Echoskopas nera butinas reikalas.Tiesiog musu gan sunkiai gijo tai Posiunas ir norejo paziuret kaip ten viskas vyksta.Nes dazniausiai uztenka ir isoriniu pozymiu Smagu kad gereja
Pas mus tai kazkaip nykimo pozymiu nelabai matyti O jau greitai 6sav praeis po operacijos
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 10 05, 13:35)
Pas mus tai kazkaip nykimo pozymiu nelabai matyti O jau greitai 6sav praeis po operacijos
neliudekit labai...jei dar nera 6 sav, tai gal viskas bus gerai, o gal gydytojas kitois nuomones bus nei jusu dabar...lakykites, stiprybes
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 10 05, 15:35)
Mums pagerėjimas pasimatė gal po kokių 3-4 mėn o gydytojas po mėnesio apžiūrėjęs pasakė, kad viskas gerai, taip kad nesijaudink anksčiau laiko
Labutis visoms Tylu cia pastaruoju metu visos turbut kokiais rekalais apsikrovusios Mes jau baiginejam gert hormonus.Liko 1 tablete.Antradieni vaziuojam pasirodyt Posiunui,tai pasakys ar dar test hormonus ar jau baigti...Biski uzpuole mumis ligos,tixliau teveli as dar taip ant ribos,o maziuke sveika (tfu tfu tfu)...Va tokios naujienos pas mus.Hemangioma ar nyksta ar nenyksta jau nebezinau...Nebematau + dar hormonai biski savo dave...Kolkas neblogai,bus matyt kaip toliau
tai kad ner ka pasakoti..laukiam rezultatai kada pasimatys po lazerio
Sveikutes,
Papasakosiu musu naujienas Praeita savaite Dovydui padare lazeri. Israsuose parasyta, kad ryskeja regresijos pozymiai (iki siol visada rasydavo, kad regresijos pozymiu nera) Bet tiesa sakant, kolkas man toks vaizdas, kad augliukas pamazejes buvo tik vartojant hormonus. O va pries kelias dienas baigem gert, ir nezinau nezinau... Dar keista tai, kad pries sia procedura nedare echoskopijos Man visai butu buve idomu tie skaiciukai.
Dabar apziurai vaziuosim lapkricio 4, labai tikuosi geru naujienu Na, mes visos juk tikimes...
Gulint Santariskese teko nemazai vaikuciu sutikt. Ir net jau "pazistamu". Pasisemiau optimizmo: hemangiomos ryskiai nyksta Bet cia pavirsines. Gilumines, deja, taip lengvai nepasiduoda Vis delto, labai dziaugiuosi uz tuos vaikucius.
Man toks klausimas kirba... Na visos zinom, kas hemangiomos nyksta letai: 1kv. cm per 3-4 metus, taip? Tai cia savaime ar paveiktos lazeriu?
Ir dar as niekaip nesuprantu, kodel giluminiu negali isoperuot chirurgiskai Kol mano sunus buvo mazutelis, gydytojas sake, kad labai pavojingoj vietoj, didele rizika (ant momenelio). Na bet dabar, kai momenelis jau baigia uzaugt, gydytojas vistiek nesutinka operuot. Nu kodel?
Papasakosiu musu naujienas Praeita savaite Dovydui padare lazeri. Israsuose parasyta, kad ryskeja regresijos pozymiai (iki siol visada rasydavo, kad regresijos pozymiu nera) Bet tiesa sakant, kolkas man toks vaizdas, kad augliukas pamazejes buvo tik vartojant hormonus. O va pries kelias dienas baigem gert, ir nezinau nezinau... Dar keista tai, kad pries sia procedura nedare echoskopijos Man visai butu buve idomu tie skaiciukai.
Dabar apziurai vaziuosim lapkricio 4, labai tikuosi geru naujienu Na, mes visos juk tikimes...
Gulint Santariskese teko nemazai vaikuciu sutikt. Ir net jau "pazistamu". Pasisemiau optimizmo: hemangiomos ryskiai nyksta Bet cia pavirsines. Gilumines, deja, taip lengvai nepasiduoda Vis delto, labai dziaugiuosi uz tuos vaikucius.
Man toks klausimas kirba... Na visos zinom, kas hemangiomos nyksta letai: 1kv. cm per 3-4 metus, taip? Tai cia savaime ar paveiktos lazeriu?
