QUOTE(a79 @ 2008 07 01, 10:39)
Kiba aš dabar atsimenu tas dureles Nugis teoriškai, turėtų būt šviesios, a vat, kaip gausis praktiškai
tai pažiūrėk www prismint
QUOTE(a79 @ 2008 07 01, 10:39)
O tu su tais stalviršiais man infarktą įvarysi, ne kitaip PAs mane prie vienos sienos visi vamzdžiai, filtrai ir pan., tai galvojau, kad padarysiu paprastai, kad nereiktų nieko pjaustyt, nedastumsiu spintelių iki pat sienos ir tik stalviršį užleisiu ir bus gerai. Ten vistiek pas mane langas ir pakabinamų spintelių tikrai nebus Tad nereiks nieko lygiuot...
BEt jei sakai, kad su tais stalviršiais tokia bėda Vėl galvosūkis
O kaži kaip tie dirbtinio akmens? GAl pigiau nei natūralaus, bet vistiek piniginei graudu Sakau, gal tą dalį kur sutaupysiu pačiai virtuvei, skirt stalviršiui?
dirbtinis dar brangiau, nei natūralus akmuo. aš visus variantus išsinagrinėjau, ir galiu pasakyti, nusipirkus taip pigiai virtuvę, stalviršiui tikrai gaila tokių pinigų, todėl likau prie laminato. aš išranki, tai tik vienoj vietoj radau norimą spalva, jei nori, galiu pažiūrėt kuriso firmos turėjo 65-75 cm pločio, kurie tau turbūt bus tinkamiausi, gal tau tie tiks ir nereiks sukti galvos.