Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

QUOTE(Dilia @ 2008 07 08, 11:44)
Ni gi Lamur kokia saunole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O man klausykit nuo tu hemangiomu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  stogas vaziuoja. Vaziavom pora kart uogauti, pririnkom uogu, butent zemuogiu. Uzdarau akis, o man pries akiu stovi zemuoge + ir hemangioma, nu taip ziauriai asocijuojasi.

irnesakyk.gif Dilia, tu tikriausiai labai jautriai reaguoji i ta bjaurybe g.gif Viskas susitvarkys.

QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 12:57)
O mes krikstynom ruosiames ax.gif penktadieni...

OI, kaip faina. Sekmes ruosiantis ir puikios sventes 4u.gif , mes tai rugsejo 6 d. krikstysim.

QUOTE(Asveja @ 2008 07 08, 14:05)
Ir mes, tik sestadieniui ax.gif
Tos hemangiomos nervina, o dar kai pastoviai kas klausia kada isnyks, kas as tokia, kad zinociau, gydytojai tiksliai nesako, o cia as doh.gif
Bet dzin, svarbiausia sveikatytes musu vaikuciam 4u.gif

Ir jums isimintinos ir saunios sventes sestadieni 4u.gif Isivaizduoju, kaip erzina tie nuolatiniai klausimai. Pas mano maziuke ant voku "angelo bucinys", tai visi klausia, kas cia, kodel, as anksciau aiskinau, o dabar piktai paziuriu ir sakau, o ka, negrazu? Jau uzknisa mane... tai ka jau kalbeti apie toki matoma reiskini kaip hemangioma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 08 liepos 2008 - 16:56
QUOTE(lamur @ 2008 07 06, 15:53)
Labutis. Mano drauges mergytei operavo hemangioma galvoje,netoli spranduko(nezinau kaip tiksliai ta vieta apibudinti) Kaune pas profesoriu kazkoki. Tai pasak jo,geriausia tai pasalinti,nes niekada nezinai ar ji nesupyktybes. Tai dabar toj vietoj randelis.
Papildyta:
Jei ka domina,galiu pasiteirauti pavardes ir pan.to profesoriaus.

aha jo jo o kai ta hemanhioma prades pro ta randeli vel lysti tai jie kreipsis pas ta pati Posiuna ar koki kilta lazeriu chirurga g.gif mums rode tokiu nuotrauku kai pro isoperuotus randus hemangiomos vel atauga, nes jos yra augliai, o kad ja taip preciziskai ispjauti tai cia labai sunku schmoll.gif

kaip Posiunas sake, kad net turi savotiska kaunieciu kluba, kurie po tokio "gydymo" kauno klinikose vaziuoja pas ji.

Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 07 08, 19:01)
aha jo jo o kai ta hemanhioma prades pro ta randeli vel lysti tai jie kreipsis pas ta pati Posiuna ar koki kilta lazeriu chirurga  g.gif mums rode tokiu nuotrauku kai pro isoperuotus randus hemangiomos vel atauga, nes jos yra augliai, o kad ja taip preciziskai ispjauti tai cia labai sunku  schmoll.gif

kaip Posiunas sake, kad  net turi savotiska kaunieciu kluba, kurie po tokio "gydymo" kauno klinikose vaziuoja pas ji.

esu ir as girdejusi apie tai, bet kazkaip pamirsau g.gif , bet Laauraa, kaip suprantu ne operuoti ruosiasi, o tiesiog pasikonsultuoti. o pas posiuna kreipiasi del randu, kosmetiniu dalyku, kurie lieka po operacijos.
Papildyta:
QUOTE(laauraa @ 2008 07 05, 07:27)
Ką žinau iš Pošiūno, tai kad hemangioma regresuoja lėtai, tą jis rašė po paskutinio lazerio gydytojai, nes išties paskutinį lazerį darė dėl nepatikusio priešpaskutinio lazerio poveikio..
Dabar kai nuvažiavau, nieko neišgirdau, o toje pažymoje, kur komisijai turėsiu nešti rašo, kad hemangiomos augimas buvo labai agresyvus, ji buvo peraugusi nosies kremzlę, dalinai abturavusi kairę nosies landą, deformavusi nosį. o šiuo metu yra nebeproliferuojanti, tačiau išlieka didelė, deformuojanti veidą. Ir kad po regresavimo gali reikėti plastinės nosies operacijos..
Kaip ir būtų aišku, bet kai jis rašė, sako pažiūrėkit, ką parašiau, bet ir pafantazavau..

