QUOTE(kolege @ 2008 06 24, 12:39)
Gal galetumet patart Kaip planuot virtuve? Kazkaip pasimeciau. As lyg ir zinau kokiu spinteliu noreciau, kur ka deciau... bet atejau i viena parduotuve, kurioje man patiko virtuves komplektas, daviau savo virtuves plana, tai jie net nepasidomejo ko as pageidauciau tai gal pribrazys man to ko as visai nenoriu. Lieku nesupratus, kaip pasirenka tas spinteles, kad butu su karusele, konteineriukais ir kitais primbumbasais... kodel manes neklause, nieko? Spejau tik iterpt, kad prie krasto noriu istisines spinteles, tai pardaveja issireiske: nezinau ar tokia galime padaryt
Aš tada pas tokius nesidaryčiau ir kitiems dar pasakyčiau, kaip yra bendraujama su klientais, kiti bent laiko negaištų. Įdomu, kas per baldžiai, jei net pagrindinių pageidavimų šeimininkės nepasiteirauja, juk daromės virtuves ne kam kitam, kaip tik sau ir labai svarbu, kad mums pačioms būtų ten patogu, o kas mums patogu, žinom tik mes pačios. Suprantu, kai nueina pas dizainerį ir prašo - patarkit, gal kokių pasiųlymų, rekomendacijų turit arba prašo, kad suprojektuotų virtuvę savo nuožiūra, bet kad pati dizainerė net nepaklaustų, ar turite kokių pageidavimų, tai jau čia visai Maždaug - kaip padarysiu, taip bus gerai. Čia jau per dideliu pasitikėjimu savimi arba visišku "dzin" "kvepia".