Kazkaip kitaip su daktare snekek,nes TURI duot siuntima...
QUOTE(Dilia @ 2008 07 03, 21:19)
Mes siandien buvo pirma karta GK klinikoje. Aisku nera net ka lyginti. Musu atveju Posiunas pasake, kad hemangioma yra agresivi ir pakankamai didele. Sake gal iki mokyklos ir isnyks. Lazeris numatytas 07.22. Labai faina, kad be narkozes. Sake. kad gal reikes net 7 proceduru.
As labai noreciau oaklausti 2 dalyku:
1. Ar Jums yra visada duodamas siuntymas atlykti lazeri i GK? Nes kaip as minejau, mano daktare sako, kad atseit turi praeiti 3 menesiai, anksciau negali duoti, bet tada man gi negrazins dali pinigu.
2. Jei mums Posiunas pasake, kad procedura kainos 1000 Lt, bet su siuntymu 540 Lt kompensuos. As visa suma sumoku i kasa, o poto laukiu pinigeliu is ligoniu kasos, ar sumoku tik skirtuma?
As labai noreciau oaklausti 2 dalyku:
1. Ar Jums yra visada duodamas siuntymas atlykti lazeri i GK? Nes kaip as minejau, mano daktare sako, kad atseit turi praeiti 3 menesiai, anksciau negali duoti, bet tada man gi negrazins dali pinigu.
2. Jei mums Posiunas pasake, kad procedura kainos 1000 Lt, bet su siuntymu 540 Lt kompensuos. As visa suma sumoku i kasa, o poto laukiu pinigeliu is ligoniu kasos, ar sumoku tik skirtuma?
O tu pagąsdink, kad keisi gydytoją arba išties pakeisk, nes jei turi pati prašynėti tau priklausančio dalyko.. Kai ir taip laiku nenukreiptas vaikutis.. Tai tikrai nėra žodžių..
Juk jei mūsų vaikus iki 2savaičių amžiaus būtų nukreipia tinkama linkme, t.y. į Santariškes ar privačiai, tai tikrai šiame forume nesusirašynėtume, nes būtent per tą laiką hemangiomą galima sustabdyti..
O pinigėlių moki tik skirtumą.
Mes irgi vakar buvome pas Pošiūną..Tik kažkaip atvažiavome ir išvažiavome. Net pati paklausiau, kada atvykti.
Sakė, kad gerai baltuoja.. Kai pasakiau, kad labai patinka, jpg link akytės plotas baltuoja.. Tai pasakė, kad taip gerai, bet ragėja.. Tai taip suprantu, kad randelis bus..
Nervuoja kartais jis pasako ir nesuprasi, turi po žodį traukti, o tada pati blogai jautiesi, kad jį stumi, jog pasakytų, jog vikas gerai..
Žinoma norisi girdėti gerus dalykus, bet norisi ir tiesos, kad žinotum,kas yra, kaip tikimybė, jog bus..
O čia išrašė pažymą ir ate, net nepasakęs, kada atvykt.
Tačiau gal jis ir pats nežino, ko čia laukti. Tai ir laukia..
Ar sutikau vakar.... Kai isejom atejo buvo viena mergaite Anastasija, gal kokiu 7-8 metu, o poto dar tevai nese keduteje viena lialka.
Mes vaziuojam 07 22 18 val, ir mums daris lazeri, tai turetumem susitikti.
Dabar vaziuoju pas savo daktare prasyti siuntymo, bet taip nenoriu bartis,jei ka...
Mes vaziuojam 07 22 18 val, ir mums daris lazeri, tai turetumem susitikti.
Dabar vaziuoju pas savo daktare prasyti siuntymo, bet taip nenoriu bartis,jei ka...
QUOTE(Dilia @ 2008 07 03, 22:19)
Labukas
1. Dilia, siuntima tau gydytoja tikrai turi duoti. Gal laukia ji lauktuviu?
2. Is karto moki tik 540lt.
QUOTE(lamur @ 2008 07 04, 10:44)
Labukas
Sveikos!
o kodel uz procedura jums reikia moketi? Jei duoda siuntima moketi reikia tik 180 lt. Lazeri dukrai dare pirmadieni....Kur cia tu mokejimu paslaptis?
o tai greiciausiai susimatysim Dilia
QUOTE(lamur @ 2008 07 04, 09:44)
Labukas
Tai kiekviena karta nesu kaz ka, tai dabar specealiai nenesiau. Uzkniso. Dave siuntyma, kai padejau nuo Pasiuno papierka, kad atvykstant tureti...
Nu ne bardakas? Ka? Apie kokia negalia su ja dar galima kalbeti?
QUOTE(Audra_T @ 2008 07 04, 11:24)
Sveikos!
o kodel uz procedura jums reikia moketi? Jei duoda siuntima moketi reikia tik 180 lt. Lazeri dukrai dare pirmadieni....Kur cia tu mokejimu paslaptis?
Kai paklausiau, kiek mums kainos? Pasake, taip 1000 o siuntymu -540. Net nzn kodel mums taip brangiai, ir be narkozes darys.
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 04, 11:30)
o tai greiciausiai susimatysim Dilia
Tikriausiai susimatysimes
Ievukis, o pakartotinai kai einat konsultuotis, reikia moketi Lt?
Pakartotinos konsultacijos nemokamai. Bent jau mes ne karto nemokejom.
Sekmes Jums
Sekmes Jums
Apziura-konsultacijos nemokamai.Mums praeita karta be narkozes kai dare tai irgi sumokejom 500Lt.Pas jumi irgi nemaza,tai uztai tiek pinigeliu.
Nu taip ir iseina ir mums apie 500 Lt. Pinigai cia erunda, svarbiausiai, kad mums vbe narkozes ir tupeti nereikia ligoninei.
Sveikutes
Dar nieko neskaiciau Skubu prisiduot:
Tai stai, Santariskese savaite gerem Prednisolona po 6 tab./dienai. Vakar padare operacija lazeriu. Tiesa sakant, mano akimis tas gumbelis nekiek nepaminkstejo Na, bet pasikliauju gydytoju, manykim, kad sikart gydymas bus sekmingesnis.
O cia mano padauziukas ligoninej, diena pries operacija
Dar nieko neskaiciau Skubu prisiduot:
Tai stai, Santariskese savaite gerem Prednisolona po 6 tab./dienai. Vakar padare operacija lazeriu. Tiesa sakant, mano akimis tas gumbelis nekiek nepaminkstejo Na, bet pasikliauju gydytoju, manykim, kad sikart gydymas bus sekmingesnis.
O cia mano padauziukas ligoninej, diena pries operacija
Saunu kad jau gryzot vis pagalvodavau kaip jum sekas.O del rezultato tai nenorek kad sekancia diena matytusi.Juk lazerio poveikis 6-8 savaites.Viskas bus gerai