Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 08 21, 17:15)
o tai ka daryti tada... unsure.gif juk nuo vejauraupiu metuku reikia...ar nieko jei menesiu veliau bus.. g.gif

Man rodos skiepyti galima nuo metų, taip kad mėnuo ten ar atgal nieko nepakeis mirksiukas.gif tarp kitko - mano mažius jau prasirgo vėjaraupiais ir labai sunkiai verysad.gif o kiti perserga labai lengvai, net be temperatūros prasisuka.... nors skiepyti ar ne aš rimtai pasvarstyčiau, labai jau prieštaringos nuomonės apie šitą skiepą... pasidomėk daugiau, nepasikliauk vieno gydytojo požiūriu mirksiukas.gif užsienį neskiepija nuo vėjaraupių, o veda vaikus pas sergančius vėjaraupiais, kad ku anksčiu persirgtų. Beje, skeipas negarantuoja, kad nesusirgs, yra atvejų, kai paskiepyti sirgo, bet lengva forma. Linkiu surasti geriausią sprendimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 08 22, 11:01)
Dziaugiuosi dardin kad jums viskas gerai  4u.gif as irgi laukiu to momento kai pasakys "viskas" ax.gif Laukiu nesulaukiu kada Posiunas grys is atostogu (antradieni) ir leksim pas ji nes man rimtai nebepatinka kaip ji vel atsigavo...Nakti net sapnavau kaip su juo snekejau ir sake kad antradieni darys dar viena procedura doh.gif zodziu... Kai musu maziuke gime irgi sake kad tai igimta demele.Mes irgi i tai rimtai neziurejom, kol akyse didet nepradejo...Bet judam teisinga linkme drinks_cheers.gif

Teisingai, svarbiausia judėti teisinga linkme ir neprarasti tikėjimo, jog viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dardin: 22 rugpjūčio 2008 - 13:16
QUOTE(Sandrulia @ 2008 08 22, 13:05)
Man rodos skiepyti galima nuo metų, taip kad mėnuo ten ar atgal nieko nepakeis mirksiukas.gif tarp kitko - mano mažius jau prasirgo vėjaraupiais ir labai sunkiai verysad.gif o kiti perserga labai lengvai, net be temperatūros prasisuka.... nors skiepyti ar ne aš rimtai pasvarstyčiau, labai jau prieštaringos nuomonės apie šitą skiepą... pasidomėk daugiau, nepasikliauk vieno gydytojo požiūriu mirksiukas.gif užsienį neskiepija nuo vėjaraupių, o veda vaikus pas sergančius vėjaraupiais, kad ku anksčiu persirgtų. Beje, skeipas negarantuoja, kad nesusirgs, yra atvejų, kai paskiepyti sirgo, bet lengva forma. Linkiu surasti geriausią sprendimą 4u.gif

Aš norėjau skiepyti savo mažiuką 1,5 metų nuo vėjaraupių, bet tuo metu sirgo mūsų draugų vaikas, o mes buvom turėję kontaktų, tai gydytojas rekomendavo geriau natūraliai prasirgti. Matyt tuo metu buvo stiprus imunitetas ir mano vyrukas neužsikrėtė, o dabar nuspredžiau nebeskiepyti, nors ir eisim į darželį. Po privalomų skiepų mano mažių pastoviai išberia, tai dar papildomai skiepyt ranka nebekyla...

Dardin, gerai, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif

Ievukis, laikykis, mums po antros operacijos irgi hemangioma augo, nors turėjo nykti verysad.gif na bet trečia operacija reikalus pataisė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dardin @ 2008 08 22, 10:04)
Labas rytelis smile.gif ,
Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo patirtim dėl hemageomos. Kai prieš metus gimė mūsų sūnelis, jau Gimdymo namuose man pasakė, jog pas jį ant kairiojo skruosto yra kaip jie įvardino įgimta dėmė, tipo nieko baisaus. Na mes tada baisiai ir nekreipėm dėmesio į tą dėmę, bet kai ėjom po mėnesio į polikliniką apžiūrai, gavom nukreipimą apsilankyti pas chirurgą, jis ir pasakė, jog ta dėmelė tik atrodo nepiktai, o vėliau pasekmės gali būti baisesnės, tada ir išgirdom apie hemagiomą, gavom siuntimą į Santariškes pas gydytoją Pošiūną smile.gif . Na ten gal kokį mėn. reikėjo pralaukt, kol papulsim, nes milžiniškos eilės, kai nuvykom į Santariškes, ten Pošiūnas pirmiausia echoskopo pagalba įsitikino, jog hemagioma ne giluminė, o tik paviršinė, tačiau vis vien patarė, kol nevėlu, padaryti operaciją, bent jau kaip sakė, jog jei šios dėmės būna ant rankų, lytinių organų bei veido - visada rekomenduoja nedelsti ir daryti operacijas, nes nuo 3-4 mėn. tos "nekaltos" dėmelės gali pradėti didėti, pasidaryti guzai, žodžiu tada gydymas gali tęsti ir nemažai metų schmoll.gif . Kadangi Santariškėse dar nebuvo tinkamos įrangos tokiai operacijai atlikti (minėjo, jog po Naujų metų turėtų būti, bet tada jau mūsų mažiui gali būti per vėlu), tai patarė tą operaciją atlikti GK klinikoj lazerio pagalba, dalis sumos už operaciją buvo kompensuota (šiaip būtų kainavę tikrai nemažai), reikėjo tik gauti iš poliklinikos siuntimą. Tai vat pirma operacija praėjo sėkmingai smile.gif , vėliau dar vaikščiojom į apžiūras, kurios nekainavo ir kai mažius buvo 6 mėn. gydytojas Pošiūnas patarė atlikti dar vieną operaciją, nes dar pilnai dėmelė nebuvo išnykusi, aišku, pasakė, jog galim ir nedaryti, bet vėliau gali būti sunkiau, nes jau kūdikį reikėjo laikyt ne vienam, o ką kalbėt apie vaiką rolleyes.gif.Po antros operacijos vėl vaikščiojom kelis kartus į apžiūrą ir galiausiai mūsų džiaugsmui gydytojas patvirtino, jog dėmės nebeliko smile.gif Galiu tikrai patvirtinti, jog gydytojas Pošiūnas  thumbup.gif , davė nemažai patarimų ir šiaip matėsi, jog yra puikus savo srities žinovas smile.gif .
Taigi, mums baigėsi viskas gerai, dėka mūsų užsispyrimo - nenuleidom rankų ir veikėm operatyviai, dėka gerų patarimų gydytojo ir šiaip neatmesčiau ir sėkmės, todėl ir jums visiems linkiu didelės kantrybės, ištvermės, stiprybės kovoje su tom bjauriom hemagiomom.

