QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 11:35)
Dar
klausimėlis Kokie sienų dažai? Norėčiau kažko šviesaus, sakykim vadinamos kreminės, bet kažkaip sunkiai randu paletėje (žiūrėjau sadolino berods, dar kažkokius).
O dėl to, kad dabar matosi visi brūžiai ant baldų, tai net nepagalvojau, kad čia "galutinis variantas", neabejoju, kai nuvalysi su baldų valymo priemone, tikrai bus
Beje, tamsių virtuvių gerbėjoms įdedu (man) labai fainą virtuvytę iš www.bustovizija.lt, kur vyksta virtuvių interjero konkursas. Šiaip nieko ten labai įspūdingo, bet ši man
Skoninga, paprasta ir kartu modernu. Tarp spintelių plytelės (o gal net stiklas, neįžiūriu
)
žiauriai faina virtuvė
mano vyro svajonė - juoda
bet kai bendra erdvė man baldai turi būti tokie kaip ir svetainės, o visur juodi pas mane negerai butų, nes erdvė man rodos per maža, apie 40kv..
dažai mūsų Tikkurila silk kažkokie man rodos, jei reikia, galėčiau kodą pasakyti. ne iš pirmo karto pataikėm
vienus buvom nusipirkę, atrodė tikrai labai balintos kakavos, kai nudažėm, išlindo kažkoks ružavas atspalvis, tada bandėm dar kitą kodą (gerai kad nuo drabužinės pradėjom) ir gavosi tokia kokios norėjau - iš rudos paletės, labai balintos kakavos ar dramblio kaulo nžn kaip pavadint (dramblio kaulo gal kiek į geltonumą ar ne?)žodžiu, jei nežiūri į lubas(jos baltos), tai atrodo kartais beveik balta.
na va, nuvalyta ir su maišytuvu, tik rozečių neradom metalico spalvos
jau ir indaplovę išbandžiau
nerealus dalykėlis
dar susinervinau
nežinau ar čia brokas ar taip turi būti.... gartraukio spintelės rankenėlės kitame lygyje nei kitos šalia.. matuota atstumas nuo apačios, tai taip ir gavosi.. nežinau kaip turėtų būti
ne bet pamačiau ne aš pati, tai gal nebadys akių (matyt pat
i dar per daug džiaugiuosi virtuve
kad nemačiau, o aš išleisdama baldžius vis mąsčiau- negi nerasiu prie ko prisikabint
aš visada randu
)