Sveikos mamyte.Vis paskaitineju ir pasidziaugiu ,kad jūsų vaikučiams irgi gereja.Visoms jus ir jūsų vaikučiams po .
QUOTE(ausritukas @ 2008 07 01, 13:24)
Sveikos mamyte.Vis paskaitineju ir pasidziaugiu ,kad jūsų vaikučiams irgi gereja.Visoms jus ir jūsų vaikučiams po .
Aciukas
QUOTE(lamur @ 2008 07 01, 09:57)
Labas rytas
Laauraa, pas mus dar tik opeles baigia uzgyti, randelio ir as pati nematau. Tik labai sausa odyte, bet tepam ja riebiu kremuku, gal susitvarkys. O kad ir butu randelis, tu kosmetiniu lazerio operaciju mes nedarysim, nes cia tokia vieta, svetimai akiai neilisti . Svarbu, tik ta bjaurybe hemangioma panaikinti
Ievukis, kaip jusu reikaliukai? Ka Posiunas?
Laauraa, pas mus dar tik opeles baigia uzgyti, randelio ir as pati nematau. Tik labai sausa odyte, bet tepam ja riebiu kremuku, gal susitvarkys. O kad ir butu randelis, tu kosmetiniu lazerio operaciju mes nedarysim, nes cia tokia vieta, svetimai akiai neilisti . Svarbu, tik ta bjaurybe hemangioma panaikinti
Ievukis, kaip jusu reikaliukai? Ka Posiunas?
Tai šaunu, gal ir neliks jokio rando. Sėkmės jums..
QUOTE(ausritukas @ 2008 07 01, 12:24)
Ačiū už gerus žodelius..
QUOTE(ausritukas @ 2008 07 01, 12:24)
aciu
[quote=laauraa,2008 07 01, 15:14]
KAD TAIP IR BUTU. KAD VISIEMS VAIKUCIAMS PRAEITU KUO GRAZIAUSIAI BE RANDELIU IR PAN. kaip prisimenu, kad mazajai buvo vos 2 men. kai dare pirma operacija, kiek ji vergsele verke, nes be narkozes dare(tai aisku, gerai)... o man taip drebejo sirdele... , bet tai jau praeity...
KAD TAIP IR BUTU. KAD VISIEMS VAIKUCIAMS PRAEITU KUO GRAZIAUSIAI BE RANDELIU IR PAN. kaip prisimenu, kad mazajai buvo vos 2 men. kai dare pirma operacija, kiek ji vergsele verke, nes be narkozes dare(tai aisku, gerai)... o man taip drebejo sirdele... , bet tai jau praeity...
Siandien buvom pas seimos gydytoja, tai lengvos formos neigalumo neismusim Ji net nezinojo, kadgalima ir pan. Tai pasiskaitem istatymus, padiskutavom ir taip liks. Nebent Posiunui kazka uzsiminti
Kazin ar Posiunas siuo atveju gales ka padet.Cia seimos gydytoja tokiais reikalais turi rupintis Idomu kaip Meril sekasi? jau turetu gryzti is santariskiu
Šiandien vykstam pas Pošiūną.Tai apžiūrės ir pažymėlę ištašys dėl to lengvos negalios (bent jau taip sakė, tikiuosi nepamiršo).
O su Merlin buvau susirašiusi, tai Dovydukas normaliai reagavo į hormonus, o savaitgaliui "Santariškių aplinką buvo pakeitusi pas draugus"...
Tačiau kai grįš pati daugiau parašys..
O su Merlin buvau susirašiusi, tai Dovydukas normaliai reagavo į hormonus, o savaitgaliui "Santariškių aplinką buvo pakeitusi pas draugus"...
Tačiau kai grįš pati daugiau parašys..
Stiprybės visom mamytėm, o ypač tom, kurių vaikučiam reikia operacijų ir lazerių. O mes vis laukiam, kad mūsų hemangioma pradės labiau ir sparčiau nykti. Pas Pošiūną tik sausį važiuosim, tikiuosi ji bus dar mažesnė.
Mes siandien buvo pirma karta GK klinikoje. Aisku nera net ka lyginti. Musu atveju Posiunas pasake, kad hemangioma yra agresivi ir pakankamai didele. Sake gal iki mokyklos ir isnyks. Lazeris numatytas 07.22. Labai faina, kad be narkozes. Sake. kad gal reikes net 7 proceduru.
As labai noreciau oaklausti 2 dalyku:
1. Ar Jums yra visada duodamas siuntymas atlykti lazeri i GK? Nes kaip as minejau, mano daktare sako, kad atseit turi praeiti 3 menesiai, anksciau negali duoti, bet tada man gi negrazins dali pinigu.
2. Jei mums Posiunas pasake, kad procedura kainos 1000 Lt, bet su siuntymu 540 Lt kompensuos. As visa suma sumoku i kasa, o poto laukiu pinigeliu is ligoniu kasos, ar sumoku tik skirtuma?
As labai noreciau oaklausti 2 dalyku:
1. Ar Jums yra visada duodamas siuntymas atlykti lazeri i GK? Nes kaip as minejau, mano daktare sako, kad atseit turi praeiti 3 menesiai, anksciau negali duoti, bet tada man gi negrazins dali pinigu.
2. Jei mums Posiunas pasake, kad procedura kainos 1000 Lt, bet su siuntymu 540 Lt kompensuos. As visa suma sumoku i kasa, o poto laukiu pinigeliu is ligoniu kasos, ar sumoku tik skirtuma?
Na siuntima tai butinai turi duoti ir tegul nenusisneka daktare tiktai...Kaip del kompensavimo tai nzn.Ir mes 22d vaziuojam ten pasirodyt.Kelinta valanda procedura?Mes turim but atrodo 18:30 jei gerai pamenu.Gal pasimatysim.Beje dar kazkas siandien turejo ten vaziuot tik nepamenu kuri ar susitikot?
QUOTE(Dilia @ 2008 07 03, 21:19)
cia jau tikrai nesamone Mums i Santariskes tenka vaziuoti beveik kas savaite tai i viena skyriu tai i kita, as ateinu pas savo gydytoja ir ji man israso po 3-4 siuntimus is karto, kad man pas ja nevaikscioti kas savaite