Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 09 23, 09:23)
Pilnai tave suprantu..Laikysim kumshtukus,kad viskas jums pavyktu ax.gif  4u.gif

o dar klausimelis...kazin kiek is viso laiko ten praleisim... g.gif operaciaj, plius narkoze...ar leidzia buti su mazium.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 23, 13:06)
o dar klausimelis...kazin kiek is viso laiko ten praleisim... g.gif operaciaj, plius narkoze...ar leidzia buti su mazium.. verysad.gif

Mes tai darem be narkozes,tai sunku pasakyt kiek tai uztruktu. Tai priklauso ar didele hemangioma-su keliais lazeriais jums darys operacija? Mums tai pati procedura truko trumpai (apie 7min). O su vaiku leidzia tik viena zmogu. Tai MB ejo,nes man tai nervai butu neishlaike viska stebet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 23, 13:06)

su narkoze max pusvalandi.Mums jau po 20 minuciu parnese pabudusia,o kai daro narkoze tai tevu nei vieno neleidzia verysad.gif Be narkozes vienas kazkuris gali but...

Reik pagalbos.Parasykit Posiuno nr. man i az ax.gif MB sugedo telefonas tai puses numeriu nebera doh.gif O pas Posiuna ketvirtadieni vaziuojam tai reiks pasiskambint.Labai dekinga is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 23 rugsėjo 2008 - 15:19
mes jau grizom po proceduros mano..bet labai verke mazyte po tos narkozs..man taip sirdi spaudzia kai ji taip veria...eh..kad butu galima be tu narkotiku apseiti.... verysad.gif
Atsakyti
mes jau irgi po proceduros, maziukas laikesi kaip tikras vyras..ir po narkozes gana lengvai atsigavo...viskas vyko apie 20min, dar pabuvom palatoj truputi ir namucio...iki ju, visa laika beveik pramiegojo... smile.gif zodziu, nebuvo taip skausminga, kaip galvojau ir pergyvenau....po 6 sav vaziuosim pasirodyti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 09 23, 21:17)
mes jau grizom po proceduros mano..bet labai verke mazyte po tos narkozs..man taip sirdi spaudzia kai ji taip veria...eh..kad butu galima be tu narkotiku apseiti....  verysad.gif

Labas vakarelis 4u.gif

console.gif Bet juk nera to blogo, kas neiseitu i gera, juk ta procedura pades greiciau pasveikti....Mazytei 4u.gif

QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 23, 21:46)
mes jau irgi po proceduros, maziukas laikesi kaip tikras vyras..ir po narkozes gana lengvai atsigavo...viskas vyko apie 20min, dar pabuvom palatoj truputi ir namucio...iki ju, visa laika beveik pramiegojo... smile.gif zodziu, nebuvo taip skausminga, kaip galvojau ir pergyvenau....po 6 sav vaziuosim pasirodyti.. smile.gif

Saunuoliukas 4u.gif . Tikekimes po 6 sav. bus puikus rezultatas.
Mes ir 5-ni vaziuojam apziurai pas Posiuna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 09 23, 18:17)
eh..kad butu galima be tu narkotiku apseiti....  verysad.gif

o kazin be ju neimanoma butu padaryt...juk palaikytume savo maziukus... g.gif
ievukis, prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 23, 22:07)
o kazin be ju neimanoma butu padaryt...juk palaikytume savo maziukus... g.gif
ievukis, prasom  mirksiukas.gif

tai vat kad nezinai at imanoma..pas us ta hemangioma labai labai didele ir gilumine tai gal skausminga ta procedura butu..o ir vaikutis dar nera didelis...manau jei butu galima, tai gydytojas pasiulytu be narkozes....

ir siaip kazkaip nuliudau si karta... verysad.gif gyd. sako kad ta hemangioma tikrai didele, mazai tokiu pasitaiko..nors ir sake kad viso pozymiai rodo jog ji regresijos stadijoje. minksta ir t.t....bet vis kartojo, kad ilgai uztruks kol ji isnyks..kazkokia abejone skambejo jo zodziuose verysad.gif liudna man....
Atsakyti
Na be reikalo kiek zinau narkoziu neduoda verysad.gif Jei tik imanoma siulo daryt be narkozes,bet kartais reikia...Pvz mums kai dare reikejo "saudyt" prie pat akytes,tai manau tiek islaikyt tikrai nebutu imanoma ir isivaizduoju kad laabai skauda verysad.gif va...Mes vaziuojam ketvirtadieni pasirodyt ir matysim ka toliau darys.Mums irgi sake kad gereja,bet...dar uztruks.Laikykites mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 09 23, 16:17)
su narkoze max pusvalandi.Mums jau po 20 minuciu parnese pabudusia,o kai daro narkoze tai tevu nei vieno neleidzia verysad.gif Be narkozes vienas kazkuris gali but...

Reik pagalbos.Parasykit Posiuno nr. man i az ax.gif MB sugedo telefonas tai puses numeriu nebera doh.gif O pas Posiuna ketvirtadieni vaziuojam tai reiks pasiskambint.Labai dekinga is anksto mirksiukas.gif

kaip supratau jau nusiunte tau numeruka ax.gif

QUOTE(Margareta @ 2008 09 23, 20:17)
mes jau grizom po proceduros mano..bet labai verke mazyte po tos narkozs..man taip sirdi spaudzia kai ji taip veria...eh..kad butu galima be tu narkotiku apseiti....  verysad.gif

Laikykites 4u.gif

QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 23, 20:46)

Sveikatytes ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 09 23, 20:13)
ir siaip kazkaip nuliudau si karta...  :verysad:kazkokia abejone skambejo jo zodziuose  verysad.gif liudna man....

mums ir truputi su vyru nepatiko vakar gydytojas...tik iejes, pradejo aiskinti kaip jis gali nepataikyti lazerio aukscio, kad visi klysta ir jis nera Dievas ir pan..tarsi nuteikinejo, kad jus cia nieko gero nesitikekit...na keistai pasirode...ir abejoniu kazkokiu inese... unsure.gif
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 09 23, 21:45)
Sveikatytes ir jums 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 24, 10:59)
mums ir truputi su vyru nepatiko vakar gydytojas...tik iejes, pradejo aiskinti kaip jis gali nepataikyti lazerio aukscio, kad visi klysta ir jis nera Dievas ir pan..tarsi nuteikinejo, kad jus cia nieko gero nesitikekit...na keistai pasirode...ir abejoniu kazkokiu inese... unsure.gif

ane? a...tai matyt vakar gyd. nuotaika buvo ne itin optimistine.. doh.gif ..tai gerai o tai jau as pamaniau, kad pas mus ta situacija tokia liudna unsure.gif
Atsakyti