Ir dar as niekaip nesuprantu, kodel giluminiu negali isoperuot chirurgiskai Kol mano sunus buvo mazutelis, gydytojas sake, kad labai pavojingoj vietoj, didele rizika (ant momenelio). Na bet dabar, kai momenelis jau baigia uzaugt, gydytojas vistiek nesutinka operuot. Nu kodel?
Labas mergaites. Meril mums Posiunas del operavimo paaiskino taip: cia labai rizikinga operacija, vaikas gali prarasti LABAI daug kraujo ir bus labai didelis randas. Ir operuoroja tik tada, kai kiti budai nera veiksmingi. Vat. Nes mes turim irgi gilumine ir aisku man noretusi ja isoperuoti, bet...
O musu naujenos tokios: turejom daryti lazeri, bet Martynas taip sirgo - kazkos virusas, net 3 savaites. Dabar ja geriau, bet reikia daryti skiepo. As parasiau Posiunui, jei antradieni darom skiepa, ar galim penktadieni atvaziuoti, pasake, kad geriau palaukti. Van tokie musu naujenos, tai mes laukiam.
Ievukis nesirk, nereikia
O musu naujenos tokios: turejom daryti lazeri, bet Martynas taip sirgo - kazkos virusas, net 3 savaites. Dabar ja geriau, bet reikia daryti skiepo. As parasiau Posiunui, jei antradieni darom skiepa, ar galim penktadieni atvaziuoti, pasake, kad geriau palaukti. Van tokie musu naujenos, tai mes laukiam.
Ievukis nesirk, nereikia
Na sveikutes saunuoles mamytes.Cia as labai mazai jums parasau vis paskaitau .Dziugu kad nenuleidziate ranku .O mums buvo taip:mes dabar gydomes pas Strumila,bet pirma lazeri dare Posiunas,kai mums buvo 3men.Tai va sustabde jos augima ir daugiau nei karto nebelazeriuos,nes hemangioma graziai nyksta .O dabar, kai vesesni orai ir kai pareinam pasivaikscioje is lauko ,tai ji visa balta.Aisku pabuve namuose ji vel grysta i savo padeti, o kai verkia tai paryskeja .Na, bet viskas pasak gydytoju gerai.Tik nuvaziuojam kas 3men pasitikrinti ir tiek .Vat tokios musu naujienos.O jums dideliausios sekmes ir tikrai saugogites tu virusu,nes dabar tokie orai .Ir saugokit mazylius.Iki .
QUOTE(Margareta @ 2008 10 10, 15:38)
paziurejau tavo darbelius, labai grazu. Kaip supratau jais prekiauji, jei kas sudomins i az rasyti?
QUOTE(Meril @ 2008 10 10, 23:44)
mums gyd. sake kad jau isbande si metoda pries 8 ar pan. metu ir pasirode jog tai neefektyvu, jei didele hemangioma, ja galima ispjauti, taciau uzdejus odos "lopa" jis labai sunkiai prigyja, nekrozuoja..viso to pasekoje lieka ziaurus randai. prie viso to plius hemangioma yra auglys ir gali atsinaujinti..tai vat..jei butu taip paprasta tai turbut niekas nezaistu cia metu metus su tuo lazeriu..bet pasirodo, kad lazeris yra pazangiausias metodas gydyti situos darinius.
Sveikutes,
Aciu Diliai, Margaretai uz atsakymus Vadinasi, lauksim
Labai dziaugiuosi uz jus!
Ir kazkaip ramiau dabar pasidare, nes pas mus irgi buna, kad augliukas atrodo gerokai sumazejes, as taip apsidziaugiu tada.. O paskui ir vel koks buves Tai turbut taip ir turi buti
Aciu Diliai, Margaretai uz atsakymus Vadinasi, lauksim
QUOTE(linete6 @ 2008 10 11, 22:35)
sustabde jos augima ir daugiau nei karto nebelazeriuos,nes hemangioma graziai nyksta
Labai dziaugiuosi uz jus!
Ir kazkaip ramiau dabar pasidare, nes pas mus irgi buna, kad augliukas atrodo gerokai sumazejes, as taip apsidziaugiu tada.. O paskui ir vel koks buves Tai turbut taip ir turi buti