Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

QUOTE(nivėja @ 2008 05 06, 15:25)
Na kiek as pastebejau, kad mamytes klausia konkreciu telefonu, gyd. Razumo, ar akuseres Bozenos... Jos i AZ ir gauna konkrecius atsakymus. Niekas neklausia konsultacinio centro telefono ir darbo laiko, na nebent labai retai...Tai kam pastoviai tai priminti g.gif

Manau tam, kad duoti gydytojo telefono nr yra kaip ir neetiska. Pirmiausia reikia i konsultacini nuvaziuoti, susitarti, o jau paskui pats daktaras duos nr. ir galima bus bendrauti. Kam net nepasirodzius skambineti tam gydytojui? Tuo labiau, kad jis pats iki pietu visada buna ligoninej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MurkuMurku: 06 gegužės 2008 - 13:36
[quote=MurkuMurku,2008 05 06, 14:35]
Manau tam, kad duoti gydytojo telefono nr yra kaip ir neetiska. Pirmiausia reikia i konsultacini nuvaziuoti, susitarti, o jau paskui pats daktaras duos nr. ir galima bus bendrauti. Kam net nepasirodzius skambineti tam gydytojui? Tuo labiau, kad jis pats iki pietu visada buna ligoninej.
[/quote}
Jie prie tu skambuciu priprate, cia ju kasdienybe. mirksiukas.gif Pati skambinau,prisistaciau, pasakiau kokiu klausimu. Man pasake, kada ateiti, konkretu laika. Susitikom, susitarem...Jokiu cia problemu nereikia daryti. mirksiukas.gif O nuvaziavus gydytojas ar akusere gali buti ar apziuroj, ar gimdyme ar maza kur... Tai sedek paskui ir lauk...Kiek mamyciu cia rase, kiek valandu sedejo ir lauke, kol ateis...
Atsakyti
[quote=nivėja,2008 05 06, 15:47]
[quote=MurkuMurku,2008 05 06, 14:35]
[/quote}
Jie prie tu skambuciu priprate, cia ju kasdienybe. mirksiukas.gif Pati skambinau,prisistaciau, pasakiau kokiu klausimu. Man pasake, kada ateiti, konkretu laika. Susitikom, susitarem...Jokiu cia problemu nereikia daryti. mirksiukas.gif O nuvaziavus gydytojas ar akusere gali buti ar apziuroj, ar gimdyme ar maza kur... Tai sedek paskui ir lauk...Kiek mamyciu cia rase, kiek valandu sedejo ir lauke, kol ateis...
[/quote]

Deja, ir pasiskambinus ir susitarus reikia jo laukti. Ir kartais nemazai. Tikrai nebuna, kad visada kai susitari, tada jis ir pasirodo. cool.gif Na ir kur gi tos mamytes taip skuba? wink.gif as tai nedarau problemos, jei tenka ir palaukti..
Atsakyti
Po menesio gimdysiu pas Razuma..Cia buvau prisiskaicius, kokie esa nevyke jo juokeliai, koks vulgarus ir pan. Pabendravom su juo su vyru, tai abiems labai patiko. Prie bajerio toks. Simta kartu geriau negu koks zanuda, is kurio reikia zodi traukti. Todel rekomenduoju visoms pacioms susitikti su bet kokiu gydytoju ir pamatyti, koks jis yra is tiesu..O Razumas bent man kolkas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar galėtumėte parašyti man į AŽ kiek maždaug pas M. Razumą kainuoja gimdymas paskutiniu metu 4u.gif ? Galvoju tartis su juo, šiaip man jis visai nieko pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Lyyrika @ 2008 05 12, 08:24)
Sveikos,

Ar galėtumėte parašyti man į AŽ kiek maždaug pas M. Razumą kainuoja gimdymas paskutiniu metu  4u.gif ? Galvoju tartis su juo, šiaip man jis visai nieko pasirodė.

galiu parašyti, bet tik apie cezario operaciją. ax.gif Ar reikia tokios info?
Atsakyti
Kol kas ketinu be cezario gimdyti, bet juk nežinia kaip viskas pasikeis, tai bet kokia info reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien antrą kartą važiavom į VGN Razumą gaudyti - ir vėl veltui - baigiu susibiesinti verysad.gif Ryt-poryt vėl bandysiu doh.gif Ale jei ką - tiesiai be jokių susitarimų važiuoti gimdyti teks - jau ne kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas nors turi jo tel.nr?
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Ar tai yra tiesa, kad Razumas pries pora savaiciu pateko i rimta avarija ir VGN nebedirba?
Atsakyti
Kvilius-gimdymo namu vadovas- pateko,o apie Razuma negirdejau sito....
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2008 05 29, 22:28)
Ar tai yra tiesa, kad Razumas pries pora savaiciu pateko i rimta avarija ir VGN nebedirba?

Neteisybė - vakar buvau pas jį 4u.gif
Atsakyti