bet tai juk jis rase komisijai. tam, kad gautumete neigaluma mirksiukas.gif . siuose reikaluose skaistumo kartais mazai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 07 08, 16:50)
o ko toks veidas piktas?  bigsmile.gif taip jo tikslas, kaip suprantu,  kad vaikuciai iseinantys i mokykla jau butu grazus ir nekompleksuotu tel tu hemangiomu... bet juk niekas greitai nevyksta  schmoll.gif ypac sitos bjaurios gilumines hemangiomo juk nyksta letai, kad ir kaip del to butu gaila, taciau dziaugtis reikia tuo jog jas galima is vis panaikinti  mirksiukas.gif

mums  Posiunas pazadejo, jog bus taip, kad tos bjaurios hemagiomos bebeliks visai, ir as tuo tikiu bei dziaugiuosi  rolleyes.gif

Gal, man kaip ir kiekviena liga noretusi kuo greiciau isgydyti, bet... Zinau ir suprantu, kad hemangioma cia ilgas procesas

Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(lamur @ 2008 07 08, 10:32)
Kas naujo jusu padangeje, kaip mazyliai?

Na, viskas taip pat ax.gif Tiesa, valgyt tikrai daugiau pradejo, na, bet jis ir didesnis rolleyes.gif Zodziu, laukiu, kol kazkas akivaizdziai matysis (na, kad mazeja).

QUOTE(Dilia @ 2008 07 08, 10:44)
O man klausykit nuo tu hemangiomu stogas vaziuoja.

Suprantu tave..
Man yra truputi kitaip. As kai matau grazia mazo vaiko kaktyte, kazkaip visada groziuosi smile.gif
Ir dar. Siandien fotografavau abu savo vaikus dokumentams. Tai, zinokit, fotografas retusavo augliuka. Pamaciau, kaip Dovydukas atrodytu be hemangiomos... wub.gif verysad.gif

QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 11:57)
O mes krikstynom ruosiames  penktadieni...

Kaip smagu! thumbup.gif

QUOTE(lamur @ 2008 07 08, 17:55)
Pas mano maziuke ant voku "angelo bucinys", tai visi klausia, kas cia, kodel,

Mano berniuko vokus irgi angelas nubuciavo, o spranda gandras nuznybo, bet cia man atrodo tokie juokai palygint su hemangioma. Be to, zinau, kad tos demeles greit isnyks - dukrytei iki metuku kazkur dingo (nu kazkaip myli tuos mano vaikelius angelai ir gandrai smile.gif ).

QUOTE(Margareta @ 2008 07 08, 18:01)
mums rode tokiu nuotrauku kai pro isoperuotus randus hemangiomos vel atauga, nes jos yra augliai, o kad ja taip preciziskai ispjauti tai cia labai sunku

blink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2008 07 08, 18:24)
Man yra truputi kitaip. As kai matau grazia mazo vaiko kaktyte, kazkaip visada groziuosi smile.gif
Ir dar. Siandien fotografavau abu savo vaikus dokumentams. Tai, zinokit, fotografas retusavo augliuka. Pamaciau, kaip Dovydukas atrodytu be hemangiomos...  wub.gif  verysad.gif

