Ar yra šviežiai pagimdžiusių pas Razumą?
QUOTE(vilmusis @ 2008 02 15, 17:50)
Ar yra šviežiai pagimdžiusių pas Razumą?
O kas tas svieziai? As gimdziau rugpjucio men
Pastebedama anksciau perskaitytus posmus, galiu pasakyti, kad pirma karta atejus i VGN konsultacija (is gatves) registraturoje man taip pat reikejo laukti butent Razumo. Gal pas juos toks susitarimas Ir jo laukti reikia ilgai. Kas pradzioje buvo nelabai suprantama ir aisku, bet paskui susigaudai, kas, kur ir kodel. Suprantu tas, kurios buvo ismustos is veziu jo elgesio ir pan. Na toks jau jis yra. Bet smagu, kai gauni profesionalia konsultacija ir i kazkokius nepatikimus nekreipi demesio. Man, asmeniskai, jo apziuros buvo vienos is nesmagiausiu, nes iki toks susidurdavau tikrai su labai svelniomis moteriskemis. Gal todel. Bet tikrai del to nedariau dideles problemos, nes svarbiausia buvo vaikutis. Siaip man jis patiko. Nors tos, kurios issake sako pasipiktinimus, man tokios panasios situacijos pasipiktinimo nekele. Na, gal todel, kad buvau nusivylusi kitais medikais, o ypac AK, kur su gresianciu man liepe vaziuoti atsivezti nesciosios korteles, kurios man dar nebuvo uzvede, nors turejo buti, arba prisnekejo tokiu dalyku, kuriu visai man nereikejo daryti.
Ir kazkaip berasant sugalvojau palinkejima - kad i daktara ziurekit kaip i gimdyma, kuriame nezinai ko laukti. Tada busit moraliskai pasiruosusios viskam ir tai bus tik pacioms lengviau.
Taip, AK-tikras košmaras. Atvažiavau su skausmais dienos metu, nes mano konsultacijos ginekologė nedirbo, be siuntimo, tai priėmė tik po to, kai pradėjau verkti. Gyd. buvo grubi, atskaitė moralą ir dar liepė susimokėti virš 80 lt., nes buvau be siuntimo, o į stacionarą neguldė, tai dar kiek bėgiojau, kol bankomatą susiradau, nes kol nesumokėjau neatidavė dokumentų.
QUOTE(uogyte3 @ 2008 02 20, 02:44)
Pastebedama anksciau perskaitytus posmus, galiu pasakyti, kad pirma karta atejus i VGN konsultacija (is gatves) registraturoje man taip pat reikejo laukti butent Razumo. Gal pas juos toks susitarimas Ir jo laukti reikia ilgai. Kas pradzioje buvo nelabai suprantama ir aisku, bet paskui susigaudai, kas, kur ir kodel. Suprantu tas, kurios buvo ismustos is veziu jo elgesio ir pan. Na toks jau jis yra. Bet smagu, kai gauni profesionalia konsultacija ir i kazkokius nepatikimus nekreipi demesio. Ir kazkaip berasant sugalvojau palinkejima - kad i daktara ziurekit kaip i gimdyma, kuriame nezinai ko laukti. Tada busit moraliskai pasiruosusios viskam ir tai bus tik pacioms lengviau.
Pritariu šiai nuomonei Gimdžiau prieš dvi sav. Viskuo esu patenkinta. Sutinku, kad Razumas ne tas gyd., kuris "cackinsis" su jumis. Taigi jei norite švelnumo, užuojautos ir pan. - patarčiau rinktis kitą. Su juo reikia kalbėt konkrečiai ir aiškiai.
Turiu konkretų klausimą - pas Razumą gimdžiau prieš metus, dabar vėl planuoju - ar jis atvyksta į gimdymus? kiek žina, kai kurie daktarai jau nebenori imtis tokos papildomos veiklos (ypač naktį)
Kai paklausiau, ką daryti, jei gimdymas prasidės savaitgalį, jis pasakė, kad savaitgalis-ne darbo dienos. Su jumoru, žinoma, bet sakė iš pradžių važiuoti į ligoninę, kad apžiūrėtų, o tik tada, jei yra reikalas, skambinti jam.
QUOTE(vilmusis @ 2008 02 28, 23:12)
Kai paklausiau, ką daryti, jei gimdymas prasidės savaitgalį, jis pasakė, kad savaitgalis-ne darbo dienos. Su jumoru, žinoma, bet sakė iš pradžių važiuoti į ligoninę, kad apžiūrėtų, o tik tada, jei yra reikalas, skambinti jam.
Manau, kad tai akivaizdu - reikia tartis del kainos ir tuomet jis vaziuos ir savaitgali be problemu. Mes susitarem, nemanau, kad nevaziuotu tada, kai reikia
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 02 29, 13:06)
Manau, kad tai akivaizdu - reikia tartis del kainos ir tuomet jis vaziuos ir savaitgali be problemu. Mes susitarem, nemanau, kad nevaziuotu tada, kai reikia
Bet čia forume rašė- kad ir susitarė-sekmadienis buvo ir jis neatvyko. Božena viską viena sutvarkė. aišku- gal ir geriau ir pigiau . Taip , kad nebūkite tokia užtikrinta. Aš irgi truputį girdėjau, kad jau labai savaitgalį jis nenori važiuoti, geriau pasiguldo į ligoninę darbo dienomis ir iki savaitgalio išgimdo.
QUOTE(dije @ 2008 02 29, 16:20)
Bet čia forume rašė- kad ir susitarė-sekmadienis buvo ir jis neatvyko. Božena viską viena sutvarkė. aišku- gal ir geriau ir pigiau . Taip , kad nebūkite tokia užtikrinta. Aš irgi truputį girdėjau, kad jau labai savaitgalį jis nenori važiuoti, geriau pasiguldo į ligoninę darbo dienomis ir iki savaitgalio išgimdo.
Na, aš ir nesu tikra, dėl nieko žmogus negali būti tikras šiais laikais Tik atrodo, kad logiška, kad kai moki pinigus, gauni daugiau nei kad nemokant. Na, žiūrėsim, gal kas dar iš savo patirties parašys