Audra T,cia jus tiek mokejot Gk klinikoj? Nu nezinau... mes tai su siuntimu virs 500lt. mokejom.
Meril, sveiki sugrize namo Saunuoliukai, istveret ta laika ligoninej...Koks linksmas tavo berniukas.Jam . Gal zentas bus
Dilia, uzjauciu del tokios gydytojos. Mes kai einam pas savo seimos gydytoja, ji visada paklausia ar nereikia siuntimo i Gk? O kur jus gyvenate?
Mes pas Posiuna lekiam liepos 27d.
Mes irgi su siuntimu virs 500 sumokejom
Lamur mes gyvenam Virsuliskese... Ne jei ir taip bus toliau, as tikrai keisiu arba daktare arba poliklinika. Man taip besas ima.
Meril sveiki sugrize. Meril, mes kaip grizom ji taip pat buvo ir yra gilumine...tai tikrai jokiu pasikeitimu nebuvo. Tik apie 6 savaite, pastebejau, kad tikrai ji neauga.
Taigi sekmes. Mums Posiunas pasake, kad iki mokyklos turi praeti, o dabar mums tik beveik 4 menesiai.
Meril sveiki sugrize. Meril, mes kaip grizom ji taip pat buvo ir yra gilumine...tai tikrai jokiu pasikeitimu nebuvo. Tik apie 6 savaite, pastebejau, kad tikrai ji neauga.
Taigi sekmes. Mums Posiunas pasake, kad iki mokyklos turi praeti, o dabar mums tik beveik 4 menesiai.
[quote=Dilia,2008 07 04, 21:44]
Lamur mes gyvenam Virsuliskese... Ne jei ir taip bus toliau, as tikrai keisiu arba daktare arba poliklinika. Man taip besas ima.
Klausyk, bet mes ir anksciau gyvenom Virsuliskese ir mano sunus dar ir dabar lankosi toje karoliniskiu berods poliklinikoje, tai man ten visai patinka. Jei ne paslaptis, tai kokia ten gydytoja
Klausyk, bet mes ir anksciau gyvenom Virsuliskese ir mano sunus dar ir dabar lankosi toje karoliniskiu berods poliklinikoje, tai man ten visai patinka. Jei ne paslaptis, tai kokia ten gydytoja
[quote=lamur,2008 07 04, 17:52]Audra T,cia jus tiek mokejot Gk klinikoj? Nu nezinau... mes tai su siuntimu virs 500lt. mokejom.
taip, mes tiek mokejom GK klinikoj. Ir kartais man atrodo, kad ta mokejimo suma dar ir nuo pono daktaro nuotaikos prikauso. Mes su siuntimu procedura darem 2 kartus - mokejom po 180, ir viena karta be siuntimo, tada 400 sumokejau. Bet atseit jis mums tada nuolaida 200 Lt pritaike . maziausia kaina pas juos nuo 600 Lt.
Papildyta:
O mes gyvenam Lazdynuose. Savo vaikus vezioju i Karoliniskiu seimos klinika (prie Asanaviciutes Rimi) pas gydytoja Stanislovaitiene. As labai patenkinta - ir zmoniu nedaug ir gydytoja normali.
taip, mes tiek mokejom GK klinikoj. Ir kartais man atrodo, kad ta mokejimo suma dar ir nuo pono daktaro nuotaikos prikauso. Mes su siuntimu procedura darem 2 kartus - mokejom po 180, ir viena karta be siuntimo, tada 400 sumokejau. Bet atseit jis mums tada nuolaida 200 Lt pritaike . maziausia kaina pas juos nuo 600 Lt.
Papildyta:
O mes gyvenam Lazdynuose. Savo vaikus vezioju i Karoliniskiu seimos klinika (prie Asanaviciutes Rimi) pas gydytoja Stanislovaitiene. As labai patenkinta - ir zmoniu nedaug ir gydytoja normali.
QUOTE(laauraa @ 2008 06 27, 07:44)
1. gaila, kad nežinau nei kaip Merlin atrodo, nei tikrojo jos vardo, pavardės, nes šiandien vykstu į Vilnių, netoli santariškių būsiu, tai taip faina būtų užvažiuoti..
2. Nežinau, net kas per peršalimas ar liga užklupo.
2. Nežinau, net kas per peršalimas ar liga užklupo.
1. Nagi gaila, kad nebesusitikom, bet nuojauta kuzda, kad dar susitiksim Aciu uz atsakymus i mano klausimus. Jauciu didziuli palaikyma
2. Kaip dabar jauciasi dukryte?? Sveikatytes jai
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 06 28, 00:59)
Meril, laikom uz jus kumscius
Aciu labai.
