdysit, atvaziuok ketvirtadieni (tai jau buvo 41 savaite). Atvaziavau ketvirtadieni, pagulde i kita skyriu, o nakti nubego vandenys, bet jokios gimdymo veiklos nebuvo ir teko daryti CP. Razumas sako, kas as is karto sakiau.
Taip kad nebijokit, as manau jis is karto zino, kuo viskas baigsis. O jei buciau atvaziavusi suplanuotu laiku, buciau turejusi dar geresnes salygas, nei neplanuotai.
Tai turbut dar aktualiau dabar, kai tiek daug gimdanciu.
Atsakyti
Vistiek nesuprantu kaip jis taip suplanuoja? Man nusimato naturalus gimdymas, bet jis pasake atvaziuot 39 sav. Nepaklausiau is karto ka zada daryti, o dabar nebezinau ko laukti. Ar gi imanoma taip nuspeti? g.gif
Atsakyti
Juliocek rytoj pamatysim... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
o idomu, uz kokia nejautra jis pasisako - bendra ar spinaline?
ka jus, mamytes, galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 03 10, 12:56)
o idomu, uz kokia nejautra jis pasisako - bendra ar spinaline?
ka jus, mamytes, galvojat?

Prieš beveik 4 metus šis gydytojas man atliko planinį CP.Taikė spinalinę nejautrą.Bet dėl nejautros pasirinkimo,tai čia gal daugiau anesteziologas sprendžia.
Atsakyti
kaip as bijociau tos spinalines nejautros.. ir del pasekmiu ir del to, kad kai operuoja viska jauti....
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 03 10, 15:24)
kaip as bijociau tos spinalines nejautros.. ir del pasekmiu ir del to, kad kai operuoja viska jauti....

Dėl pasekmių-kiekvienos medicininės procedūros metu yra galimos komplikacijos.O jausti tai tikrai nieko nejaučiau.Bet va buvo taip malonu ką tik gimusį leliuką pamatyti wub.gif Atliekant bendrinę nejautrą to malonumo tikrai nepatirsi
Atsakyti