Liepune> 10 balu jusu virtuvei ir drasioms idejoms
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 09, 02:07)
aisku, kad 2,73, nezinau, kaip cia ta vieneta irasiau... Nes butu jau laabai maza virtuve:)o dabar- tiesiog maza:)
QUOTE(emrata @ 2008 07 09, 10:34)
Liepune> 10 balu jusu virtuvei ir drasioms idejoms
QUOTE(Irongė @ 2008 07 09, 10:33)
o rozeles mes darėm visai technikai - apačioje, kiekvienam prietaisui, plius atsarginė, o ant stalviršio darėm du po tris, bet pakeitėm projektą ir vienas trejetas užsidengė aukšta spinta, įtariu negerai, bet labai jau nesinori dažytų sienų dabar vėl gadint... pagyvensim pamatysim , kol kas tik kairėj pusėj gale liko rozetės.
stalviršis nesiglaudžia, apie 5-7 cm likę. ir dar kažkiek cm nuo sienos.
Rozetės pas jus iškart virš stalviršio. O pas kitas pakeltos šiek tiek. Galvoju, ar čia patogumo ar tik skonio reikalas?
Tarp indaplovės ir šaldytuvo bus tarpas?
Ačiū už atsakymus
QUOTE(Betule @ 2008 07 09, 12:30)
Rozetės pas jus iškart virš stalviršio. O pas kitas pakeltos šiek tiek. Galvoju, ar čia patogumo ar tik skonio reikalas?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
su aukščiu čia jau mes patys pražioplinom, neteisingai paskaičiauvom. šiaip turėtų būti šiek tiek tarpelis, bent jau mes galvojom kad bus....
tarp indapl iur šaldytuvo - tarpas.
niu bet ir iki smulkmenų išsinagrinėjai aš pati šitus dalykus jau pamiršus buvau
Jau jei tardyt, tai iki galo Ironge, pamatuok prie progos spintelių aukštį su stalviršiu. Pas mane iki palangės "ščyriai" 90 cm, nė milimetru daugiau, tai pradedu bijot, kad netilpsiu
QUOTE(a79 @ 2008 07 09, 14:12)
Jau jei tardyt, tai iki galo Ironge, pamatuok prie progos spintelių aukštį su stalviršiu. Pas mane iki palangės "ščyriai" 90 cm, nė milimetru daugiau, tai pradedu bijot, kad netilpsiu
pas mus irgi ščyrai 90 cm, bet kojelės dar plius minus keli cm reguliuojasi.
Tai tada nuraminai Bet jei kojelės regiliuojasi, tai kai ptada ta lentutė kur jas uždengt skirta? Ai kaip bus taip Ką nors ploninsiu
QUOTE(a79 @ 2008 07 09, 14:35)
Tai tada nuraminai Bet jei kojelės regiliuojasi, tai kai ptada ta lentutė kur jas uždengt skirta? Ai kaip bus taip Ką nors ploninsiu
niu net nepagalvojau pas mus gavosi visiškas standartas, 90 cm (16 cokolis+70 spintelė+3.8 stalviršis).
šiaip ką rašo internete matmenis, viskas atitinka 100%, tai galit pažiūrėt:
standartinės kojelės, kurios įeina į komplektą su spintelėmis: http://www.ikea.com/...oducts/50076318
o va cokolis: http://www.ikea.com/...oducts/30060120
QUOTE(Povilas @ 2008 07 09, 14:48)
Ei mieloji kur ruosiasi gera vyna laikyti vienam ruselyje su kumpiais. Buk gera ir negadink arba vyno arba kumpiu, jie vienoje patalpoje niekaip negali buti laikomi. Neatitink visiskai ju laikymo salygos.
Nei as jums "mieloji", nei jus zinot, kaip ten kas su kuo
QUOTE(Povilas @ 2008 07 09, 14:48)
Ei mieloji kur ruosiasi gera vyna laikyti vienam ruselyje su kumpiais. Buk gera ir negadink arba vyno arba kumpiu, jie vienoje patalpoje niekaip negali buti laikomi. Neatitink visiskai ju laikymo salygos.
a6 tai suprantau, kad užkandos 'mieloji' nori, o ne bendro rūsio