teko man su juo pabedrauti...niu keistas jis man vyriokas pasirode...savotiskas toks...man grazia forma buvo pasakyta, netiesiogiai dave suprasti, kad uz papildomas darbo valandas jiems niekas nemoka...
QUOTE(bambekle @ 2007 10 09, 14:14)
teko man su juo pabedrauti...niu keistas jis man vyriokas pasirode...savotiskas toks...man grazia forma buvo pasakyta, netiesiogiai dave suprasti, kad uz papildomas darbo valandas jiems niekas nemoka...
Jei nenori, pasakai daktarui ačiū už rūpestį ir po to jau budintis arba tuo metu dirbantis gydytojas prižiūri. Tai pasirinkimo laisvė.
Taip išeitų, kad panašiais atvejais - jis turėtų dirbti dieną, naktį ir negrįžti į namus. O apie darbo kokybę kalbėti būtų sunku.
Mes irgi savo darbuose - baigėsi darbas ir skubam namo, turim šeimas, vaikus, tėvus, begales kitų rūpesčių, pagaliau, teisę pailsėti.
as ir nesakau, kad nereikia susimoketi, juk kiekvienas manau pats supras, kad reikia susimoketi, nereikia juk taip akivaizdziai tai pabrezti...
QUOTE(bambekle @ 2007 10 09, 16:04)
as ir nesakau, kad nereikia susimoketi, juk kiekvienas manau pats supras, kad reikia susimoketi, nereikia juk taip akivaizdziai tai pabrezti...
Sutinku , kad NEREIKIA akivaizdžiai pabrėžti, bet...Visokiu mamyčių yra- kitos ir iš susirūpinimo, kad gimdymas prasidėjęs, kitos ir iš "naglumo"- ir pamiršta kad gydytojui už papildomas darbo valandas niekas nemoka. Aš tai nelaikau blogu tonu, kai gydytojas mandagiai primena- nori visapusiškos pagalbos bet kuriuo paros metu- būk gera, nelik skoloje. Juk ir restorane už gerą aptarnavimą visada arbatpinigių paliekame...
Šiaip su Razumu kalbėtis geriau siūsti vyrą. Jie ten vyriškai ir greitai ir aiškiai viską apsprendžia. O dėl jo profesionalumo- tai niekada nesuabejojau. Visais atžvilgiais. Jis ne tik geras akušeris-ginekologas, bet ir geras neštukių psihologas...Apsilankius pas jį- gera nuotaika garantuojama.
O gal kuriai teko per šventes pas Razumą gimdyt? Aš pirmąjį gimdžiau prieš pat mindaugines, o Razumas tai Mindaugas, tai man jis tada davė suprast, kad nepasirodys, bet taip labai jau suktai pasakė, kad aš jau tik po gimdymo tai supratau. Jis pasirodo, buvo su draugais susiplanavęs plaukt baidarėm ir tikrai nebūtų pasirodęs.
O dabar nusimato per Naujus gimdyt, tai vėl suku galvą ką čia ir kaip daryt, tartis su juo ar ne....
Pirmas vaikelis labai skalndžiai dėl gydytojo ir akušerės profesionalumo atėjo į šį pasaulį , tai norėtūsi kad ir su antru taip viskas gerai būtų
O dabar nusimato per Naujus gimdyt, tai vėl suku galvą ką čia ir kaip daryt, tartis su juo ar ne....
Pirmas vaikelis labai skalndžiai dėl gydytojo ir akušerės profesionalumo atėjo į šį pasaulį , tai norėtūsi kad ir su antru taip viskas gerai būtų
QUOTE(dije @ 2007 10 09, 16:35)
Šiaip su Razumu kalbėtis geriau siūsti vyrą. Jie ten vyriškai ir greitai ir aiškiai viską apsprendžia.
vajej vajej kaip prajuokinai o dar tas smailiukas . tipo suseda vyrai, sugeria, viska sutvarko.... jei dar ir pagimdytu vyrai
o tai kaip ten visi tie gimdymo planai, kontatkas gyditojo su gimdyve, panasiai. Gimdo tai motera, vienok
QUOTE(Sakura_murava @ 2007 10 10, 22:09)
vajej vajej kaip prajuokinai o dar tas smailiukas . tipo suseda vyrai, sugeria, viska sutvarko.... jei dar ir pagimdytu vyrai
o tai kaip ten visi tie gimdymo planai, kontatkas gyditojo su gimdyve, panasiai. Gimdo tai motera, vienok
Aš kalbėjau tik apie atsilyginimo nustatymą ir apsprendimą. Paverskite keliolika lapų atgal šioje temoje- ar kas teiraujasi: Ar su M.Razumu galima sudaryti gimdymo planą? Ar jis prieš gimdymą ilgai bendrauja su gimdyve, norėdamas sužinoti jos norus iki smulkmenų? Nepastebėjau.. .Visos klausia vieno- kiek jam mokėti ir kada paduoti?
o dėl gimdymo plano...Pati pas jį 2 vaikiukus pagimdžiau, jei su pirmuoju kažka bandžiau kalbėti plano tema, tai su antru net nebandžiau. Viskas kartais taip nukrypsta nuo plano... mano atveju visi planai sužlugo dar net gimdymui neprasidėjus- teko skubiai operuoti...
