Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

Posiunas ne uz ilgo iseina atostogu savaitelei.Kai grys vras parasysiu Posiuno nr.Nes jis isivedes turi.Konsultacijai siuntimo nereikia,o kiek moket tai ne nzn g.gif

Kaukole tai simetriska,tiesiog veiduko vienoj pusej yra hemangioma,o kitoj ne.Ten kur yra tai visas zandukas yra siek tiek patines.Tai ta asimetrija ir yra tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 09, 16:27)
Posiunas ne uz ilgo iseina atostogu savaitelei.Kai grys vras parasysiu Posiuno nr.Nes jis isivedes turi.Konsultacijai siuntimo nereikia,o kiek moket tai ne nzn g.gif

Kaukole tai simetriska,tiesiog veiduko vienoj pusej yra hemangioma,o kitoj ne.Ten kur yra tai visas zandukas yra siek tiek patines.Tai ta asimetrija ir yra tokia ax.gif

O tai galima su juo telefonu sisitarti? g.gif Nereikia skambinti kur nors i registraturas? schmoll.gif
Lauksim numeruko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 07 09, 14:36)
O tai galima su juo telefonu sisitarti?  g.gif  Nereikia skambinti kur nors i registraturas? schmoll.gif
Lauksim numeruko thumbup.gif

Labutis:) Posiuna mob tel Nr. 862055599, bet galiu duoti tel GK klinikos 2553353. Posiunas dabar atostogauja ir bus nuo liepos 20 dienos, siuntymo nereikia o konsultacija kainuoja 180 Lt. Siulyciua paskambinti i GK ir uzsirasytis pas Posiuna, paziures jis, pasakys kad viskas oki, ir ramiai toliau augsit.
Atsakyti
Niu va.Visus telefonus surase. mirksiukas.gif Skambink ir registruokis.Pirmiausia bandyk jam asmeniskai pasiskambint.As manu kad pamatyt jis nores kuo greiciau.Nes jos jau kai pradeda augt,tai zaibisku greiciu blink.gif
Atsakyti
Dekui labai uz info bigsmile.gif Jau uzsiregistravau liepos 24tai dienai. Jau negaila tu 180Lt,kad tik ramiau butu..

o tai sakot,jei jam asmeniskai paskambinciau,tai gal ir anksciau priimtu? Juk nemanau,kad jis aukotu savo atostogu meta... verysad.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
atostogu gal ir neatidetu,bet jei jau suitaret tai thumbup.gif lauksim geru naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 07 09, 16:45)
Dekui labai uz info  bigsmile.gif  Jau uzsiregistravau liepos 24tai dienai. Jau negaila tu 180Lt,kad tik ramiau butu..

o tai sakot,jei jam asmeniskai paskambinciau,tai gal ir anksciau priimtu? Juk nemanau,kad jis aukotu savo atostogu meta... verysad.gif  schmoll.gif  g.gif

Tai gali kreiptis į Strumilą, vis tiek jie kartu dirba 4u.gif

Labas visoms 4u.gif

Paskaitau, paskaitau, kaip sekasi ir vis nebeparašau blush2.gif

Žinot kokia man kilo idėja smile.gif aš vis dar skaitau Mamos žurnalą ir paskutiniame numeryje buvo išsamus straipsnis apie „kiškio lūpą“ su nuotraukom. Aš galvoju, kad gal mums reiktų susiorganizuoti, kad būtų išspausdintas didelis straipsnis su nuotraukomis apie hemangiomas ir jų gydymą, ką jūs manot?
Aš pradžioje galvojau rašyti kokį laiškelį į redakciją viena, bet mūsų vaikiuko atvejis nėra toks sudėtingas, kaip kai kurių iš jūsų, tad pamaniau, kad gal kuri norėtų „pasiviešinti“, arba visos kartu galim ką nors sumąstyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2008 07 09, 20:47)
Tai gali kreiptis į Strumilą, vis tiek jie kartu dirba  4u.gif

Labas visoms  4u.gif

Paskaitau, paskaitau, kaip sekasi ir vis nebeparašau  blush2.gif

Žinot kokia man kilo idėja  smile.gif aš vis dar skaitau Mamos žurnalą ir paskutiniame numeryje buvo išsamus straipsnis apie „kiškio lūpą“ su nuotraukom. Aš galvoju, kad gal mums reiktų susiorganizuoti, kad būtų išspausdintas didelis straipsnis su nuotraukomis apie hemangiomas ir jų gydymą, ką jūs manot?
Aš pradžioje galvojau rašyti kokį laiškelį į redakciją viena, bet mūsų vaikiuko atvejis nėra toks sudėtingas, kaip kai kurių iš jūsų, tad pamaniau, kad gal kuri norėtų „pasiviešinti“, arba visos kartu galim ką nors sumąstyti...  4u.gif

Kai man teko susidurti su hemagioma, man ziauriai reikejo info. Aciu radau Jus. Labai norejau zurnele rasti, bet...Tad man si mintis yra super......Beta as nekurybingas zmogus ir ant saves tikrai negaliu paiimti doh.gif
Atsakyti
As tiesa pasakius irgi apie tai galvojau,tik toki pasiulyma nusiunciau i "tavo vaiko" redakcija,bet dar nera jokiu ziniu.I mamos zurnala irgi buvo tokia mintis,bet dar neprisiruosiau ax.gif siaip tikrai labai reikalinga info jaunom (naujom) mamytem,nes iki tol as ne nenutuokiau apie toki reikala kaip hemangioma.
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 07 09, 22:22)
Kai man teko susidurti su hemagioma, man ziauriai reikejo info. Aciu radau Jus. Labai norejau zurnele rasti, bet...Tad man si mintis yra super......Beta as nekurybingas zmogus ir ant saves tikrai negaliu paiimti doh.gif

manau is ties gera mintis, o rasyti juk reiktu ne mums o zurnalistams, kurie raso straipsnius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 07 09, 22:05)
manau is ties gera mintis, o rasyti juk reiktu ne mums o zurnalistams, kurie raso straipsnius wink.gif

Praktiškai mums reiktų rašyt, jie atsiunčia klausimus, tu atsakai, o paskui paredaguoja mirksiukas.gif bent jau taip pasakojo viena mamytė, kurios istorija apie džiovą buvo išspausdinta MŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2008 07 10, 00:38)
Praktiškai mums reiktų rašyt, jie atsiunčia klausimus, tu atsakai, o paskui paredaguoja  mirksiukas.gif bent jau taip pasakojo viena mamytė, kurios istorija apie džiovą buvo išspausdinta MŽ  4u.gif

tai ir nebaisu wink.gif juk nesam tokios berastes ax.gif
Atsakyti