as uzvakar buvau pas Razuma ir jis tikrai dirba
Labukas,
Gal galit pasakyti, kiek kainuoja gimdymas pas Razumą?
Dėkoju
Gal galit pasakyti, kiek kainuoja gimdymas pas Razumą?
Dėkoju
priklauso nuo to koks gymdimas , paprastas ar cezaris.
nors paciaj idomu is 5 moteru pas visas kaina skirtinga
nors paciaj idomu is 5 moteru pas visas kaina skirtinga
QUOTE(dije @ 2008 05 12, 08:29)
galiu parašyti, bet tik apie cezario operaciją. Ar reikia tokios info?
tai zinoma ,kad domina
as renku info drauges pavedimu
po keletos sav jai nustatyta gimdymo data, noretu gimdyt pas si gyt
taip,kad labai domina, kokia gimdymo kaina yra pasji
na zinoma ji noretu su juo susisiekti ir susitarti del susitikimo, gal kas galit brukstelt i az jo tel
QUOTE(dije @ 2008 05 12, 08:29)
galiu parašyti, bet tik apie cezario operaciją. Ar reikia tokios info?
Sveikute . Buk gerute, jei galesi, parasyk man apie cezari pas sita gydytoja. LAbai labai lauksiu ir is anksto aciu
Mergytes, gal kuri nors kaip nors netycia zinot, ar Razumas kalba angliskai? Mano vyras uzsienietis, labai nori, kad ir jis galetu su gydytoju susikalbeti...
QUOTE(Lasyte @ 2008 06 19, 00:50)
Mergytes, gal kuri nors kaip nors netycia zinot, ar Razumas kalba angliskai? Mano vyras uzsienietis, labai nori, kad ir jis galetu su gydytoju susikalbeti...
Aš manau kad kalba, nes esu girdėjusi ir į seminarus važiuoja. Manau kiekvienas medikas kažkiek anglų k. moka. Tiesiog galit paklausti jo atsargiai. Nieko čia blogo.
Šiais metais stebėjau ,esu SPF studentė kaip Razumas atlieka cezarį.Dirba jis visada su dar viena gydytoja dirba labai atsakingai ,nors man pasirodė ,kad anasteziologai jo nemegsta Jis ,kaip visada neapseina be savo juokelių, net kai operuoja.O šiaip teko stebėti 2 cezario operacijos ,tai vaikai gimė sveiki ir mamoms viskas buvo gerai Kadangi pati pas ji gimdžiau ir man jis nelabai patiko bet kai atlieka cezari ,tai nereikia klausyti jo puokštelių . Galit drasiai rinktis šita gydytoja, nes savo darba jis tikrai žino
Sveikutės,esu čia naujokė.Padėkite išsiaiškinti ,kiek kainuoja gimdymas pas M.Razumą.Pas jį gimdžiau pirmą vaiką prieš septynis metus,tai dabar jau viskas pasikeitę.Parašykite man ,prašau...
Sveikutės... neseniai gimdžiau... bet... ne pas šį gydytoją... tai ir ačiū Dievui... Ligoninėje man tokių baisybių pripasakojo Mergaitės, kai eisit tartis su juo, sužinokite ar jis atvažiuotų bet kada, nes kiek girdėjau, naktį, švenčių dienomis ir savaitgaliais jis nedirba