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 28, 19:12)
1. Niu mes jau namuciuose viskas vyko sklandziai.
2. Be to gryztant namo pradejo "sneketi" pradejo sakyt "bababa"
2. Be to gryztant namo pradejo "sneketi" pradejo sakyt "bababa"
1. Smagu girdeti Kai po operaciju man parnesa Dovyduka, hemangioma visada atrodo tokia pat, kaip buvo Nekiek nepakitusi. Toks vaizdas, kad jam nieko nedare. matyt, kartais reakcija tokia ir tiri buti. O as, gal kvailai, bet noriu, kad butu saseliu, pusleliu, nu kazko, kas rodydu nors siokia tokia reakcija...
2.
Beje Dovydukas ligonineje daug ko ismoko:ploja katuciu, stojasi isitveres, sedi ilgai ir tvirtai, na ir siaip toks razbainikas pasidare
QUOTE(Dilia @ 2008 06 28, 21:32)
Dabar lauksim ziniu is Meril.
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 28, 23:23)
kaip Meril sekasi
QUOTE(lamur @ 2008 06 29, 23:09)
Meril, mes su tavimi, stiprybes tau
Labai aciu, mergytes, uz kiekviena suspausta kumstuka, uz palaikyma, uz teiravimasi, uz gera zodeli... As pati kiekvienai jusu linkiu to paties: kuo greitesnio pagyjimo, stiprybes ir kantrybes... Zinokit, zliumbiau jau paskutinem dienom, kad ir kokia stipri bebuciau...
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 29, 23:43)
Niu va psirodom mes kaip siandien ryte atrodem.Nors ir dabar lygiai taip pat
Bet dukryte tokia grazute O svarbiausia - ta hemangioma tikrai nyksta, juk akivaizdu.
QUOTE(lamur @ 2008 06 30, 11:50)
Bjaurybes tos hemangiomos
[color=blue]
Kol taip nenutiko Dovydukui, net nenutuokiau apie toki reiskini, kaip hemangioma.
QUOTE(Dilia @ 2008 06 30, 16:51)
Bet mes kovosim i nugalesim.
Ievukis pas tavo dukryte gi sirdute ant veido. Ji tokia grazuole
Ievukis pas tavo dukryte gi sirdute ant veido. Ji tokia grazuole
Aha..
QUOTE(ausritukas @ 2008 07 01, 12:24)
Sveikos mamyte.Vis paskaitineju ir pasidziaugiu ,kad jūsų vaikučiams irgi gereja.Visoms jus ir jūsų vaikučiams po
Aciu aciu aciu
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 02, 23:54)
Idomu kaip Meril sekasi? jau turetu gryzti is santariskiu
Truputi uzsibuvom
Papildyta:
QUOTE(laauraa @ 2008 07 03, 08:12)
O su Merlin buvau susirašiusi, tai Dovydukas normaliai reagavo į hormonus, o savaitgaliui "Santariškių aplinką buvo pakeitusi pas draugus"...
Tačiau kai grįš pati daugiau parašys..
Tačiau kai grįš pati daugiau parašys..
Gal per mazai to laiko buvo praeje?.. Stai siandien Dovydukas buvo ypatingai neramus. Valge valge valge ir vis neprivalge.
Del to isvykimo pas draugus, tai labai fainiai buvo Nors pora dieneliu pailsejau nuo ligonines. Ir Dovydukui buvo geriau. Maziau depresijos mums abiems.
O daugiau ka galiu parasyt... Tarakonu sikart nemaciau Gulejom 4 mamytes su tiek pat vaikuciu, dar + lankytojai - nutrokst galima toje palatoje. Bet iseidavom su Dovyduku i lauka, dar isvyka pas draugus.. Dar ateidavo lankytoju (is lapkritinuko forumo - dievinu interneta ). Nors mano berniukas yra toks is neramesniu, bet buvo ramiausias is ten buvusiu vaikuciu . Saunuoliukas jis. Na, viskas jau praeity.
Dabar i konsultacija vaziuosim liepos 22 d. Kas dar tuo metu bus santariskese? Gal susitiksim?
QUOTE(Dilia @ 2008 07 03, 21:19)
Posiunas pasake, kad hemangioma yra agresivi ir pakankamai didele. Sake gal iki mokyklos ir isnyks.
Man labai idomu, o kokio didumo? Ar didesne uz Dovyduko?
QUOTE(laauraa @ 2008 07 04, 07:50)
Tai taip suprantu, kad randelis bus..
Nervuoja kartais jis pasako ir nesuprasi, turi po žodį traukti, o tada pati blogai jautiesi, kad jį stumi, jog pasakytų, jog vikas gerai..
