o mes jau po konsultacijos..tai reikia dabar ishlaukti ir tiketis,kad hemangioma mazes Kazkaip man atrodo,kad antroji procedura NIEKO nepakeite,bet nors ant dushios ramiau,kad padariau viska ka galejau ish savo puses..
Labas mamytes.
O man prasideda depresija.
1. Posiunas sako,kad hemangioma jau neauga...man nereikia nuotrauku net ziureti,as matau kad ji dideja ir dideja. Maudziau vaika, tas sedi, zaidzia, o hemanngioma vos ant galvos jam jau neliepa, o man ziuredama i tai, arba verkti norisi,arba rekti,arba ....taip man gaila mano berniuka, ir pykta as ant visu daktaru. Ir NIEKO padaryti as negaliu.
2.Turejom daryti 09 28,tai prasidejo virusastai tas tai anas, paskambinau i gk, o jie uzrase mus dar tik uz 2 savaites. Mes jau galetumem 4 daryti,o mes dar 3 nepadarem.
3.Vaikas turi pastoviai temp 37-37.2 GAL CIA NUO HEMANGIOMOS?
4. Pradejom lankyti masazus, mano berniukas tinginis ir ta bjaurybe pradejo reagoti, nutraukiam....
Bet pediatrai musu geri sako, laukit a ne? Cia nieko baisaus...Jems ne, man TAIP.
O kaip man ir sunku ir pikta as labai. Reikia i cerkve man geriau nueiti, gal apsiraminsiu nors kazkiek.
O man prasideda depresija.
1. Posiunas sako,kad hemangioma jau neauga...man nereikia nuotrauku net ziureti,as matau kad ji dideja ir dideja. Maudziau vaika, tas sedi, zaidzia, o hemanngioma vos ant galvos jam jau neliepa, o man ziuredama i tai, arba verkti norisi,arba rekti,arba ....taip man gaila mano berniuka, ir pykta as ant visu daktaru. Ir NIEKO padaryti as negaliu.
2.Turejom daryti 09 28,tai prasidejo virusastai tas tai anas, paskambinau i gk, o jie uzrase mus dar tik uz 2 savaites. Mes jau galetumem 4 daryti,o mes dar 3 nepadarem.
3.Vaikas turi pastoviai temp 37-37.2 GAL CIA NUO HEMANGIOMOS?
4. Pradejom lankyti masazus, mano berniukas tinginis ir ta bjaurybe pradejo reagoti, nutraukiam....
Bet pediatrai musu geri sako, laukit a ne? Cia nieko baisaus...Jems ne, man TAIP.
O kaip man ir sunku ir pikta as labai. Reikia i cerkve man geriau nueiti, gal apsiraminsiu nors kazkiek.
vikute321 mums GK klinikoj procedura su narkoze kainavo atrodo 1200lt kazkiek kompensuoja bet ne visa suma
Dilia, nusiramink, mamyt, jei tai tikrai neramu gi uzsirasykit pas Posiuna ir issakyk jam savo nuogastavimus tikrai...siaip tai hemangioma iki 1 m. gali kazkiek augti..be to juk pati supranti kad tokiam mazam pupuliai negali tas proceduras labai daznai daryti...narkozes nepridalinsi cia kas menesi tenka ir palaukti
be to siltoje vonioje ji tau gali atrodyti didene nei yra nes nuo silumos padideja.
vaikui temperatura 37.2 yra netemperatura
Dilia, nusiramink, mamyt, jei tai tikrai neramu gi uzsirasykit pas Posiuna ir issakyk jam savo nuogastavimus tikrai...siaip tai hemangioma iki 1 m. gali kazkiek augti..be to juk pati supranti kad tokiam mazam pupuliai negali tas proceduras labai daznai daryti...narkozes nepridalinsi cia kas menesi tenka ir palaukti
be to siltoje vonioje ji tau gali atrodyti didene nei yra nes nuo silumos padideja.
vaikui temperatura 37.2 yra netemperatura
Nepergyvenk taip Dilia zinau koks bejegiskumas ir pyktis apima kai matai savo angeleli tiki ir niekuo negali nei padet,nei pagreitint...Mes visos darm VISKA ka galim,o galim ne taip jau ir daug deja...Laukimas labai sunkus,bet butent jis ir gydo...Labai norisi kad atsikelus is ryto nebutu nei zenklo,kad isgytu kaip persalimas.Bet deja...Svarbiausia kad mes stengiames ir del to musu maziukam yra geriau.Gal dabar taip ir neatrodo,bet YRA Stiprybes
Aciu mergaites uz palaikyma , uz supratyma.
Vakar gi buvom pas genetikus.Tai visko isklausinejo ir sake kad tai izoliutas reiskinys,atseit vystymosi metu tiesiog kazkas buvo ne taip ir kraujagysles toj vietoj sutankejo (ar kazkas panasaus ) ir tiek del antro leliuko,tiek del Urtes vaikuciu tikimybe kad bus kasnors panasaus labai nedidele Na +1%...Va...
Matau kad si tema jau baiginejasi tai sukuriau naujus namucius...
Nagi greit atsisveikinam visos cia ir kraustomes ten
Papildyta:
Dar ka norejau pasakyt,kad labai smagu kai si tema yra tarp svarbiu,tik as nemoku to padaryt,cia turbut tik moderatore gali
Nagi greit atsisveikinam visos cia ir kraustomes ten
Papildyta:
Dar ka norejau pasakyt,kad labai smagu kai si tema yra tarp svarbiu,tik as nemoku to padaryt,cia turbut tik moderatore gali
Bet pirmiau reik pabaigt sia tema liko tik 2 zinutes
Taip iseina kad as damusineju tema
Dilia, susiimk tavo vaikučiui reikia ramios, sveikos mamos viskas bus gerai
Paskui moderatorė perkels prie svarbių
QUOTE(Ievukis @ 2008 10 23, 17:53)
Paskui moderatorė perkels prie svarbių
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.