QUOTE(linuxe1981 @ 2008 07 10, 14:28)
o atkalbineja tik todel, kad jiems daugiau darbo prisideda.
kodel negrazu stalvirsis lygiai? jei ileistos rankeneles tai visai grazu pazek i nuotrauka.
negrazu jei lygiai ir paprastos rankeneles.
Na biesas žino kaip ten jiems su tuo darbu bet manau kad teks padirbėti
Atsiprašau bet gal nepastebėjau tos foto o tą kur įkėliau man ir lyg jis lygiai atrodė o kai meistrams rodžiau-tai sako išsikišęs
QUOTE(Irongė @ 2008 07 10, 14:42)
pas mane stalviršis lygiai su spintelių durelėmis, nė kiek neatsikišęs, įdėjau forume foto neseniai pasižiūrėk. man tai atrodo kaip ir visi stalviršiai.
daryk kaip tau atrodo tinkama ir gražu, man tikrai atrodo gražu įfrezuotos rankenos. o jei meistrai taip jau turi savo grožio supratimą, tai susirask kitus.
savo virtuvę rodžiau, nežinau ar užfiksavai - stalviršis yra lygiai ir paprastos rankenelės, bet bent jau man nekrenta į akis
(niu dėl rankelėlių grožio jau asmeninis supratimas, mes ėmėm jas dėl patogumo
).
Gerai paieškosiu tavo foto. Matau kad tikrai neigiamų atsiliepimų ne per daugiausiai ir manęs niekas neperkalbės
QUOTE(Irongė @ 2008 07 10, 14:59)
o iš viršaus niekad į virtuvę nežiūri.... tai man tai realiai tik tas nepatogumas su išsitepimu atrodo minusas su lygiu stalviršiu.
O aš miltinių beveik visiškai negaminu tai man ar lygiai ar atsikišęs jokio skirtumo,o trupinius ir iš rankenų išvalysiu
DĖKOJU labai visoms už nuomones ir patarimus