Nervuoja kartais jis pasako ir nesuprasi, turi po žodį traukti, o tada pati blogai jautiesi, kad jį stumi, jog pasakytų, jog vikas gerai..
Gal bus labai mazytis.. Ir gal bus galima pasalint ta randeli...
Nu va, man del to labiau patinka gydytojas Strumila. Jis viska paaiskina, ir paklausia, ar yra dar kokiu klausimu...
O Posiunas kiekviena karta mums pasako skirtingas prognozes. Sikart tepasake, kad viskas praejo gerai. Ka tai reiskai, biesas ji zino...
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 04, 15:18)
Saunu kad jau gryzot vis pagalvodavau kaip jum sekas.O del rezultato tai nenorek kad sekancia diena matytusi.Juk lazerio poveikis 6-8 savaites.Viskas bus gerai
Del "Viskas bus gerai" tai nekiek neabejoju
Taciau del rezultato... Tiesiog yra taip, kad mes gerem (ir toliau geriam mazindami doze) steroidus tam, kad subliukstu gumbelis, kad geriau suveiktu lazeris (Posiunas aiskino, kad lazeris paveikia 10mm storio augliuka, o musiskis virsyja dvigubai ). Tuo metu, kai dare operacija, gumbelis buvo toks pats. Taigi as nelabai matau prasmes tu steroidu vartojimo. Labai tikiuosi, kad nebe reikalo.
QUOTE(lamur @ 2008 07 04, 17:52)
Koks linksmas tavo berniukas.Jam . Gal zentas bus
Aciu uz balioncika. Dovydas megsta juos sprogdint
O del zento - visko gali buti, niekada negali zinot
QUOTE(Dilia @ 2008 07 04, 20:44)
Meril, mes kaip grizom ji taip pat buvo ir yra gilumine...tai tikrai jokiu pasikeitimu nebuvo. Tik apie 6 savaite, pastebejau, kad tikrai ji neauga.
As visada viliuosi, kad ji nebeauga. Ir Posiunas taip sako. Deja deja, kai pati paskaitau echoskopuotojo israsus, suabejoju: pirma karta augliuko storis 13mm, antra karta 15,8mm, trecia karta 21,4mm
... O mums visi sako, kad ji mazeja... Et...
Merlin, viskas bus gerai.. Kaip ir anksčiau tau rašiau, tai tiesiog reikia laiko..
Kai giluminė tokia nemenka, tai viskas einasi lėčiau.
Kalbu iš savo patirties, nes kai mums turėjo daryti lazerį (patį pirmą), aš įsivaizdavau, kad čia padaro ir taip pradeda nykti..
Dabar padaryti septyni lazeriai, žinoma atrodo kur kas geriau (bent jau mums, nes Pošiūno, kaip minėjau negirdžiu tvirtos nuomonės..), bet ne stulbinančiai, o juk gydomės jau du metus..
Ką žinau iš Pošiūno, tai kad hemangioma regresuoja lėtai, tą jis rašė po paskutinio lazerio gydytojai, nes išties paskutinį lazerį darė dėl nepatikusio priešpaskutinio lazerio poveikio..
Dabar kai nuvažiavau, nieko neišgirdau, o toje pažymoje, kur komisijai turėsiu nešti rašo, kad hemangiomos augimas buvo labai agresyvus, ji buvo peraugusi nosies kremzlę, dalinai abturavusi kairę nosies landą, deformavusi nosį. o šiuo metu yra nebeproliferuojanti, tačiau išlieka didelė, deformuojanti veidą. Ir kad po regresavimo gali reikėti plastinės nosies operacijos..
Kaip ir būtų aišku, bet kai jis rašė, sako pažiūrėkit, ką parašiau, bet ir pafantazavau.. Tik gaila, kad mergaitė buvo labai irzli po tos ligos, o ir Pošiūno labai bijojo.. Tai neįsigilinau į tas fantazijas.. kuriose vietose fantazavo? Tai ramiau būtų..
Kai giluminė tokia nemenka, tai viskas einasi lėčiau.
Kalbu iš savo patirties, nes kai mums turėjo daryti lazerį (patį pirmą), aš įsivaizdavau, kad čia padaro ir taip pradeda nykti..
Dabar padaryti septyni lazeriai, žinoma atrodo kur kas geriau (bent jau mums, nes Pošiūno, kaip minėjau negirdžiu tvirtos nuomonės..), bet ne stulbinančiai, o juk gydomės jau du metus..
Ką žinau iš Pošiūno, tai kad hemangioma regresuoja lėtai, tą jis rašė po paskutinio lazerio gydytojai, nes išties paskutinį lazerį darė dėl nepatikusio priešpaskutinio lazerio poveikio..
