Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

Turit pasiskambinti arba nuvykti į VGN Konsultacinį centrą, ten dirbanti akušerė Nijolė jums suteiks tikslią informaciją.
Gyvenamoji vieta, net miestas, jokios reikšmės neturi, dabar pacientė turi teisę rinktis, kurioje gydymo įstaigoje nori lankytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 28 kovo 2009 - 18:00
Merginos, gal kuri zino, ar Razumas atostogaus si balandi?
Atsakyti
QUOTE(reginamilos @ 2009 01 31, 10:44)
as gimdziau savaitgali, ATVAZIAVO smile.gif

sveikinam jus thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif

p.s anta vaikeli irgi gimdziau pas ji susitariau is anksto, nieko nemokejau is anksto, gimdimas prasidejo nakti ne jo pamainoj, bet paskambinus jiems jis su Bozena atvaziavo thumbup.gif labai greitai atleke thumbup.gif ir vaikelis gime labai greitai ir be komplikaciju

Dar karta Aciu jiems aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 13 balandžio 2009 - 14:34
QUOTE(mamulka10 @ 2009 04 13, 15:30)
sveikinam jus  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
p.s anta vaikeli irgi gimdziau pas ji susitariau is anksto, nieko nemokejau is anksto, gimdimas prasidejo nakti ne jo pamainoj, bet paskambinus jiems jis su Bozena atvaziavo  thumbup.gif  labai greitai atleke  thumbup.gif  ir vaikelis gime labai greitai ir be komplikaciju

Dar karta Aciu jiems  aciuks.gif

ačiu.

Bet vo antra gimdžiau, nesenai kovo 30 diena 2009 metu mergaitė 4110 gr, 56sm, tai pat pas ji lankiausi terminas buvo kovo 25 nepagimdžiau, sako laukiam,
na galvoju gerai.
kovo 29 sekmadieni vakare su juo susiskambinom, sakau tai gal jeigu neprasides tai antradieni pas jus atvaziuosiu sako gerai.
Na žodžiu saremiai kažkur 19 val prasidėjo, bet aš nesupratau, kad čia jie, nes paskutines 3 dienos pilvo apačia panašiai skaudėdavo, o 10 vakare skausmas prasidėjo stipresnis, kaulai pradėjo eit į šonus, TAIGI SUPRATAU, KAD GREITAI GIMDYSIU. pasakiau vyrui kol susirošem tai 11 išvažiavom iš namų, saremiai jau buvo kas 3 min, kol davažiavom, 11,30 tik jam pabandžiau paskambinti, bet nepakele, parašiau sms, atsidarymas jau buvo 6 sm, žodžiu pagimdžiau pas kita gidytoja Juretė, labai faina ir labai faina akušere Božena. Jau nakti iš sekmadienio į pirmadieni 00,57 turėjau ant ranku mergaitė Vanesa.

Bet Razumas mane aplanke iš pat ryto, ateidavo į dieną po du kartus, sutvarkė mane, nes buvo mažu niuansu, taigi aš jam begalo dėkinga ir skaitau, kad gimdžiau pas ji. Tiesiog viskas taip greitai įvyko smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kai tariates su juo, kiek daug maz mokat? As pirma pas ji gimdziau bet tai jau senokai buvo, idomu kiek dabar jam duoti, jei is viso duoti tongue.gif
Kaimynas jis mano, daznai pro langa matau iseinanti i darba ir pareinanti is jo, bet pagaut niekaip nespeju, ir ir lysti naglai nesinori blush2.gif

Galit ir i AZ, buciau laaaaaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2009 04 06, 11:07)
Merginos, gal kuri zino, ar Razumas atostogaus si balandi?

atostogaus. Razumas iseina atostogu nuo pirmadienio, t.y. nuo balandzio 20 d. bet kaip supratau tai lb trumpam. Manau kokiai savaitei.
Atsakyti
noriu paklausti, gal kuri po gimdymo pas daktara vaiksciojo apziurai po menesio,
pasitikrinti ar viskas gerai ar viskas uzgijo, tuo paciu del kontracepcijos ateiciai su jo pasitart.
klausimas toks cia jam jau paciam reikia atsidekoti uz apziura? kiek mokejot jeigu galit parasikite?

as susitariau kitai savaitei
ir daba nezinau duot jam kazkiek pinigeliu uz apziura ar neduot...
su pirmu vaiku taip ir nenuejau po menesio, o paskui ir pasimirso...
ir del kontracepcijos jokiu premoniu nepriemiau, taip sulaukem antro vaikelio, kuri labai myliu. bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Merginos parasykit prasau i AZ kiek mokejot gydytojui uz sutarta gimdima. blush2.gif Nekantriai lauksiu jusu zinutes.
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reginamilos @ 2009 05 03, 19:47)
noriu paklausti, gal kuri po gimdymo pas daktara vaiksciojo apziurai po menesio,
pasitikrinti ar viskas gerai ar viskas uzgijo, tuo paciu del kontracepcijos ateiciai su jo pasitart.
klausimas toks cia jam jau paciam reikia atsidekoti uz apziura? kiek mokejot jeigu galit parasikite?

as susitariau kitai savaitei
ir daba nezinau duot jam kazkiek pinigeliu uz apziura ar neduot...
su pirmu vaiku taip ir nenuejau po menesio, o paskui  ir pasimirso...
ir del kontracepcijos jokiu premoniu nepriemiau, taip sulaukem antro vaikelio, kuri labai myliu. bigsmile.gif

Aš nieko jau nebenenešiau...nei dovanų nei pinigėlių. Jau prieš cezario operaciją davėm vokelį "riebų" tai manau užteko.

Atsakyti
Gal galit pasakyti kiek kainavo jums gymdymas? Koks buvo aptarnavimas ir prieziura? Kaip palatos, daug zmoniu? 4u.gif
Atsakyti
jei gimdysiu tik pas si daktara:) atwaziavom y ligonine 4val ryto:) daktare (nzn pavardes) apziurejo ir kadangi gimdos kaklelis buvo tik 1cm. y pagulde y gimdykla ir fsio! su daktaru tariausi, bet zinojau kad jo pamaina prasides 7val.nusprendziau palaukt:)))) tad iki 7 ryto y gimdykla daktare net nebuvo uzejusi, jau 4val.ryte saremiai buvo kas 3min... o paryciais kaukiau is skausmo:))) akusere pareiske kad be daktares vaistu jokiu neduos:) kai galu gale sulaukem daktaro razumo(pas ji lankiausi ir viso nestumo metu) jis man atrode kaip isganytojas wub.gif buvau numyluota, apglostyta nuskausminta ir nuraminta:) gimdymas nebuvo lengvas, gimda nenorejo maziuko isleist:) tad net neisivaizduoju kaip apskritai gimdyt kai nesitari?! pasijutau mesyte o ne zmogum kai pasitiko mane priimamajame...
paklause: o ko atwaziavot? antras klausimas: ar susitarusi pas ka nors gimdyt?
daktarui ir akuserei bozenai sumokejome besibaigiant pamainai, kad manes nepaliktu:)
Atsakyti