Nors tikrai nesu sio gydytojo didele gerbeja, bet NETIESA del neatvaziavimo nakti. As gimdziau sestadieni nakti. Skambinom Razumui apie 04:00. Atvaziavo uz pusvalandzio. Tiesa, as pas ji lankiausi visa nestuma nuo 7 savaites, ir paskutinio apsilankymo metu jis pazymejo mano apitikslu gimdymo laika savo uzrasu knygelyje.
P.S. o siaip manau visi gydytoaji kartais gali neatvaziuoti, visi zmones ir visiems buna ekstra atveju.
P.S.S. Na ir dar manau gydytojai labiau linke atvaziuoti pas ta moteri, kurios nestuma priziurejo visa laika, o ne su kuriomis buvo tartasi pries pat gimdyma
QUOTE(Svetolanka @ 2008 06 27, 22:08)
Sveikutės... neseniai gimdžiau... bet... ne pas šį gydytoją... tai ir ačiū Dievui... Ligoninėje man tokių baisybių pripasakojo Mergaitės, kai eisit tartis su juo, sužinokite ar jis atvažiuotų bet kada, nes kiek girdėjau, naktį, švenčių dienomis ir savaitgaliais jis nedirba
Ar jums pripasakojo tos kurios patyrė nuo jo tas "baisybes" ar tik irgi "girdėjau, kai viena draugė sakė, kad jos draugei..."
Jei medikas nevažiuoja pas gimdyvę švenčių dieną ar per išeigines- čia baisybė????
Jis dirba kiekvieną dieną nuo 7,30 , per dieną- būna atlieka net po kelias operacijas- tai argi jis neturi teisės į poilsį???
Jau žinokit net pikta darosi, kai iš mediko reikalaujama, kad jis būtų darbingas 24 val per parą, 7 dienas per savaitę.
QUOTE(dije @ 2008 06 28, 11:35)
Ar jums pripasakojo tos kurios patyrė nuo jo tas "baisybes" ar tik irgi "girdėjau, kai viena draugė sakė, kad jos draugei..."
Jei medikas nevažiuoja pas gimdyvę švenčių dieną ar per išeigines- čia baisybė????
Jis dirba kiekvieną dieną nuo 7,30 , per dieną- būna atlieka net po kelias operacijas- tai argi jis neturi teisės į poilsį???
Jau žinokit net pikta darosi, kai iš mediko reikalaujama, kad jis būtų darbingas 24 val per parą, 7 dienas per savaitę.
pilnai
QUOTE(Svetolanka @ 2008 06 27, 23:08)
Sveikutės... neseniai gimdžiau... bet... ne pas šį gydytoją... tai ir ačiū Dievui... Ligoninėje man tokių baisybių pripasakojo Mergaitės, kai eisit tartis su juo, sužinokite ar jis atvažiuotų bet kada, nes kiek girdėjau, naktį, švenčių dienomis ir savaitgaliais jis nedirba
Aš su juo tariausi ir neatvažiavo savaitgalį, bet iš to nedariau tragedijos ir anei kiek nesusijaudinau. Pats gydytojas paskambino į skyrių ir paprašė mus prižiūrėti , tai vis šioks toks pamaloninimas. O kad jie negali bet kada atvykti, tai aš juos pilnai suprantu, kad ir jiems reikia poilsio ir šiek tiek asmeninio gyvenimo
Mano gimdymo data buvo numatyta per sventes. Pas Razuma pradejau lankytis nuo 28 sav. Ir kai liko savaite iki gimdymo, jis mane ispejo, kad per sventes ir nakti skambinciau Bozenai (dave numeri).
QUOTE(Vyyyyle @ 2008 07 01, 14:30)
Mano gimdymo data buvo numatyta per sventes. Pas Razuma pradejau lankytis nuo 28 sav. Ir kai liko savaite iki gimdymo, jis mane ispejo, kad per sventes ir nakti skambinciau Bozenai (dave numeri).
Jam ir taip babkiu uztenka tikriausiai ko jam draskytis naktimis ir per sventes?
Gimdžiau pas Razumą prieš 10 metų, atvažiavo naktį ir kantriai su manim buvo visas 12 valandų. Man jo juokeliai visai nekėlė problemų, gal ir praskaidrino baisiausias minutes. Taip kad buvau patenkinta. Dabar vėl gimdysiu pas jį ir tikiu, kad atvažiuos. Buvau pas jį apžiūrai, lyg ir susitarėm, bet apie pinigus nesugebėjau paklaust. Jei kas nors parašytų į AŽ jo įkainius, bučiau dėkinga.
QUOTE(Junda @ 2008 07 01, 23:28)
Gimdžiau pas Razumą prieš 10 metų, atvažiavo naktį ir kantriai su manim buvo visas 12 valandų. Man jo juokeliai visai nekėlė problemų, gal ir praskaidrino baisiausias minutes. Taip kad buvau patenkinta. Dabar vėl gimdysiu pas jį ir tikiu, kad atvažiuos. Buvau pas jį apžiūrai, lyg ir susitarėm, bet apie pinigus nesugebėjau paklaust. Jei kas nors parašytų į AŽ jo įkainius, bučiau dėkinga.
Man mano ginekologe irgi patare pas ji gimdit tai aš klauseu jos kiek jam moket tai sake kaškur apie 1000
QUOTE(Paršulis @ 2008 07 02, 11:32)
Man mano ginekologe irgi patare pas ji gimdit tai aš klauseu jos kiek jam moket tai sake kaškur apie 1000
Košmaras, jūs gal taip viešai nekalbėkit apie tai, jei nenorit, kad per publicistines laidas paskui rodytų kaip gydytojai kyšius ima
QUOTE(Zitlali @ 2008 07 03, 00:14)
Košmaras, jūs gal taip viešai nekalbėkit apie tai, jei nenorit, kad per publicistines laidas paskui rodytų kaip gydytojai kyšius ima
Atseit niekas nezino, kad jiems mokama
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 07 03, 09:35)
Atseit niekas nezino, kad jiems mokama
Atseit visi žino, bet niekas viešai apie tai nekalba. Jei norit sukompromituoti savo gydytoją tai mielai prašom žinoma
QUOTE(Zitlali @ 2008 07 03, 11:36)
Atseit visi žino, bet niekas viešai apie tai nekalba. Jei norit sukompromituoti savo gydytoją tai mielai prašom žinoma
Kazin ar kas forumo blevyzgas galetu priimti uz rimta piniga Juk galiu cia prirasyti ka noriu, visokiu sumu ir atsitikimu. Ir kas irodys, kad tai tiesa, ar netiesa? Pvz, kiek visko prirasyta temoje "Kiek mokejot uz gimdyma?"..
O sukompromituoti galima kiekviena gydytoja.