Teko man susidurti su Razumu. Dare kartu su mano gydytoja cezario pjuvi ir pries pat gimdyma pora kartu pakviestas mano gydytojos konsultavo kartu. Ir po gimdymo buvo uzsukes pora kartu. Paliko gera ispudi kaip gydytojas-profesionalas. Jeigu kazkas tikysi is Razumo paglostimu, maloniu mazybiniu zodeliu tipo "zuikeli, meskiuk, gelyte, saulyte" ir panasiai iskart galit pradet ieskot kito gydytojo, is jo to neisgirsit. Kam rupi jo vaiko sveikas atejimas i pasauli be jokiu komplikaciju bet dalykiskoje aplinkoje tada galit drasiai su juo tartis. Apie pinigus net nesnekesiu, tai priklauso nuo paties zmogaus isprusimo. Ir cia tinka dijes zodziai, kad uz gera ir profesionalu aptarnavima paliekami arbatpinigiai.
QUOTE(dije @ 2007 10 11, 09:58)
o dėl gimdymo plano...Pati pas jį 2 vaikiukus pagimdžiau, jei su pirmuoju kažka bandžiau kalbėti plano tema, tai su antru net nebandžiau. Viskas
O aš kalbėjausi ir net raštu jam pateikiau. Ir kiek buvo įmanoma pagal aplinkybes buvo to plano laikomasi. O tie punktai, kuriu nesialikė, tai buvo "paaukoti" dėl kūdikio sveikatėlės ir apsidraudimo, kad nieko neutiktų Beje, mano vyras aktyviai dalyvavo gimdyme ir rūpinosi, kad kiek įmanoma to plano būtų laikomasi.
QUOTE(adele 33 @ 2007 10 11, 09:52)
900lt sakyčiau neblogi arbatpinigiai:lotuliukas: mano mėn. atlyginimas tiek nesiekia.
Na man tokios sumos dėl savo vaiko ir komforto sau nebuvo gaila..net nesusimasčiau kokia tai mano atlyginimo dalis.... Beje, mamytės, žinau atvejų kai prie M.Razumo pagimdo ir tikrai jam neduoda jokių pinigėlių. Ačiū- prašom ir viso gero.... Atvažiuoja nesitarę, papuola į jo pamainą...Taigi, tikrai jis pinigų iš kišenės neplėšia...
QUOTE(Portuke @ 2007 10 11, 09:53)
O aš kalbėjausi ir net raštu jam pateikiau. Ir kiek buvo įmanoma pagal aplinkybes buvo to plano laikomasi. O tie punktai, kuriu nesialikė, tai buvo "paaukoti" dėl kūdikio sveikatėlės ir apsidraudimo, kad nieko neutiktų Beje, mano vyras aktyviai dalyvavo gimdyme ir rūpinosi, kad kiek įmanoma to plano būtų laikomasi.
Smagu.
Aš jokiu būdu nesu prieš planą, tik noriu pabrėžti, kad jį ne visda pavyksta įvykdyti.
O dėl vyrų dalyvavimo gimdyme M.Razumas kalbėjo laidoje "Jeigu"..Jis labai palaiko šitą dalyką.
QUOTE(dije @ 2007 10 11, 10:10)
Na man tokios sumos dėl savo vaiko ir komforto sau nebuvo gaila..net nesusimasčiau kokia tai mano atlyginimo dalis.... Beje, mamytės, žinau atvejų kai prie M.Razumo pagimdo ir tikrai jam neduoda jokių pinigėlių. Ačiū- prašom ir viso gero.... Atvažiuoja nesitarę, papuola į jo pamainą...Taigi, tikrai jis pinigų iš kišenės neplėšia...
Smagu.
Aš jokiu būdu nesu prieš planą, tik noriu pabrėžti, kad jį ne visda pavyksta įvykdyti.
O dėl vyrų dalyvavimo gimdyme M.Razumas kalbėjo laidoje "Jeigu"..Jis labai palaiko šitą dalyką.
Smagu.
Aš iš tų, kurios papuolė į M. Razumo pamainą, nes mano gyd. su kuria tariausi buvo išvykusi iš Vilniaus. Nuostabus gydytojas, jokios baimės pas jį gimdyti nėra, visada su nuotaika, pajuokauja, ir zuikučiais jeigu reikia pavadina Nemokėjome jam nieko, tik akušerei ir seselei (gimdymas buvo labai lengvas), o priežiūra po gimdymo super, penkis kartus per dieną užeidavo. Taip, kad nebūtina mokėti, kad gauti šio profesionalo paslaugas.
QUOTE(Ro_ro @ 2007 09 03, 16:48)
Tai ir turejau omeny. Kazkas cia forume taip rase.
Jei dar "ne per velu" tai irgi noriu nuraminti. Visa pirma nestuma vaiksciojau pas Razuma konsultacijoms paskui sekmingai pagimdziau, nebuvo jokiu "neformoj". Gal kazkam tieiog taip pasitaike, juk visi mes zmones, gal ir jam kokia asmenine svente buvo, bet siaip gydytojas atsakingas, ir manu kad isgeres pas gimdyve tikrai nevaziuotu. Dabar laukiuosi antro, vel pas ji vaikstau ir nei karto nepasitaike kad butu neformoj.