Nu smagu, kad viskas jum grai baigesi thumbup.gif O uz antra operacija jums taip pat reikejo siuntimo? Nors kazkiek kompensavo? ax.gif

QUOTE(Ievukis @ 2008 08 22, 11:01)
Dziaugiuosi dardin kad jums viskas gerai  4u.gif as irgi laukiu to momento kai pasakys "viskas" ax.gif Laukiu nesulaukiu kada Posiunas grys is atostogu (antradieni) ir leksim pas ji nes man rimtai nebepatinka kaip ji vel atsigavo...Nakti net sapnavau kaip su juo snekejau ir sake kad antradieni darys dar viena procedura doh.gif zodziu... Kai musu maziuke gime irgi sake kad tai igimta demele.Mes irgi i tai rimtai neziurejom, kol akyse didet nepradejo...Bet judam teisinga linkme drinks_cheers.gif

Laikysim spygutes,kad jums viskas o.k butu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ievukis,2008 08 22, 10:01]
Dziaugiuosi dardin kad jums viskas gerai 4u.gif as irgi laukiu to momento kai pasakys "viskas" ax.gif

LABUTIS MAMYTES. Ir as jauciu, kad man dar ilgai reikes laukti zodzio VISKAS/ Jau tiek laiko praejo po musu proceduros ir vel jokiu pakeitimu. Eisim pas daktara, ziuresim ka jis mums pasakys. Paskyrs kita lazeri ir mes vel skaiciuosim dienas.
Atsakyti
Labukas mamytems 4u.gif
Senokai cia buvau uzsukusi. Mat mano mazge sirgo, kankino mus karstine, bet dabar lyg viskas susitvarke. Einu paskaitysiu kokiais rupesteliais jus cia dalinotes blink.gif . Noriu pasidziaugti, kad maziukes hemangioma tikrai grazeja ax.gif
Atsakyti
[quote=klauzada-neklauzada,2008 08 22, 18:37]
Nu smagu, kad viskas jum grai baigesi thumbup.gif O uz antra operacija jums taip pat reikejo siuntimo? Nors kazkiek kompensavo? ax.gif

Sveikutės,
Darant antrą operaciją siuntimo jau nereikėjo, bent taip Pošiūnas pasakė, tai ir nevykom į polikliniką, spėju reiktų, jei būtų dar kartelį sudėtinga operacija, tuomet turbūt būtų reikėję, taigi siuntimo nereikėjo, o mokėjom mažiau, kaip ir per pirmą operaciją, t.y. dalį sumos kompensavo:)
Atsakyti
Sveikinu dardin suneli su praejusiu gimtadieniu 4u.gif siandien Posiunas turi gryzt is atostogu...Vakarop skambinsim...
Atsakyti
Nors ir pavėluotai, sveikinam dardin mažiuką su pirmuoju ir svarbiausiu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 08 26, 15:46)
Nors ir pavėluotai, sveikinam dardin mažiuką su pirmuoju ir svarbiausiu gimtadieniu 4u.gif

Ir mes prisidedam prie SVEIKINIMU
Atsakyti
Sveikos.
Baisiausiai susirupinau perskaiciusi sia tema verysad.gif . Mano mazyle turi tokia truputi iskilia demele ant galvytes. Kai klausiau gimdymo namuose tai atsake, kad reik laukt ir praeis, seimos gydytoja tvirtino ta pati. Tai perskaiciusi tema supratau, kad kuo skubiau reik kreiptis pas gyd. Posiuna apziurai. Mums uz savaites bus du menesiukai.
Kazkaip net asaros dabar rieda verysad.gif va ir paklausyk tu gydytoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilčius @ 2008 08 27, 20:29)
Sveikos.
Baisiausiai susirupinau perskaiciusi sia tema verysad.gif . Mano mazyle turi tokia truputi iskilia demele ant galvytes. Kai klausiau gimdymo namuose tai atsake, kad reik laukt ir praeis, seimos gydytoja tvirtino ta pati. Tai perskaiciusi tema supratau, kad kuo skubiau reik kreiptis pas gyd. Posiuna apziurai. Mums uz savaites bus du menesiukai.
Kazkaip net asaros dabar rieda verysad.gif  va ir paklausyk tu gydytoju doh.gif

Pirmiausia tai nesinervuok ir neasarok 4u.gif kartais jos is tiesu buna nepiktos ir isnyksta savaime.Kiek zinau net iki 70% nieko nereik daryt ir jos isnyksta ax.gif O ta demele dideja?Zinoma geriau pasikonsultuot ir isgirst kad viskas gerai,negu laukt ir isgirst kur taip ilgai buvot mirksiukas.gif Taip kad sekmes ir maziau nervuokis nes maziuke viska jaucia wub.gif
Atsakyti