QUOTE(belocka @ 2008 07 24, 21:39)
perskaičiau daug neigiamų komentarų apie gydytoją M.Razumą, tačiau kažkaip netikiu kad jie objektyvus... nuo 5 nėštumo mėnesio pradėjau lankytis VGN, pasirinkau gydytoją M.Razumą. Palyginus, apžiūros buvo trumpos, tačiau konkrečios, aiškios ir ne vienos skausmingos. Į konkrečius klausimus buvo konkretus aiškus ir kvalifikuoti atsakymai. Todėl abejoti šio gydytojo kompetencija nebuvo pagrindo.
Pacios nestumas ir gimdymas, matyt, uvo be jokiu komplikaciju. As atvaziavau tartis su sedinuku 36 savaite, kai tikrai buvo aisku, kad CZ ir ne kitaip. Visa apziura-toniuku paklausymas
Pasake-paskambink po 2 sav. Skambinau, viena diena nekele, kita pasake-dar anksti. uo kada gydytojas gali telefonu spresti, kad anksti?! Suabejojau ir kreipiausi i kita gyd.
QUOTE(dije @ 2008 08 06, 18:30)
Kai kurių
nuomone-Razumas turi ištisai, paromis budeti ir priimti gimdymus.Jokių atostogų, kokiu išeiginių.
Aišku-pikta kai tariesi, tikiesi, bet...jis gi irgi žmogus, turintis teisę i poilsį,keliones.
Jei tariesi, priimi avansa, tai reiskias ir esi isipareigojes. Jei nori atostogauti-neimk avansu. Aritmetika paprasta.
QUOTE(Dikute @ 2008 08 20, 14:06)
kai perejau pas razuma tai su kelione pirmyn atgal per valanda apsisukdavau
aateini, laiku uzeini ir iseini
tai jei aktualu greitai apsisukti, galima isvis pas gydytoja neiti, tik atvaziuot gimdyt
Sposininke
Manau daugelis zino, kas yra OBJEKYVI apziura ir ne pasisnekuciuot pas daktariukus ateiname. Bet jei apziura trunka 10-15 min, tai tau bet kuri drauge tokia apziura suorganizuot gali.
QUOTE(RVJ @ 2008 11 12, 06:48)
Nesu šposų, sudėtingo humoro mėgėja ir nei karto su tuo nesusidūriau, besilankydama viso nėštumo, gimdymo, po gimdymo metu. Visų konsultacijų metu - viskas labai rimta, be stresinių situacijų ir gydytojo
psichologiniai bendravimo gebėjimai - puikūs, niekada neišgirdau jokių neaiškių prognozių.
O as isgirdau. Paziurejes mano nesciosios kortele pakraipe galva-oooo, citomegalas. Sakau-ar kas netvarkoj (nes anot mano gines, visi tyrimai idealus). Jis sako-ne, tik sakau, kas parasyta. vardan ramybes dar karta perklausiau gines, sko tikrai titrai normalus, ta net pasimete....
Tai ant kiek visa nestuma buvau rami, is jo konsultacijos isejau subalamutinta likus kelioms sav iki gimdymo.
Nepasakyciau, kad tos kvieninteles konsultacijos metu viskas buvo rimta, anaiptol..Neabejoju jo kompetencija, bet man jo atmestinas poziuris pasirode nepriimtinas (
kitaip nei istraukta kupiura).
RVJ, esu pozityviste, bet nereikia zmonems pudruoti smegenu reklama. Verciau mamos tegul pacios isitikina, ane?