Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(coris @ 2008 06 22, 13:01)
grazaus dizaino tavo garu surinkejas,o jei ne paslaptis kiek toks kainuoja.Internete ieskojau neradau tokio.Bet as noreciau juodo. 4u.gif

Siti yra ir juodi, ir dar platesni. Maniskio plotis - 55, dar yra 80 mirksiukas.gif Mokejom apie 2400 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 11:35)
Dar klausimėlis  ax.gif Kokie sienų dažai? Norėčiau kažko šviesaus, sakykim vadinamos kreminės, bet kažkaip sunkiai randu paletėje (žiūrėjau sadolino berods, dar kažkokius).
O dėl to, kad dabar matosi visi brūžiai ant baldų, tai net nepagalvojau, kad čia "galutinis variantas", neabejoju, kai nuvalysi su baldų valymo priemone, tikrai bus  thumbup.gif

Beje, tamsių virtuvių gerbėjoms įdedu (man) labai fainą virtuvytę iš www.bustovizija.lt, kur vyksta virtuvių interjero konkursas. Šiaip nieko ten labai įspūdingo, bet ši man  thumbup.gif Skoninga, paprasta ir kartu modernu. Tarp spintelių plytelės (o gal net stiklas, neįžiūriu  ax.gifthumbup.gif

user posted image

žiauriai faina virtuvė wub.gif mano vyro svajonė - juoda cool.gif bet kai bendra erdvė man baldai turi būti tokie kaip ir svetainės, o visur juodi pas mane negerai butų, nes erdvė man rodos per maža, apie 40kv..
dažai mūsų Tikkurila silk kažkokie man rodos, jei reikia, galėčiau kodą pasakyti. ne iš pirmo karto pataikėm blush2.gif vienus buvom nusipirkę, atrodė tikrai labai balintos kakavos, kai nudažėm, išlindo kažkoks ružavas atspalvis, tada bandėm dar kitą kodą (gerai kad nuo drabužinės pradėjom) ir gavosi tokia kokios norėjau - iš rudos paletės, labai balintos kakavos ar dramblio kaulo nžn kaip pavadint (dramblio kaulo gal kiek į geltonumą ar ne?)žodžiu, jei nežiūri į lubas(jos baltos), tai atrodo kartais beveik balta.
na va, nuvalyta ir su maišytuvu, tik rozečių neradom metalico spalvos sad.gif jau ir indaplovę išbandžiau thumbup.gif nerealus dalykėlis wub.gif
user posted image

dar susinervinau doh.gif nežinau ar čia brokas ar taip turi būti.... gartraukio spintelės rankenėlės kitame lygyje nei kitos šalia.. matuota atstumas nuo apačios, tai taip ir gavosi.. nežinau kaip turėtų būti g.gif ne bet pamačiau ne aš pati, tai gal nebadys akių (matyt pat g.gif i dar per daug džiaugiuosi virtuve lotuliukas.gif kad nemačiau, o aš išleisdama baldžius vis mąsčiau- negi nerasiu prie ko prisikabint g.gif aš visada randu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Trumpai tariant - man tai labai gražu thumbup.gif

Ir dar biškį ne į temą, o aš ieškau balintos kakavos spalvos, bet nerandu, bent jau toj paletėj, kur dažytojas paliko (Sadolin)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 22 birželio 2008 - 21:08
QUOTE(Macarena @ 2008 06 22, 21:24)
Siti yra ir juodi, ir dar platesni. Maniskio plotis - 55, dar yra 80  mirksiukas.gif  Mokejom apie 2400  4u.gif

dekoju uz atsakyma.Nu labai grazus gartraukis.
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 22:00)
dažai mūsų Tikkurila silk kažkokie man rodos, jei reikia, galėčiau kodą pasakyti. ne iš pirmo karto pataikėm  blush2.gif vienus buvom nusipirkę, atrodė tikrai labai balintos kakavos, kai nudažėm, išlindo kažkoks ružavas atspalvis, tada bandėm dar kitą kodą (gerai kad nuo drabužinės pradėjom) ir gavosi tokia kokios norėjau - iš rudos paletės, labai balintos kakavos ar dramblio kaulo nžn kaip pavadint (dramblio kaulo gal kiek į geltonumą ar ne?)žodžiu, jei nežiūri į lubas(jos baltos), tai atrodo kartais beveik balta.

Aišku, ačiū 4u.gif Mano vyras kategoriškas, kad dažysim Sadolin dažais, reikės ieškot tos pačios pačios spalvytės.
Atsakyti
Šiaip aš turėjau dvi paletes, vienos pastelinės, kitos ryškesnes. svarbu iūrėti visus atspalvius vienoj toj lentelėj, kad nebūtų kitų spalvų, pvz bordo ar dar kokios.
Off topic ax.gif šiaip Tikurila vieni geriausių dažų, mes ir fasadą jais dažėm thumbup.gif
tai ką - turbūt apleidžiu šią temelė (dar užeisiu pažiūrinėti jūsų virtuvėlių smile.gif ) einu skaityt kitų zonų biggrin.gif nors pas mane galvelėje viskas suplanuota dar tada, kai projektą tik derinom ax.gif bet įdomu kaip kuriasi kiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 22:00)
dar susinervinau  doh.gif nežinau ar čia brokas ar taip turi būti.... gartraukio spintelės rankenėlės kitame lygyje nei kitos šalia.. matuota atstumas nuo apačios, tai taip ir gavosi..

grazi virtuve bigsmile.gif
o man rankeneles uzkliuvo, kad vienur vertikaliai, o kitur horizontaliai sudetos..
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 06 22, 22:59)
grazi virtuve bigsmile.gif
o man rankeneles uzkliuvo, kad vienur vertikaliai, o kitur horizontaliai sudetos..

taigi taigi.. man jos irgi kliuvo... bet kitaip neišeina.. ant stalčių (ir tų viršutinių spinteliu gulsčiu su tuo mandru biggrin.gif mechanizmu) nepastatysi stačiai, o ant cargo krepšio ar indaplovės gulsčiai.. tai bandžiau bent šiokią tokią atsvarą išlaikyt.. nežinau ar gavosi, bet susitaikiau
Atsakyti

Macarena nu kokia faina virtuve net uzpavydejau ( Sveikai aisku)

QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 21, 14:03)

Nu sitas variantas man patiko
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 06 20, 11:38)
Susirenkam čia jau net nebežinau kelinta kartą, tiesiog pamečiau skaičių blush2.gif Dalinkimės ir toliau savo patirtimi, nuomonėmis, patarimais, nepamirškim ir savo virtuves parodyti rolleyes.gif

sena tema

Dauguma virtuviu vienoje vietoje

Alno programa virtuves planavimui

Macarenos virtuve wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

sveika, labai patiko virtuve wub.gif , ypac sudomino stalvirsis, kuriame is karto islieta kriaukle, mes irgi tokios norim, kur uzsisakinejot ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Macarena, išduok paslaptį kiek pas tave cm prie ilgosios sienos?
Atsakyti
Turiu klausima:Kaip jus issirenkat kur gaminti virtuves baldus?Planuojam daryti virtuvej remonta ,bet neissivaizduoju kur pradeti rinktis,nes pasiula tokia didele... 4u.gif
Atsakyti