Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

Na mes tai kai gulejom santariskese,tai mus pagulde i urologijos skyriu doh.gif matyt vietu nebuvo...O kas del virtuves tai nzn,nes tad a pilnai maitinau mp...Kantrybes tau 4u.gif man ten kosmariskiausios dienos buvo...Iglam gulates?Mes jau poryt vaziuojam i GK fear.gif
Atsakyti
laimingai mamytes jums...viskas bus gerai, laikysim kumscius 4u.gif 4u.gif 4u.gif diena po dienos ir tuoj musu laikas ateis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 23, 21:34)
Na mes tai kai gulejom santariskese,tai mus pagulde i urologijos skyriu doh.gif matyt vietu nebuvo...O kas del virtuves tai nzn,nes tad a pilnai maitinau mp...Kantrybes tau 4u.gif man ten kosmariskiausios dienos buvo...Iglam gulates?Mes jau poryt vaziuojam i GK fear.gif

Mes abu kartus gulejom urologijos skyriuje doh.gif Tuomet Dovydui buvo 3 ir 5,5 men., tai irgi maitinau tik MP.
Jei niekas nepasikeis, planuojam ten guleti 5 dienas. Man cia daug verysad.gif

Nu kaip nors isgyvensim.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2008 06 23, 19:10)
...Na o dabar as moraliskai ruosiuosi gulimuisi i Santariskes. Gulsimes si ketvirtadieni. Baisu del maitinimo: Dovydas labai alergiskas, katik po ilgo laiko issigydem berimus. Jetau, kiek ilgai mes su tuo kovojom  doh.gif Sedim dabar abu ant grieztos dietos. Po truputi jau ivedineju naujus produktus. Bet kaip bus ligonineje? Kosiu ten pati juk nevirsiu, o is ko jos verdamos ligonineje - juk neaisku (mes nevartojam jokiu pieno produktu ir dar daug ko...). Kazin, galima paprasyt, kad mus maitintu dietiskai? smile.gif
Ir dar toks gal juokingas klausimas  blush2.gif O po kurio laiko nuo hormonu vartojimo vaikai pradeda daugiau valgyt?  g.gif

Valgyti daugiau pradėjo jau tą pačią savaitę..
O dėl maitelio, tai jį į Santariškes atveža, o ne ten gamina.. Tai žiauru, kas per maistas, nes mes net apsinuodijome..
Tai kitą kartą viską atsivežiau pati ir gaminausi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laauraa @ 2008 06 24, 09:50)
1. Valgyti daugiau pradėjo jau tą pačią savaitę..
2. Tai kitą kartą viską atsivežiau pati ir gaminausi.. smile.gif

1. Nepykit, kad as taip smulkiai klausineju blush2.gif : o daugiau valgyt tai kaip? Ar didesnemis porcijomis, ar dazniau?
2. Bet tai nors saldytuvas butu doh.gif Ir bent jau vaikstyneje jau vaksciotu, kazkaip tada viskas paprasciau butu, o dabar nei vieno palikt negali. O maisto prisivezt neiseina, nes to saldytuvo paprascausiai nera blink.gif (kai gulejau pirma karta, koridoriuje stovejo neveikiantis saldytuvas, o antra karta - tai jo nebebuvo, net neveikiancio smile.gif ).
O yra ten kur nors plyta? Koks nors puodas? Gal tik as cia nieko nezinau... Na, nusivesim bent jau grudines koses is dezutes cool.gif
Atsakyti
Dar vienas labai svarbus klausimas: Dovydukas po paskutinio vizito pas Posiuna (pries 3 sav.) truputi susirguliavo. Slogas issigydem, o stai koset vis dar pakoseja. Retai, dazniausiai tik atsikeles ryte. Kai buvom pas gydytoja siuntimo kraujo tyrimui, paprasiau, kad paklausytu. Sako, plauciukai svarus, viskas, ok. Tik sako, jei jis pakosti, nusipirkit acc sirupo. Tai va siandien jau ir nusipirkau. Bet galvoju, kai ten klaus, ar sveikas, ka man sakyt? g.gif Nes siaip jis tikrai ligoni nepanasus unsure.gif Ar del to nedidelio kosuliuko neparsius musu namo?
Atsakyti
Vat siatas mane irgi neramina,nes pastarasias dieneles Urte truputi pakosti g.gif Bijau kad ryt neparsiustu namo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 24, 12:47)
Vat siatas mane irgi neramina,nes pastarasias dieneles Urte truputi pakosti g.gif Bijau kad ryt neparsiustu namo unsure.gif

Nu bet as taip galvoju: temperaturos nera, slogos irgi.. Jei butu koks virusas, juk kiltu tempa... O dabar tik atsikosi.. Galeciau gal nieko ir nesakyt, bet ten klausia, kokius vaistus vartojam, jei vartojam. Kazkaip baisu rizikuot, nuslepiant teisybe... unsure.gif
Atsakyti
Dar man idomu, ar ligonineje tuos vaistukus suduoda pati mamyte? (kalbu apie hormonus)
Atsakyti
Jau rytoj vaziuojam...Baisu blink.gif
Papildyta:
Tiksliau jau siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 06 25, 00:04)
Papildyta:

Sekmes tau ir tavo mazylei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2008 06 24, 10:19)
1. Nepykit, kad as taip smulkiai klausineju  blush2.gif  : o daugiau valgyt tai kaip? Ar didesnemis porcijomis, ar dazniau?
2. Bet tai nors saldytuvas butu  doh.gif Ir bent jau vaikstyneje jau vaksciotu, kazkaip tada viskas paprasciau butu, o dabar nei vieno palikt negali. O maisto prisivezt neiseina, nes to saldytuvo paprascausiai nera  blink.gif (kai gulejau pirma karta, koridoriuje stovejo neveikiantis saldytuvas, o antra karta - tai jo nebebuvo, net neveikiancio smile.gif ).
Be to, juk gulėsi palatoje ne viena,tai kitos mamytės paprašysi, jog prižiūrėtų mažių. Arba kai miegos nueisi į virtuvėlę..
O yra ten kur nors plyta? Koks nors puodas? Gal tik as cia nieko nezinau... Na, nusivesim bent jau grudines koses is dezutes  cool.gif

1. Pradėjo dažniau valgyti, o ar daugiau tai sunku, ką pasakyti, nes pirmą kartą , kai davėme hormonus, tai MP gėrė, o antro karto, kai ir neatsimenu.. ax.gif
2. Tuo metu buvo šaldytuvas, tai maistelį atsivežiau, bet žinau, kad šalia yra parduotuvė.. Be to, manau, kad virtuvėje tikrai turėtų būti šaldytuvas, tik sesutės reikia paklausti.. Dujinė yra ir puodas, pasiprašai ir leidžia.. Gali greitų košyčių nusipirkti, žinau, kad mano pažįstama grynai kūdikiams pirkdavo..

QUOTE(Meril @ 2008 06 24, 22:07)
Dar man idomu, ar ligonineje tuos vaistukus suduoda pati mamyte? (kalbu apie hormonus)

Vaistukus pačiai suduoti reikia..
O dėl kosuliuko, tai jei retai, tai žinoma sveikas.. Jei slogytė būtų ir lazerį turėtų daryt, tai jau tikriausiai nedarytų. Nebent ta sloga jau būtų besibaigianti.. Taip mums buvo..

QUOTE(Ievukis @ 2008 06 25, 00:04)
Papildyta:

Sėkmės jums, kad tik viskas būtų gerai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laauraa: 25 birželio 2008 - 07:24