Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

QUOTE(Olelaura @ 2007 07 02, 13:24)
Prisiskaiciau visokiausiu atsiliepimu apie gyd. Razuma, supratau viena, kad labai daug moteru pas ji gimdo, todel neimanoma isvengti problematisku gimdimu - tokia statistika (geriau nekreipti demesio i nelaimingus ivykius). As visa nestuma vaiksciojau pas ji, mano nestumas gana problematiskas, jokiu nusiskundimu neturiu. Tai nuostabus gydytojas, puikiai moka pakelti nuotaika, nuraminti, jis gimes siai profesijai. smile.gif Labai laukiu gimdymo liko paskutines dieneles, gimdysiu pas ji ir galiu pasakyti, kad visai nebijau.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Po vizito pas Razuma nuotaika pakyla dar savaitei i prieki thumbup.gif NIEKADA negasdina jei kas blogai, neskuba daryti isvadu. Kartais gal ir pritruksta laiko nestuke.gif paverkslenimams, bet ir man paciai juokingai atrode, kai viena mamyte jam i paranke isikibus link duru puskavo ir vis neuzsiciaupdama pliurpe. Tokioms pries vizita siulau pas kuniga nueiti, issisneketi kiek sirdele troksta apie jausmus, potyrius ir ateities vizijas, na o pas daktara atejus gerbti ir jo, ir kitu nestuke.gif laika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2006 05 11, 13:36)
Aš neužilgo turiu gimdyti ir esu susitarusi su gyd. Razumu. Tai jūs man pasakykit, ar tikrai jis gali nekelti ragelio ir nevažiuoti naktį arba savaitgalį? Tai kam tada tariamasi?! Gal per sekančią konsultaciją man jo tiesiai šviesiai ir paklausti, ar jis atvyks ne darbo metu.

parašysiu savo asiliepimą dėl gimdymo pas jį, nors tai buvo daugiau nei prieš metus.
Ryte po apžiūros pasakė, kad dar porą dienų teks palaukti, bet į pavakarį jau skaičiavau sarėmius. Paskambinau jam ir sakau, kad lyg trumpus reguliarius sarėmius jaučiu, liepė važiuot į ligoninę ir dėl ramybės pasirodyt budinčiai gydytojai. Gimdymas prasidėjo. Susiskambino gydytojos su juo, ir man pasakė, kad jis išvykęs ir mano gimdyme nedalyvaus, bet budėjo mano akušerė Božena, tai labai apidžiaugiau. Nebus, tai nebus mano gimdyme jo, pamaniau. Gimdymas praėjo sklandžai. Ligoninėje teko pragulėt tris dienas ir jis nė karto neatėjo pas mane. Nors kai praeidavau kolidoriu, tai visuomet pajuokaudamas užnekindavo. Kai liko ligoninėje apžiūrėt mane paskutinį kartą, tai po skausmingos apžiūros kito gydytojo, pasisakiau Razumui, tai jis mane labai švelniai apžiūrėjo ir davė vertingų patarimų dėl greito užgyjimo. Dar pasakė, kad ateičiau pas jį ne tik po gimdymo, bet ir šiaip konsultacijom kaip pas ginekologą.

Praėjo jau daugiau kaip metai ir vėl eisiu apžiūrai pas jį. Kito ginekologo nebenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 10 liepos 2007 - 04:28
QUOTE(zi-zi @ 2006 05 11, 13:36)
"Aš neužilgo turiu gimdyti ir esu susitarusi su gyd. Razumu. Tai jūs man pasakykit, ar tikrai jis gali nekelti ragelio ir nevažiuoti naktį arba savaitgalį? Tai kam tada tariamasi?! Gal per sekančią konsultaciją man jo tiesiai šviesiai ir paklausti, ar jis atvyks ne darbo metu."

Nėra nei vieno gydytojo, kuris privalo gydymo įstaigoje dirbti 24 val. per parą ir visas savaitės dienas. Juk ir jiems reikalingas poilsis, kad gimdymai vyktų sklandžiai, kad pagalba būtų kokybiška. Jie irgi turi šeimas, sergančius tėvus,... Pasitaiko įvairių situacijų, dėl įvairių aplinkybių gydytojas gali ir neatvykti į gimdymą. Bet nėra situacijos be išeities - gydytojas dažniausiai rekomenduoja savo kolegą ar iš anksto supažindina su akušere ir panašiai. Su gydytoju galite aptarti, ką reikėtų daryti, jeigu jis negalėtų atvykti į gimdymą.
Bet šiaip dauguma VGN personalo yra labai žmoniškas, profesionalus ir gimdymo metu jums bus geranoriškas, nei vienas medikas tikrai nenori rizikuoti savo ir savo įstaigos prestižu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 10 liepos 2007 - 07:22
QUOTE(RVJ @ 2007 07 10, 08:19)

