Sveikos Macarena labai graži jauki virtuvė na ką, kaip žadėjau pasirodau ir aš virtuvė paprasta kaip trys kapeikos bet is 3,3 m ne ką tepadarysi nors ir nuosavas namas man užteks
Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau be krano dar ir be rozečių, vyro alaus butelį pamačiau tik dabar ant palangės sakykim jo nėra ir grindys nepabaigtos ...
iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 21, 21:33)
nors as tokio ir nesideciau turbut, bet atrodo tikrai idomiai kokia cia firma/
Cia skonio reikalas Firma, kaip ir dute_a, atsake, Elica Collection
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 01:55)
Sveikos Macarena labai graži jauki virtuvė na ką, kaip žadėjau pasirodau ir aš virtuvė paprasta kaip trys kapeikos bet is 3,3 m ne ką tepadarysi nors ir nuosavas namas man užteks
Sorry už negalutinį vaizdą, vakar dar bvo nenuvalyta, o šiandien pamiršau nufotkinti kai nusivaliau be krano dar ir be rozečių, vyro alaus butelį pamačiau tik dabar ant palangės sakykim jo nėra ir grindys nepabaigtos ...
iš kairės: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, viryklė/orkaitė, cargo krepšys, stalčiai
Man patiko tavo virtuve. Viskas atrodo savo vietose. labai tvarkingai sudėliota. . ir spalva
QUOTE(išprotėjus @ 2008 06 22, 00:29)
Kokia grazi mmmmm šaldytuvas, mano svajone
Aciu
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 00:55)
Zhiema, grazi virtuvyte Gal tik mano akim ziurint, kriaukle per arti saldytuvo, bet matyt, norejot didesnio darbastalio ?
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 00:55)
Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi (kanangi aš tamsių baldų gerbėja).
Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad
QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 10:54)
Gražu - viskas suderinta ir skoninga, spalvytė irgi (kanangi aš tamsių baldų gerbėja).
Klausimėlis - jūsų indaplovė įmontuojama? Klausiu, nes pabodo galvą sukti: dabar nepirksim indaplovės, bet ketinau pasidaryti šalia kriauklės spintelę ir ateityje ją ten įtalpinti, bet sako, kad nebus taip galima, tiksliau viskas galima, bet stalviršį reikės keisti, kad ją ten įdėti. Taip ir nesusigaudau, ar pasilikti vietos tai indaplovei ar čia tas variantas - jei ne dabar, tai niekad
labai tamsi,skuduro kiekvienas dryžis matosi,ir neskani ji man
QUOTE(marytexxx @ 2008 06 22, 11:59)
labai tamsi,skuduro kiekvienas dryžis matosi,ir neskani ji man
kaip suprantu virtuve sujungta su kita erdve, atsiras valgomasis stalas, kiti baldai, ir ta "neskani virtuvele" kitame kontekste kitaip ir atrodys.
QUOTE(čelsė @ 2008 06 22, 09:54)
Ačiū mergaitės pas mane sienos labai šviesios, tai durys, laiptai ir korpusiniai baldai prašosi akcento, kad nebūtų ligoninė o spalva tamsiai ruda dryžuota aš grindų tamsių norėjau, bet gerai kad atkalbėjo - laiptų nespėju plauti dėl kriauklės sutinku, bet gaila buvo vietos man, nes pačios matot kokia didelė virtuvė, užsigriozdint nenoriu laikausi principo, kad kuo mažiau vietos joje, tuo mažiau bereikalingų daiktų pamasčiau, kad visgi prie kriauklės nestovėsiu ilgai, yra indaplovė tai ir palikau kamputyje
dėl indaplovės tai jei išsirinksit modelį ir rozetės bus vietoj tai tikrai padaryt gali dėžę o įstatysit kai nuspirksit ir dureles pritvirtins. Su baldžiais pasitark, bet turėtų būti viskas ok, nes maniškiai tai prašė tik išmatavimų, bet mes užsisakėm kad atvežtų vienu metu su baldais tai ir įstatė
dėl skuduro dryžių rašiau kad nevalyta, nes čia baldžiai kažkokiu skysčiu valė nuo gamyklinių brudukų visokių galėsiu šiandien nufotkint be dryžių ir su maišytuvu, rozetėmis
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 22, 11:27)
Ačiū mergaitės pas mane sienos labai šviesios, tai durys, laiptai ir korpusiniai baldai prašosi akcento, kad nebūtų ligoninė o spalva tamsiai ruda dryžuota aš grindų tamsių norėjau, bet gerai kad atkalbėjo - laiptų nespėju plauti :
Dar klausimėlis Kokie sienų dažai? Norėčiau kažko šviesaus, sakykim vadinamos kreminės, bet kažkaip sunkiai randu paletėje (žiūrėjau sadolino berods, dar kažkokius).
O dėl to, kad dabar matosi visi brūžiai ant baldų, tai net nepagalvojau, kad čia "galutinis variantas", neabejoju, kai nuvalysi su baldų valymo priemone, tikrai bus
Beje, tamsių virtuvių gerbėjoms įdedu (man) labai fainą virtuvytę iš www.bustovizija.lt, kur vyksta virtuvių interjero konkursas. Šiaip nieko ten labai įspūdingo, bet ši man Skoninga, paprasta ir kartu modernu. Tarp spintelių plytelės (o gal net stiklas, neįžiūriu )
QUOTE(Macarena @ 2008 06 21, 20:39)
veikia veikimo budu O siaip jei rimtai, veikia kaip ri visi kiti gartraukiai: isijungia ir galingumas reguliuojasi mygtukais desiniam sone, ijungi ir traukia garus per ta tarpa aplink ta apvalia dali.
grazaus dizaino tavo garu surinkejas,o jei ne paslaptis kiek toks kainuoja.Internete ieskojau neradau tokio.Bet as noreciau juodo.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 22, 13:07)
o gal HPL plokste durstyta
Turėjai minty tarp tų spintelių? Tikrai gali būti. Idėja Man kilo mintis O jei aš taip sudurčiau wenge su balta (nes baldai pas mane taip bus - balta su tamsiu)? Ar jau čia visai nušneku ? Kaip galvoji?