Dabar kai nuvažiavau, nieko neišgirdau, o toje pažymoje, kur komisijai turėsiu nešti rašo, kad hemangiomos augimas buvo labai agresyvus, ji buvo peraugusi nosies kremzlę, dalinai abturavusi kairę nosies landą, deformavusi nosį. o šiuo metu yra nebeproliferuojanti, tačiau išlieka didelė, deformuojanti veidą. Ir kad po regresavimo gali reikėti plastinės nosies operacijos..
Kaip ir būtų aišku, bet kai jis rašė, sako pažiūrėkit, ką parašiau, bet ir pafantazavau.. Tik gaila, kad mergaitė buvo labai irzli po tos ligos, o ir Pošiūno labai bijojo.. Tai neįsigilinau į tas fantazijas.. kuriose vietose fantazavo? Tai ramiau būtų..
[quote=lamur,2008 07 04, 20:55]
[/quote]
Musu daktare Draguniene. Siuntymo ji neduoda butent tada, kai nepraejo 3 menesiai nuo 1 siuntymo, nes atseit ligoniu kasos jai gali uzdeti bauda.
Bet kita karta manau, kad musu inetrvalas ir bus 3 menesiai. Erunda, iskovosim.
Meril musu hemangioma yra 1 puslape, mes kelis nuotraukas ikeliam. Ne musu hemangioma ne tokia, kaip Jusu. Bet Martynui gi tik 4 menesiai, o kokia jau dideli ta bjaurybe.
Ir as galvojau 1 lazeris ir viskas bus oki...aha....ir mums Posiunas pasake atseit 7 proceduras, nu ka liko tik kovoti. Nera gi kitos iseities.
O kodel hemangioma negali operuoti peiliu?
[/quote]
Musu daktare Draguniene. Siuntymo ji neduoda butent tada, kai nepraejo 3 menesiai nuo 1 siuntymo, nes atseit ligoniu kasos jai gali uzdeti bauda.
Bet kita karta manau, kad musu inetrvalas ir bus 3 menesiai. Erunda, iskovosim.
Meril musu hemangioma yra 1 puslape, mes kelis nuotraukas ikeliam. Ne musu hemangioma ne tokia, kaip Jusu. Bet Martynui gi tik 4 menesiai, o kokia jau dideli ta bjaurybe.
Ir as galvojau 1 lazeris ir viskas bus oki...aha....ir mums Posiunas pasake atseit 7 proceduras, nu ka liko tik kovoti. Nera gi kitos iseities.
O kodel hemangioma negali operuoti peiliu?
Kai kuriose vietose gal ir gali operuot,bet jei operuos tai toj vietoj ispjaustys sausgysle,raumenis ir pan.O ja pavyks sumazint tai maziau zalos bus.Ypac kur kremzles yra,nosyte,ausyte ir pan.Ant veiduko tai sake isvis jokiu budu,nes kai ispjaus visu pirma liks randas,o visu antra tai bus perkreiptas veidukas nes pazeis mimikos raumenis...
Praeitoje tėmelėje buvo prisijungusios kelios mamytė, kurių vaikučiams operavo hemangiomas. Žinau, kad Kauno klinikos tai daro..
QUOTE(laauraa @ 2008 07 06, 07:12)
Praeitoje tėmelėje buvo prisijungusios kelios mamytė, kurių vaikučiams operavo hemangiomas. Žinau, kad Kauno klinikos tai daro..
O Posiunas tai negali padaryti??
Nu nežinau..
Va, man tik įdomu, ar yra dar kur Lietuvoje, kur rengenu gydo? Kaune, tai domėjausi, tai sako gydytojas į pensiją išėjo ir rengeną į laužyną pridavė.. O kas turėjo hemangiomas ir gydė juos rengenu, tai labai patenkinti ,nes užtekdavo tik kelių švytinimų tai vietai ir hemangioma išnykdavo..
Taip gerai būtų pasikonsultuoti.. Jei kas žino dėl rengeno gydymo Lietuvoje, parašykite..
Va, man tik įdomu, ar yra dar kur Lietuvoje, kur rengenu gydo? Kaune, tai domėjausi, tai sako gydytojas į pensiją išėjo ir rengeną į laužyną pridavė.. O kas turėjo hemangiomas ir gydė juos rengenu, tai labai patenkinti ,nes užtekdavo tik kelių švytinimų tai vietai ir hemangioma išnykdavo..
Taip gerai būtų pasikonsultuoti.. Jei kas žino dėl rengeno gydymo Lietuvoje, parašykite..