QUOTE(Dilia @ 2008 07 08, 11:44)
Ni gi Lamur kokia saunole
O man klausykit nuo tu hemangiomu stogas vaziuoja. Vaziavom pora kart uogauti, pririnkom uogu, butent zemuogiu. Uzdarau akis, o man pries akiu stovi zemuoge + ir hemangioma, nu taip ziauriai asocijuojasi.
O man klausykit nuo tu hemangiomu stogas vaziuoja. Vaziavom pora kart uogauti, pririnkom uogu, butent zemuogiu. Uzdarau akis, o man pries akiu stovi zemuoge + ir hemangioma, nu taip ziauriai asocijuojasi.
Dilia, tu tikriausiai labai jautriai reaguoji i ta bjaurybe Viskas susitvarkys.
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 12:57)
O mes krikstynom ruosiames penktadieni...
OI, kaip faina. Sekmes ruosiantis ir puikios sventes , mes tai rugsejo 6 d. krikstysim.
QUOTE(Asveja @ 2008 07 08, 14:05)
Ir mes, tik sestadieniui
Tos hemangiomos nervina, o dar kai pastoviai kas klausia kada isnyks, kas as tokia, kad zinociau, gydytojai tiksliai nesako, o cia as
Bet dzin, svarbiausia sveikatytes musu vaikuciam
Tos hemangiomos nervina, o dar kai pastoviai kas klausia kada isnyks, kas as tokia, kad zinociau, gydytojai tiksliai nesako, o cia as
Bet dzin, svarbiausia sveikatytes musu vaikuciam
Ir jums isimintinos ir saunios sventes sestadieni Isivaizduoju, kaip erzina tie nuolatiniai klausimai. Pas mano maziuke ant voku "angelo bucinys", tai visi klausia, kas cia, kodel, as anksciau aiskinau, o dabar piktai paziuriu ir sakau, o ka, negrazu? Jau uzknisa mane... tai ka jau kalbeti apie toki matoma reiskini kaip hemangioma