QUOTE(Jenga @ 2008 01 07, 16:09)
Na mano atsiliepimai apie Razuma nekokie.
Nors buvo tartasi ir skambinta jis į gimdymą labai pavėlavo, priežiūra atmestinė, mano vyras tiek įsiuto, kad vos ten visko neišvartė, bet susilaikė tik dėl to kad gi reikėjo kam nors gimdymą priimti.
Po gimdymo prieš išrašant iš VGN per apžiūrą rado "ten" tamponų Tai gerai, kad dar koks uždegimas neprasidėjo Žodžiu iš pykčio ir nusivylimo dar ilgai verkiau prisiminusi tą dieną
Gerai kad nors vaikeliui viskas gerai.
Tai po gimdymo nė kartelio nebeatėjo į mano palatą... nereikia gi nei aplankyti, nei apie sveikatą pasiteirauti... Siaubas ...
Nors buvo tartasi ir skambinta jis į gimdymą labai pavėlavo, priežiūra atmestinė, mano vyras tiek įsiuto, kad vos ten visko neišvartė, bet susilaikė tik dėl to kad gi reikėjo kam nors gimdymą priimti.
Po gimdymo prieš išrašant iš VGN per apžiūrą rado "ten" tamponų Tai gerai, kad dar koks uždegimas neprasidėjo Žodžiu iš pykčio ir nusivylimo dar ilgai verkiau prisiminusi tą dieną
Gerai kad nors vaikeliui viskas gerai.
Tai po gimdymo nė kartelio nebeatėjo į mano palatą... nereikia gi nei aplankyti, nei apie sveikatą pasiteirauti... Siaubas ...
Nenoriu atrodyti kaip didžiausia Razumo šalininkė- bet tik noriu paklausti- ne paslatis ir neneigiu to-Razumas labai mėgsta didelius pinigus- Ar jūs jam mokėjote? Galbūt suma buvo maža?
Man tikrai labai gaila, kad jūsų prisiminimai nekokie- bet svarbiausia mažyliui viskas puiku- ir tai manau kompensuoja visą nusivylimą.
pasirodo gimdyt VGN- kaip loterija..gali pasisekti gali ir nelabai...-čia aš apie aptarnaujantį personalą.