Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

QUOTE(laauraa @ 2008 06 25, 08:22)
1. šalia yra parduotuvė..
2. Gali greitų košyčių nusipirkti, žinau, kad mano pažįstama grynai kūdikiams pirkdavo..

1. O galima iseit i lauka? bigsmile.gif
2. Nevalgo jis tu pirktiniu schmoll.gif O be to, del alergiju man ramiau, kai gaminuosi pati smile.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif Ypac nuraminai del kosejimo. vakar per visa diena nekosejo, o va siryt vel pakose g.gif Is tikruju tai mane biesina tas jo kosuliukas, galetu jau ir praeit, bijau, kad iki astmos neprieitume unsure.gif
Bet esu tikra, kad musu namo neparsius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meril: 25 birželio 2008 - 08:06
Sekmes rytoj Meril 4u.gif Tikiuosi labai neprailgs ten jum laikas.As tai dar uzmigdziau savo maziuke.Uz valandos dar pamaitinsiu ir jau nebeduosiu...Vaziuosim.Gryzus kai prisesiu prie kompo papasakosiu kaip sekes mirksiukas.gif Tikiuosi sikart neatides proceduros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 25, 09:43)
Sekmes rytoj Meril 4u.gif Tikiuosi labai neprailgs ten jum laikas.As tai dar uzmigdziau savo maziuke.Uz valandos dar pamaitinsiu ir jau nebeduosiu...Vaziuosim.Gryzus kai prisesiu prie kompo papasakosiu kaip sekes mirksiukas.gif Tikiuosi sikart neatides proceduros g.gif

Ievukis, ir JUMS SEKMES.
Nepatykesi, bet mes visi su Jumis.

Lauskim geru ziniu.
Atsakyti
Aciu ax.gif Patikesiu blush2.gif nes ir as su jumis visom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2008 06 25, 09:05)
1. O galima iseit i lauka?  bigsmile.gif
2. Nevalgo jis tu pirktiniu  schmoll.gif O be to, del alergiju man ramiau, kai gaminuosi pati  smile.gif
Aciu uz atsakymus  4u.gif Ypac nuraminai del kosejimo. vakar per visa diena nekosejo, o va siryt vel pakose  g.gif Is tikruju tai mane biesina tas jo kosuliukas, galetu jau ir praeit, bijau, kad iki astmos neprieitume  unsure.gif
Bet esu tikra, kad musu namo neparsius smile.gif

Gailma, galima į lauką eiti.. Mes ilgai sėdėdavome apleistame sodelyje.. Gal jau ir sutvarkė.. Juk seniai ir buvome.. mirksiukas.gif
O mano pažįstamos vaikutis irgi labai elergiškas, tai ji kažkokias specialias duodavo, kurias tik verdančiu vandeniu reikėdavo užpilti.. O šiaip aš irgi iš tų, kurios geriau pačios pagamins..
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 25, 10:43)

Nusiraminkit, tikrai viskas bus gerai.. Svarbiausia tikėtis gero.. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 25, 10:43)

Aciu aciu! 4u.gif
Lauksim ziniu.

O mes katik is kaimo grizom, palikom ten dukryte vasarot...

laauraa, gal zinai, o kelinta panasiai reikia buti Santariskese? Kazkaip nebepaklausiau Posiuno doh.gif Nes mus kai gulde pirma karta, buvo sekmadienis, sake atvaziuot apie antra. Kita karta jau sake iki pietu atvykt. Bet abiejais atvejais mes gulemes del planines operacijos. O sikart gersim vaistukus, tai turbut reikia atvykt anksciau? Nes Posiunas rytojaus diena iskaiciavo, kad jau gersim vaistus g.gif
O per anksti atvykt irgi nesinori, nu pacios suprantat, prisigulesim ir taip...
Atsakyti
Dar pora klausimu blush2.gif
1. Ar tuos vaistukus reikia suduoti per karta, ar kazkaip isdalinti normomis per diena?
2. Kai jau vazinesim darytis kraujuko tyrimu, ar tuose tyrimuose rodys hemoglobina? (dabar Dovydo hmg tik 99, bet bandom stiprintis cool.gif ). Ir is kur ima kraujuka? Is pirsto? (atsiprasau, jei sito jau kazkada klausiau blush2.gif )

laauraa ir kitos mamytes, kuriu vaikuciai gere hormonus, priminkit, kaip jus juos suduodavote?
laauraa, ar gali man i az parasyt savo tel. nr., jei man iskiltu kokiu klausimu bunant ligonineje? ax.gif

Ir dar karta aciu visoms mamytems, kurios palaikote mus,kurios nuraminote mane 4u.gif Pamenat, su kokia panika as ilekiau i si skyreli? Dabar esu beveik rami. Ir tik jusu deka! wub.gif

Ech, kaip laukiu to jausmo, kuris uzplusta vaziuojant is ligonines namo rolleyes.gif Visada pirmyn vaziuoju nukabinusi nosi, o va griztant uzplusta toks laimes jausmas!.. smile.gif
Atsakyti
Nu va...Ir ka gi jus sau manot g.gif ogi issiunte namo doh.gif VEL atidejo...sikart jie ziopli pagavo ir anesteziologui nepasake kad bus procedura...Tai vaziuojam sestadieni(jau 4 karta) doh.gif sikart pats Posiunas viska skambino ir derino,nes tik vakar gryzo is Stambulo,ten buvo konferencijoj...Tai dabar padarys nemokamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 25, 18:24)
Nu va...Ir ka gi jus sau manot g.gif ogi issiunte namo doh.gif VEL atidejo...sikart jie ziopli pagavo ir anesteziologui nepasake kad bus procedura...Tai vaziuojam sestadieni(jau 4 karta) doh.gif sikart pats Posiunas viska skambino ir derino,nes tik vakar gryzo is Stambulo,ten buvo konferencijoj...Tai dabar padarys nemokamai blush2.gif

Nu gi ir gerai ir nelabai. Bet jau 4 karta tikimes, kad bus viskas oki.

Meril optimizmo daugiau.

Imkit mergaites balionus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Cia Jums nuo Martyno:)

Atsakyti
taigi taigi ax.gif ir gerai,ir nelabai...Bet vaziuojant jauciau kad siandien nebus tos proceduros rolleyes.gif nu nieko...svarbu ne taip toli nukele ax.gif Dabar stipriausiai reik but Meril 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Meril, mes galim atvaziuoti i svecius. Tu tik parasyk ir mes nepaliksim Jus, tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 25, 20:25)
taigi taigi ax.gif ir gerai,ir nelabai...Bet vaziuojant jauciau kad siandien nebus tos proceduros rolleyes.gif nu nieko...svarbu ne taip toli nukele ax.gif Dabar stipriausiai reik but Meril 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif

Nu bet čia žiauru.. Juk žmogus atsileidžia iš darbo, gaišina laiką, pinigus ant benzo.. Ir galiausiai - nieko.. Juk taip rimti žmonės nesielgia.. schmoll.gif
Gerai, kad mums taip per visus septynis lazerius taip nenutiko.. Nežinau, kaip jausčiausi toje vietoje.. mirksiukas.gif
Labai užjaučiu, juk kiekvienas toks važiavimas nervų atima..
Atsakyti