Labutis.Pirma karta darem santariskese,bet efektas nulinis.Net augt nenustojo.Antra karta GK.Tai rezultatas matosi dabar irgi GK...I santariskes net paziuret nenoriu
Jei ne paslaptys, kiek mokejot uz procedura?
Anolia cia paslaptis...Praeita karta mokejom 500Lt.Bet dare be narkozes tai as manau sikart gerokai brangiau bus.Bet santariskese kai buvom nors ir nemokamai atseit,bet vistiek panasiai gavosi daktaram isdalinus
Dilia,o del negalios pas daktare neklausei?Vis siokie tokie pinigeliai butu...
Dilia,o del negalios pas daktare neklausei?Vis siokie tokie pinigeliai butu...
Sveikutes,
As dabar juodai pasimetusi...
Del lengvos negalios... Turiu siokia tokia nekokia patirti... As, pvz., bijau, kad tokia, is dalies "nekalta" negalia neatsigreztu pries sunu stojant studijuot arba dirbt
Del lengvos negalios... Turiu siokia tokia nekokia patirti... As, pvz., bijau, kad tokia, is dalies "nekalta" negalia neatsigreztu pries sunu stojant studijuot arba dirbt
QUOTE(Meril @ 2008 06 22, 02:59)
Sveikutes,
Kaip suprasti, ką tu turi omeny? Juk tai bus tik po 20m., o gal ir vėliau, kol studijas baigs..
Del negales, dar neklausiau. Ji atostogauja. Bet ji man nenori duoti 2 siuntyma pas Posiuna, atseit dave i Santariskes, ir 2 galima duoti tik po 3 menesiu. Dar bandysiu per chirurga, gal iseis. O ka jau sakyti apie negalia?
Bet aisku vis tiek bandysiu as suzinoti apie negalia.
O tikrai ta "negalia" po to tikrai neatspindes vaiko gyvenime? As suprantu, kad pinigai. Bet...
Bet aisku vis tiek bandysiu as suzinoti apie negalia.
O tikrai ta "negalia" po to tikrai neatspindes vaiko gyvenime? As suprantu, kad pinigai. Bet...
QUOTE(laauraa @ 2008 06 22, 10:10)
Kaip suprasti, ką tu turi omeny? Juk tai bus tik po 20m., o gal ir vėliau, kol studijas baigs..
Tuojau atsakysiu.
Is anksto atsiprasau, jei inesiu siokios tokios sumaisties
As pati niekada gyvenime nebuciau pagalvojusi, kad kazkokios vaikysteje persirgtos ligos gali tureti itakos ateityje.
Kai baigiau vidurine, didziausia mano svajone buvo studijuoti teise. Tiesiog jauciau tam pasaukima. Kaip zinia, norint stoti, reikia pereiti med. komisija. Savo mieste perejau, viskas gerai. Taciau teise - dalykas rimtas. Med. komisija dar reikia pereiti ir Vilniuje (beje, tai buvo pries 10 metu, gal dabar viskas kitaip). Visus daktarus perejau be problemu. O neperejau tik pediatro ir neurologo Ir zinot kodel? Todel, kad neturejau korteles nuo gimimo O korteles nuo gimimo neturejau todel, kad musu miestelio polikninika ja kazkur pamete. Tad turejau ligonio kortele nuo 12 metu, bet to neuzteko. Zliumbiau juodai, ejau pas pacia vyriausiaja, rodziau mano polikninikos isduota pazyma, kad tikrai kortele pasimete ne del mano kaltes - niekas nepadejo. Sako, o ka mes zinom kokiom ligom tu sirgai kudikysteje (kazkaip keista kaip dabar pamenu, kad med. komisijos reikalavimu blanke buvo nurodyta, kad reikalinga ligonio kortele ne maziau 5 metu senumo... kazkodel nepakako...). Medicinkes nepraejau.
