QUOTE(laauraa @ 2008 06 22, 10:10)
Kaip suprasti, ką tu turi omeny? Juk tai bus tik po 20m., o gal ir vėliau, kol studijas baigs..
Tuojau atsakysiu.
Is anksto atsiprasau, jei inesiu siokios tokios sumaisties
As pati niekada gyvenime nebuciau pagalvojusi, kad kazkokios vaikysteje persirgtos ligos gali tureti itakos ateityje.
Kai baigiau vidurine, didziausia mano svajone buvo studijuoti teise. Tiesiog jauciau tam pasaukima. Kaip zinia, norint stoti, reikia pereiti med. komisija. Savo mieste perejau, viskas gerai. Taciau teise - dalykas rimtas. Med. komisija dar reikia pereiti ir Vilniuje (beje, tai buvo pries 10 metu, gal dabar viskas kitaip). Visus daktarus perejau be problemu. O neperejau tik pediatro ir neurologo

Ir zinot kodel? Todel, kad neturejau korteles
nuo gimimo 
O korteles nuo gimimo neturejau todel, kad musu miestelio polikninika ja kazkur pamete. Tad turejau ligonio kortele nuo 12 metu, bet to neuzteko. Zliumbiau juodai, ejau pas pacia vyriausiaja, rodziau mano polikninikos isduota pazyma, kad tikrai kortele pasimete ne del mano kaltes - niekas nepadejo. Sako, o ka mes zinom kokiom ligom tu sirgai kudikysteje

(kazkaip keista

kaip dabar pamenu, kad med. komisijos reikalavimu blanke buvo nurodyta, kad reikalinga ligonio kortele ne maziau 5 metu senumo... kazkodel nepakako...). Medicinkes nepraejau.
Arba dar. As gimiau su igimta sirdies yda. Isaugau ja. Bet kai reikejo vel kazkur eiti komisija, prisikabino

Sakau, taigi korteleje parasyta, kad isaugau!! Netiko. Teko darytis kardiograma, kuri irode, kad su sirdim man viskas gerai.
Dabar gal atrodo, kad cia viskas is kitos operos, bet as tik kalbu apie karcia savo patirti. Kaip jau minejau, niekada nebuciau pagalvojusi, kad taip gali buti, o
susiko gyvenima
As suprantu, kad musu atveju - hemangiomos - tikrai nekenksmingos vaiku... nu kaip cia issireikst.... protui, fiziniams duomenis... Bet patikekit, kiek yra zmoniu, kurie to nesupranta

Man pikta, kai mano Dovyduko gailisi, lyg tas augliukas butu koks piktybinis