Dar pamatysi 4u.gif tikrai tikrai ax.gif

QUOTE(Meril @ 2008 07 08, 18:24)
Mano berniuko vokus irgi angelas nubuciavo, o spranda gandras nuznybo, bet cia man atrodo tokie juokai palygint su hemangioma. Be to, zinau, kad tos demeles greit isnyks - dukrytei iki metuku kazkur dingo (nu kazkaip myli tuos mano vaikelius angelai ir gandrai smile.gif ).
blink.gif  mega_shok.gif
Mus irgi isbuciavo ir angelai ir gandrai hihihi.gif bet i tai demesio nekreipiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 08 liepos 2008 - 17:51
Laauraa, stai ka suzinojau apie ta profesoriu. Jo pavarde Algimantas Matukevicius, dirba Kauno klinikose, vaiku neurochirurginiam skyriuje. Labai jau isgirtas jis kaip gydytojas, daug kas vaziuoja pas ji konsultuotis, nes komunikabilus ir ismanantis. Tai va, parasau jo emaila algimantas.matukevicius@kmuk.lt
Daugiau pasiskaityti gali, cia, radau puslapiuka toki www.kmu.lt, ieini i vaiku neurochirurgijos skyrius ir ten rasi info daugiau apie jo darbo specifika. Sekmes!!! 4u.gif
[/quote]
Labai ačiū už info.. Žinoma mes tik pasikonsultuoti važiuotume..
O Pošiūnu ne visada ir tikiu.. Gal nelabai gražiai pasakysiu, bet per tuos du metus pastebėjau, jog mėgsta "išsiryškinti", kartais atrodo, kad per daug susireikšmina.. Žinoma Lietuvoje mažai, kas gydo, bet yra gydančių ir kaip profesorius Triponis dėl mūsų mergaitės skambinosi jam, tai super nepatenkintas buvo..
O mes čia nieko blogo nematome, kodėlgi nepasikonsultavus pas kitus, juk jis ne Dievas ir visko negali žinoti, be to ir jaunas, mokosi, tai tos patirties dar bus ir bus..
Be je, jis kažkaip buvo užsiminęs, kad toks atvejis, kaip mūsų jam naujas..Tai ko mums laukti sudėjus rankas.. Gal ir nieko naujo nesužinosime, bet pabandyti verta..

QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 11:57)
O mes krikstynom ruosiames ax.gif penktadieni...

Kaip šaunu, geros jums visoms šventės.. thumbup.gif
QUOTE(Asveja @ 2008 07 08, 13:05)
Ir mes, tik sestadieniui ax.gif
Tos hemangiomos nervina, o dar kai pastoviai kas klausia kada isnyks, kas as tokia, kad zinociau, gydytojai tiksliai nesako, o cia as doh.gif
Bet dzin, svarbiausia sveikatytes musu vaikuciam 4u.gif

Mūsų irgi klausia, kada, tai kiek pagerėjo.. Nusibodo kiekvienam aiškinti, kur išnyko ir kokios spalvos buvo.. Taip kartais atrodo, kad ne žmogui pasakoji, o pati save įtikinėji..
Geriausia tai su vaikais, pasakai, kad dėmelė ir kai bus tokia, kaip jus didelė išnyks.. Ir baigiasi klausimai.

QUOTE(lamur @ 2008 07 08, 18:24)
bet tai juk jis rase komisijai. tam, kad gautumete neigaluma mirksiukas.gif . siuose reikaluose skaistumo kartais mazai mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai tikiuosi.. Susitaikytume, jei ir tai išgirstume iš pačio Pošiūno.. Reikės plastinės, tai reikės.. Tačiau, kad normaliai nepasako, toks vaizdelis, kad info reikia traukti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir visada labai groziuosi kai vaikuciai turi grazas lygias nugarytes be jokiu bumbu ir hemagiomu...man ta lygi grazi nugara tai kazkas tokio doh.gif jei nebutu graudu tai butu juokinga lotuliukas.gif verysad.gif

