Tai va cia visos liaupsinat Razuma,o as juo labainusivyliau gimdziau 2006m rugpjuti,atvaziavau nesitarusi budejo Razumas,na bet jo pamaina baiginejosi,jis patikrino mane,patvirtino,kad gimdymas prasidejo ir issiunte pas kita daktara,ir nepamate,kad mano kleckas nenusileides,kad reikia cezario iskarto prasikankinau 16 h. ryte atejo,pamate mane,kad dar guliu,bande vakimu traukt lialiu o paskui tare: nenoriu tau nekokybisko vaiko,reik cezario po gimdymo prasidejo komplikacijos pradejo pjuvis puliuot,tada mama ikiso i kisene biski,nors as tikrai nebuciau to dariu,o jis vel liaptelejo: reikejo nuo to pradet
tai va dar 2 sav kankinausi ligoninei
Tokia mano patirtis su ponu
Gal man kas galit primint Razumo TELEF/ NR? (į AŽ žinoma ) - turiu seną - prieš 5 m. naudotą - gal pasikeitė?
Reikia jau kitą savaitę važiuoti tartis - terminas spaudžia
Reikia jau kitą savaitę važiuoti tartis - terminas spaudžia
Manyčiau, kad geriausia vykti į VGN Konsultacinį centrą (darbo laikas kiekvieną darbo dieną nuo 8 iki 13 val., tel. 269 54 63) mokamai konsultacijai tiesiogiai jūsų rūpimu klausimu. Nemanau, kad geriausias pasirinkimas - trukdyti mob. telefonu ir taip esant laiko stokai, nematant jūsų tiesiogiai bei neturint jūsų medicininių dokumentų bei pakankamos informacijos.
Ar tikrai? aš pasiskambinčiau ir susitarčiau dėl susitikimo - tada viską aptartume dėl ateities? o kas garantuos, kad aš atvykusi į konsultacinį centrą tikrai Razumą rasiu? Ar tada skamb. telef. ir tiesiog užsirašyti konsultacijai pas jį? Ir kaip atrodys tas "rūpimas klausimas" - noriu pas jus gimdyti?
Kažkaip su pirma panele taip nedarėme
QUOTE(Mazule @ 2008 05 04, 17:00)
Ar tikrai? aš pasiskambinčiau ir susitarčiau dėl susitikimo - tada viską aptartume dėl ateities? o kas garantuos, kad aš atvykusi į konsultacinį centrą tikrai Razumą rasiu? Ar tada skamb. telef. ir tiesiog užsirašyti konsultacijai pas jį? Ir kaip atrodys tas "rūpimas klausimas" - noriu pas jus gimdyti?
Dabar gydytojas atostogose, bet nezinau tiksliai, kada jos baigsis Gal kita savaite jau jis bus.
Paskambinus į VGN Konsultacinį centrą (KC), ten dirbanti akušerė Nijolė jums pasakys, ar gydytojas Razumas dirba. Konsultacijoms iš anksto nėra registruojama, pacientės lankosi tada, kada joms yra geriausia darbo dienomis nuo 8 iki 13 val.Tai vienas iš skirtumų ir privalumų, lyginant su lankymusi poliklinikose, šeimos ar privačiose klinikose, kur reikia iš anksto registruotis ir gauti jau nurodytą laiką. VGN KC darbo organizavimo tvarka yra daug lankstesnė bei specializuota ir labai profesionali. Todėl tikrai verta lankytis viso nėštumo metu ir nesiblaškyti, apsiprasti su aplinka, medikais ir nereikia papildomai ieškoti gydytojo, pas kurį norite gimdyti.
Ačiū labai
Tad matyt aš kitos sav. viduryje pasiskambinsiu jūsų nurodytu telef. ir pasidomėsiu, ar dirba Razumas ir jei taip - važiuosiu, ane? o tada jau matysiu, pagausiu jį ar ne.............
Tad matyt aš kitos sav. viduryje pasiskambinsiu jūsų nurodytu telef. ir pasidomėsiu, ar dirba Razumas ir jei taip - važiuosiu, ane? o tada jau matysiu, pagausiu jį ar ne.............
QUOTE(RVJ @ 2008 05 04, 11:20)
Manyčiau, kad geriausia vykti į VGN Konsultacinį centrą (darbo laikas kiekvieną darbo dieną nuo 8 iki 13 val., tel. 269 54 63) mokamai konsultacijai tiesiogiai jūsų rūpimu klausimu. Nemanau, kad geriausias pasirinkimas - trukdyti mob. telefonu ir taip esant laiko stokai, nematant jūsų tiesiogiai bei neturint jūsų medicininių dokumentų bei pakankamos informacijos.
Gal jusu darbas susijes su siais GN, nes vis matau, kad siulot tai mokamas konsultacijas, tai pamokeles
QUOTE(Mazule @ 2008 05 04, 22:10)
Ačiū labai
Pagausi, pagausi bus pailsejes, geros nuotaikos
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 05, 17:19)
Gal jusu darbas susijes su siais GN, nes vis matau, kad siulot tai mokamas konsultacijas...
Pasiseke VGN, turi kaip ir savo istikima reklamos darbuotoja SM. Galetu uz toki gera darba ir pamoketi
QUOTE(nivėja @ 2008 05 05, 21:24)
Pasiseke VGN, turi kaip ir savo istikima reklamos darbuotoja SM. Galetu uz toki gera darba ir pamoketi
Na, kad RVJ daugiau pateikia tikslią informaciją, o nereklamuoja.