Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

Gal galite atsiųsti Boženos tel. į až?
Atsakyti
Man rugpjuti Razumas dare cezari,viskas truko 40 min.Esu patenkinta sio gyd darbu,lanke i diena po kelis kartus,kai klausiau visada duodavo patarimus,o jei dar pagauni jo juokelius,tai isvis gali labai laisvai bendrauti,sekanti karta taip pat tarciaus pas ji nestuke.gif
Atsakyti
Gal galite pasidalinti info per až, kiek mokėjote už gimdymą ne darbo metu (savaitgalį, naktį)? Jau visai pasimečiau tarifuose.
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2008 03 01, 10:05)
Gal galite pasidalinti info per až, kiek mokėjote už gimdymą ne darbo metu (savaitgalį, naktį)? Jau visai pasimečiau tarifuose.

Nemokejau ne cento, nors Cezari dare pats skyriaus vedejas M.Razumas.
Papildyta:
QUOTE(vilmusis @ 2008 02 15, 18:50)
Ar yra šviežiai pagimdžiusių pas Razumą?

Vasario 21 d. M.Razumas atliko man Cezario pjuvi, tai buvo neplanuotas, su juo nesitariau ir nieko nemokejau. Atliko savo darba - gerai.
Papildyta:
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 02 29, 15:46)
Na, aš ir nesu tikra, dėl nieko žmogus negali būti tikras šiais laikais  biggrin.gif Tik atrodo, kad logiška, kad kai moki pinigus, gauni daugiau nei kad nemokant. rolleyes.gif Na, žiūrėsim, gal kas dar iš savo patirties parašys  smile.gif

Is principo nemokejau ne cento ir ne su nekuom nesitariau, gavau viska kas priklauso gimdyvei ir leliukui, Razumas man atliko neplanuota Cezari,viskas vyko sklandziai ir esu viskuo patenkinta. Dabar dziaugiuosi savo nuostabiu dukriuku.
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2008 03 01, 10:05)

Gimdziau nakti savaitgali nieko nemokejau, prieziura per gimdymo ir po buvo thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri galetu dabartinius planinio cezario ikainius pas razuma ir jo komanda (akusere, anesteziologa) i AZ atsiusti. planuoju pas ji gimdyt, tai reikia pasiruosti moraliskai, nes nera pas ji pats pigiausias variantas doh.gif geriau zinot apytikslia suma is anksto, negu poto isgirdus gimdyt pradet iskarto lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas Razuma gimdziau susitarusi. Atvaziavau jo budejimo laiku ir su skatinamaisiais iki vakaro jau turejau suneli. Daktaras puikus. O vat visu isliaupsinta Bozena nuvyle - ji neatvaziavo, nors taremes taip pat is anksto doh.gif Bet del to nesigailiu. Gal kad Razumo paciente, bet ir akusere ir anesteziologai apsokinejo is visu pusiu thumbup.gif
Antra vaikeli taip pat gimdysiu tik pas ji 4u.gif
Atsakyti
mielos busimos mamytes, kurios pirma kart gimdysite pas p.Razuma, is draugiskumo siulau cia SM nesusidaryti apie si daktara vienareiksmiskos nuomones, (bent jau man kai buvau nestuke.gif cia pat kazkas yra patares) visi juk esami skirtinkos asmenybes, tai kaip mums visoms gali itikti daktaras Razumas? teisingai cia kazkas yra paminejes, cia panasiai kaip loterijoje, kad ir kaip baisiai skambetu nestuke.gif . Ir ne visuomet nugali pinigines storumas

VGN juk teikia konsultacijas! ir pati savo draugems siulau pradziai nueit, paziuret ir susipazint, juk nereikia staciai pult gimdyt pas si daktara, per 40 savaiciu milijona kart gali persigalvot!! smile.gif

(siuo pasisakymu nieko izeist nenorejau)
Atsakyti
mergaitės, perskaičiau temą, bet nesupratau, ar galima pas gyd.Razumą lankytis konsultaciniame centre per visą nėštumą ar arčiau gimdymo? blush2.gif ir kaip tai apmokama? į kišenę ar oficialiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaxa: 15 balandžio 2008 - 13:12
QUOTE(Relaxa @ 2008 04 15, 15:12)
mergaitės, perskaičiau temą, bet nesupratau, ar galima pas gyd.Razumą lankytis konsultaciniame centre per visą nėštumą ar arčiau gimdymo? blush2.gif ir kaip tai apmokama? į kišenę ar oficialiai?

sveika, galima lankytis visa nestuma pas ji. Bent jau as kol kas nieko jam nemoku, reikia kiekviena apsilankyma moketi po 35.40 i kasa ir viskas. O del gimdymo pas ji dar labai svarstau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 04 15, 14:20)
O del gimdymo pas ji dar labai svarstau.. g.gif

ačiū už info, MurkuMurku 4u.gif kodėl svarstai dėl gimdymo, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2008 04 17, 12:30)
ačiū už info, MurkuMurku 4u.gif kodėl svarstai dėl gimdymo, jei ne paslaptis?

Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti