QUOTE(jurguliux @ 2008 06 29, 19:39)
Na pagaliau jūsų teismu galiu parodyti savo virtuvyte....
man patinka... O kokia jus mieste? kiek viso kainavo, kiek lauket ir kur daret?
QUOTE(Povilas @ 2008 06 30, 08:46)
Sveikos. Na visu pirma pasakysiu jog pats neatstovauju nei vienos is tu imoniu, tiesiog tiek as, tiek mano gimines (ir dar pora draugu) pirko iranga toje imoneje o gaminosi antrojoje. Tad nepersu, o tiesiog siulau variantus kurie yra neblogi, nes kam permoketi uz daikta. O ten buvo gerai pastebeta jie puslapio neturi, puslapi turi tik ju kauno padalinys. Juk sakiau jie nera salonas, jie didmenininkai. Ir pas juos irangos pirkti reikia jau issiaiskinus kainas kitur ir issirinkus modeli, nes pas juos apziureti irangos negalesit. Ten tiesiog irangos sandelys is kurio skirsto.
o tai kokia ta baldu firma?
QUOTE(ar_ba_ta @ 2008 06 30, 18:32)
Gal kas galite patarti koki virtuves baldu gamintoja?
Man reikia, kad pagamintu nedidelius 3 metru virtuves baldus, nenoriu nieko ypatinga tik, kad butu normalios kokybes. Pasiteiravau pas kelis didziuosius virtuves baldu gamintojus, tai tokie baldukai virs 7 tukst lt. O man butu prieinami per puse (mazdaug 3,500 lt). Gal ka rekomenduosit?
Man reikia, kad pagamintu nedidelius 3 metru virtuves baldus, nenoriu nieko ypatinga tik, kad butu normalios kokybes. Pasiteiravau pas kelis didziuosius virtuves baldu gamintojus, tai tokie baldukai virs 7 tukst lt. O man butu prieinami per puse (mazdaug 3,500 lt). Gal ka rekomenduosit?
nu ir man panasiai Kaune butu idomu. iki kokiu 5tukst butu idealu