Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

QUOTE(Margareta @ 2008 09 24, 09:36)
ane? a...tai matyt vakar gyd. nuotaika buvo ne itin optimistine.. doh.gif ..tai gerai o tai jau as pamaniau, kad pas mus ta situacija tokia liudna  unsure.gif

na tikiuosi, kad cia tik ne ta nuotaika buvo... unsure.gif
mano mazius ismiegojo ramiai visa nakti, tik kelesi valgyt apie 3..bandziau vandenuko ikisti, bet tik serenada isgirdau doh.gif
dabar duksta su sese...gal truputi irzlesnis nei iprastai... unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaites. Per mano atosotogas, Jus nemazai priraset. Smagu uz tos vaikucius, kuriems lengvai praeina procedura, o tiem kam sunkiau, tai musu atvejis.

IEVUKIS Ar gavot numeriuka?

O musu naujenos tokios: turejom 5-ni mums daryti procedura, as atvaziavau po kurorto o mano vaikas persales ir serga, tai atsaukiam visas proceduras. Liko tik laukti kai mano vaikas pasveiks. O Si sekmadieni dar pas mus ir krykstynos galu gale. Labai noreciau, kad oras butu grazus. Kaz kur giliai gilia dusei, man norisi tiketi, kad po krykstynu musu bjaurybe prades nykti.
Atsakyti
Jau turiu numeriuka aciu mirksiukas.gif
Dilia viskas bus gerai 4u.gif Ir oras gal dar nespes subjurti iki sekmadienio.Kokia grazi svente jusu laukia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 09 24, 13:26)
Jau turiu numeriuka aciu mirksiukas.gif
Dilia viskas bus gerai 4u.gif Ir oras gal dar nespes subjurti iki sekmadienio.Kokia grazi svente jusu laukia wub.gif

Aciu ir as labai jau laukiu.
Atsakyti
Tikesimes bus geras oras mirksiukas.gif Lauxim nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 09 24, 14:52)
Tikesimes bus geras oras mirksiukas.gif  Lauxim nuotraukyciu 4u.gif

Butinai
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 09 24, 14:18)
Kaz kur giliai gilia dusei, man norisi tiketi, kad po krykstynu musu bjaurybe prades nykti.

Gero jums oro, geros nuotaikos 4u.gif Dievas tikrai turi jum padėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va mes siandien buvom nuleke iki Santariskiu.Posiunas apziurejo,padare echoskopija ir sake kad jau lygtai nykimo pozymiai yra thumbup.gif baigsim gert hormonus ir vaziuosim dar karteli pasirodyt po kokiu 3 savaiteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
saunu thumbup.gif o jum dar ir ehoskopija daro? g.gif mum ir sake kad nykimo visi pozymiau yra bat kad ji nemazeja kol kas...
Atsakyti
Na sikart jis pasake kad atvaziuotume i santariskes ten su echoskopu paziures.Paziurejo kaip ten kraujotaka toj hemangiomoj...Na mano akim ji irgi nelabai mazeja,bet ka padarysi...Ne viskas taip greit kaip noretusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 25, 19:44)
Gero jums oro, geros nuotaikos 4u.gif Dievas tikrai turi jum padėt mirksiukas.gif

Aciu Jums. 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2008 09 25, 19:50)
Niu va mes siandien buvom nuleke iki Santariskiu.Posiunas apziurejo,padare echoskopija ir sake kad jau lygtai nykimo pozymiai yra thumbup.gif baigsim gert hormonus ir vaziuosim dar karteli pasirodyt po kokiu 3 savaiteliu mirksiukas.gif

Ir mes darem Santariskese ehoskopija

QUOTE(Ievukis @ 2008 09 25, 21:51)
Na sikart jis pasake kad atvaziuotume i santariskes ten su echoskopu paziures.Paziurejo kaip ten kraujotaka toj hemangiomoj...Na mano akim ji irgi nelabai mazeja,bet ka padarysi...Ne viskas taip greit kaip noretusi verysad.gif

Ir musu situacija yra lygi tokia pati. Pasake, kad lig tai nebeaugs, bet man ne ant kiek ji nepasikeite.

Bet mes, mamytes tikimes tik geresnio.
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 09 26, 08:05)
Ir musu situacija yra lygi tokia pati. Pasake, kad lig tai nebeaugs, bet man ne ant kiek ji nepasikeite.
Bet mes, mamytes tikimes tik geresnio.

O kiek laiko praejo? g.gif
Atsakyti