Nėra nei vieno gydytojo, kuris privalo gydymo įstaigoje dirbti 24 val. per parą ir visas savaitės dienas. Juk ir jiems reikalingas poilsis, kad gimdymai vyktų sklandžiai, kad pagalba būtų kokybiška. Jie irgi turi šeimas, sergančius tėvus,...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Taip, tai tiesa. Gydytojui ypač reikalingas poilsis- nes darbas įtemptas ir atsakingas. Negalima pykti- jei jis ne visada gali atvykti..Nemanau, kad taip daro tingėdamas.Jis visada rekomenduos savo kolegą ar akušerę... Be to- Razumas mėgsta keliones- per metus jis mažiausiai 2 kartus apsilanko įvairiose šalyse... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2007 07 10, 08:19)
Nėra nei vieno gydytojo, kuris privalo gydymo įstaigoje dirbti 24 val. per parą ir visas savaitės dienas. Juk ir jiems reikalingas poilsis, kad gimdymai vyktų sklandžiai, kad pagalba būtų kokybiška. Jie irgi turi šeimas, sergančius tėvus,... Pasitaiko įvairių situacijų, dėl įvairių aplinkybių gydytojas gali ir neatvykti į gimdymą.

aš nesiskundžiu, kad jo nebuvo, jis perleidu mano gimdymą kitai, tuo metu budėjusiai, skyriaus vedėjai thumbup.gif . Beto, jis konkrečiai ir nenori tartis. Tiesiog nesupratau, kodėl jis pas mane nė karto nebuvo užėjęs unsure.gif , taip norėjosi, kad jis užeitų ir paklaustų kaip man sekasi, gal būtų ir patalynę liepęs sesutėms pakeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 07 10, 10:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Taip, tai tiesa. Gydytojui ypač reikalingas poilsis- nes darbas įtemptas ir atsakingas. Negalima pykti- jei jis ne visada gali atvykti..Nemanau, kad taip daro tingėdamas.Jis visada rekomenduos savo kolegą ar akušerę... Be to- Razumas mėgsta keliones- per metus jis mažiausiai 2 kartus apsilanko įvairiose šalyse... ax.gif

Manau zmogus nusipelno visavercio poilsio thumbup.gif neduok dieve tokio sunkaus ir atsakingo darbo dirbti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 11, 23:22)
aš nesiskundžiu, kad jo nebuvo, jis perleidu mano gimdymą kitai, tuo metu budėjusiai, skyriaus vedėjai  thumbup.gif . Beto, jis konkrečiai ir nenori tartis. Tiesiog nesupratau, kodėl jis pas mane nė karto nebuvo užėjęs  unsure.gif , taip norėjosi, kad jis užeitų ir paklaustų kaip man sekasi, gal būtų ir patalynę liepęs sesutėms pakeisti  ax.gif

Na matyt nesat isskirtine persona,kad pas jus asmenismai lakstytu doh.gif
O patalyne pakeisti paprasyti galejoti ir pati,juk liezuvis nenutruktu,man keite kasdien,pati prasiau ir visada pakeisdavo.Jei dar gydytojas ir vedejas nusileis iki patalynes keitimo doh.gif na jau atleiskit doh.gif
Atsakyti
Super gydytojas smile.gif Gimdymas prasidejo prie vieno gyd., tada pasikeite pamaina - gimdem kartu, kol su sypsena "ant saremiu bangos" pasake "nieko nebus, atsiloses lialius eina, vaziuojam..." . Aciu gydytojau, randas gerai sugijo smile.gif Prisiminimai liko tik silti
Atsakyti
Pries 22 dienas Razumas man padejo susilaukti dukrytes thumbup.gif
Superinis gydytojas - atskira padeka akuserei Bozenai - jie dirba komandoj.
Drasiai galite tartis - nepasigailesite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karacum @ 2007 08 01, 14:20)
Pries 22 dienas Razumas man padejo susilaukti dukrytes  thumbup.gif 
Superinis gydytojas - atskira padeka akuserei Bozenai - jie dirba komandoj.
Drasiai galite tartis - nepasigailesite  thumbup.gif

Ai irgi labai dekinga M.Razumui, padejo laimingai ateiti i pasauli mano sunui, ir dar kelioms mano draugiu vaikuciams, superine pas ji intuicija.Po gimdymu jos ir man dekojo, kad parekomendavau.O Bozena-tai visai be zodziu.Kadangi gimdziau antra karta, tai patikekite turejau su kuo palyginti.
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2007 08 02, 09:06)
Ai irgi labai dekinga M.Razumui, padejo laimingai ateiti i pasauli mano sunui, ir dar kelioms mano draugiu vaikuciams, superine pas ji intuicija.Po gimdymu jos ir man dekojo, kad parekomendavau.O Bozena-tai visai be zodziu.Kadangi gimdziau antra karta, tai patikekite turejau su kuo palyginti.

As noriu paklausti gal kas nesenai su tuo susiduret kiek gi kainuoja pas Razuma cezario pjuvis,kuris planuojamas is anksto.Labai laukiu atsakymo.
Atsakyti
O gal yra kas pas jį po pirmo cezario antrą vaikelį natūraliai pagimdė? 4u.gif
Atsakyti
sveikos!
gal kas zino, ar razumas nera uzkietejes naturalistas? kaip jis reaguoja, jei gimdyve praso epiduro? g.gif
Atsakyti