Arba dar. As gimiau su igimta sirdies yda. Isaugau ja. Bet kai reikejo vel kazkur eiti komisija, prisikabino Sakau, taigi korteleje parasyta, kad isaugau!! Netiko. Teko darytis kardiograma, kuri irode, kad su sirdim man viskas gerai.
Dabar gal atrodo, kad cia viskas is kitos operos, bet as tik kalbu apie karcia savo patirti. Kaip jau minejau, niekada nebuciau pagalvojusi, kad taip gali buti, o susiko gyvenima
As suprantu, kad musu atveju - hemangiomos - tikrai nekenksmingos vaiku... nu kaip cia issireikst.... protui, fiziniams duomenis... Bet patikekit, kiek yra zmoniu, kurie to nesupranta Man pikta, kai mano Dovyduko gailisi, lyg tas augliukas butu koks piktybinis
Taip, dabar suprantu, ką tu turi omeny..
QUOTE(Meril @ 2008 06 22, 11:09)
Dabar gal atrodo, kad cia viskas is kitos operos, bet as tik kalbu apie karcia savo patirti. Kaip jau minejau, niekada nebuciau pagalvojusi, kad taip gali buti, o susiko gyvenima
As suprantu, kad musu atveju - hemangiomos - tikrai nekenksmingos vaiku... nu kaip cia issireikst.... protui, fiziniams duomenis... Bet patikekit, kiek yra zmoniu, kurie to nesupranta Man pikta, kai mano Dovyduko gailisi, lyg tas augliukas butu koks piktybinis
net sirdi suspaude...
i mano suneli irgi visi su gailesciu ziuri, oi kaip jums cia nepasiseke, kaip gaila ir pan...vietoj to, kad sakytu gi viskas bus gerai, susitvarkys ir t.t....(nors man geriau jau nieko nesako ir neprimena kaskart)na bet zmones matyt galvoja, kad mums reikia paguodos ir gailescio... nors mes juk ir pacios zinom, kad viskas bus gerai!!!
Teisingai svarbiausia mes pacios zinom kaip yra.Svetimi ejo ir praejo,o mes su tuo gyvename
...Na o dabar as moraliskai ruosiuosi gulimuisi i Santariskes. Gulsimes si ketvirtadieni. Baisu del maitinimo: Dovydas labai alergiskas, katik po ilgo laiko issigydem berimus. Jetau, kiek ilgai mes su tuo kovojom Sedim dabar abu ant grieztos dietos. Po truputi jau ivedineju naujus produktus. Bet kaip bus ligonineje? Kosiu ten pati juk nevirsiu, o is ko jos verdamos ligonineje - juk neaisku (mes nevartojam jokiu pieno produktu ir dar daug ko...). Kazin, galima paprasyt, kad mus maitintu dietiskai?
Ir dar toks gal juokingas klausimas O po kurio laiko nuo hormonu vartojimo vaikai pradeda daugiau valgyt?
Ir dar toks gal juokingas klausimas O po kurio laiko nuo hormonu vartojimo vaikai pradeda daugiau valgyt?
QUOTE(Meril @ 2008 06 23, 18:10)
...Na o dabar as moraliskai ruosiuosi gulimuisi i Santariskes. Gulsimes si ketvirtadieni. Baisu del maitinimo: Dovydas labai alergiskas, katik po ilgo laiko issigydem berimus. Jetau, kiek ilgai mes su tuo kovojom Sedim dabar abu ant grieztos dietos. Po truputi jau ivedineju naujus produktus. Bet kaip bus ligonineje? Kosiu ten pati juk nevirsiu, o is ko jos verdamos ligonineje - juk neaisku (mes nevartojam jokiu pieno produktu ir dar daug ko...). Kazin, galima paprasyt, kad mus maitintu dietiskai?
Meril, Santariskese yra labai faina virtuve, ten ir mikrobangu krosnele yra. Paimk ka reikia tau su tavim ir daryk ten valgyti, nes zinok maistas ten tikrai nekoks.