Laauraa, visiskai pritariu kad reikia konsultuotis ir nepasitiketi tik viena nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 08 liepos 2008 - 17:57
Na as tai kolkas nesiskundziu Posiunu.Viskas su juo gerai.Puikiausiai suprantu kad gal jis ir galetu smulkiau viska papasakot,bet jo aiskinimo metodas yra suprantamas paprastiems mirtingiesiems,kurie neismano visu medicininiu terminu.Man tai tinka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2008 07 08, 18:52)
jei nebutu graudu tai butu juokinga  lotuliukas.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif man irgi...
As tai kai ziuriu i veiduka tai jau nebematau ten nieko negrazaus,atrodo viskas lygu.Bet kai ziuriu per veidrodi,ta veiduko asimetrija labai matosi ir tada suprantu kad dar nera viskas gerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 18:57)
Na as tai kolkas nesiskundziu Posiunu.Viskas su juo gerai.Puikiausiai suprantu kad gal jis ir galetu smulkiau viska papasakot,bet jo aiskinimo metodas yra suprantamas paprastiems mirtingiesiems,kurie neismano visu medicininiu terminu.Man tai tinka mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif man irgi...
As tai kai ziuriu i veiduka tai jau nebematau ten nieko negrazaus,atrodo viskas lygu.Bet kai ziuriu per veidrodi,ta veiduko asimetrija labai matosi ir tada suprantu kad dar nera viskas gerai verysad.gif

Mes irgi patekinti, jei tokie nebūtume, tai gydytumėmės kitur..Tačiau informacija dar niekam nepamaišė.. biggrin.gif mirksiukas.gif
O dėl veidelio, tai man irgi tas pats.. Žiūri į mergaitę ir viskas gerai, bet per veidrodį.. verysad.gif
Seniau čia net apsiverkiau.. Va ir stiprumas.. Visi stebisi mano optimizmu, bet tą kartą taip sunku pasidarė, kai atsivėrė akys.. Tačiau stengiuosi nenusiminti.
Vakar gulėjome su dukryte ir stebėjausi kaip visgi gerai, kiek išnyko.. Kai ji juda ir žiūri iš tolo atrodo ta pati hemangioma, ta pati raudona nosytė. Tačiau kai iš arti žiūri, tai tiek pabaltavimo, tiek išnykimo.. Manau, kad dar po vieno lazerio turėtų gerokai pasimatyt vaizdelis.. Tik va tas niosytės didumas. Kaip su juo bus? Ar tai išnyks?Va čia būtų idomu sužinoti Pošiūno ar kitų gydytojų nuomonę.. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes..

Prisikaiciau as apie tas hemangiomas ir pirma mintis-tai norisi kuo greiciau uzsirasyti pas Posiuna i konsultacija. Turime mes taip pat ta bjaurybe ant ausytes ir kaip jau daugumai,seimos gydytoja vis kartodavo,kad praeis ir belieka tik laukti..Tai laukem,laukem....o man vis neramu.. schmoll.gif Tai gerai,kad S tokia temele radau ir cia nors galva man apsviete blink.gif blink.gif Jokiu budu neturiu laukti!!! O mes ir pas LOR buvom del tos hemangiomos,visi gydytojai kartojo ta pati-nepergyvenkit,praeis..
Kaip suprantu, santariskese dabar atostogu metas ir registracija pas Posiuna nevyksta. Gal kas zinote kaip i GK uzsiregistruoti pas Posiuna? g.gif Kokia konsultacijos kaina siuo metu pas ji? Ar reikia siuntimo ar ne,jei i ta GK klinika vaziuoji? Kazkodel tas GK klinikos internetinis puslapis man nepasikrauna.. doh.gif Gal kas galite sia info suteikti? Bo mums ziauriai neramu..Noriu kuo greiciau apsilankyti pas speca,kad galeciau ramiau miegoti... verysad.gif schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 17:57)
...As tai kai ziuriu i veiduka tai jau nebematau ten nieko negrazaus,atrodo viskas lygu.Bet kai ziuriu per veidrodi,ta veiduko asimetrija labai matosi ir tada suprantu kad dar nera viskas gerai verysad.gif

o tai kaukuolės asimetriškumas nepaveldimas? mastau.gif

Atsakyti