QUOTE(lamur @ 2008 07 06, 15:53)
Labutis. Mano drauges mergytei operavo hemangioma galvoje,netoli spranduko(nezinau kaip tiksliai ta vieta apibudinti) Kaune pas profesoriu kazkoki. Tai pasak jo,geriausia tai pasalinti,nes niekada nezinai ar ji nesupyktybes. Tai dabar toj vietoj randelis.
Papildyta:
Jei ka domina,galiu pasiteirauti pavardes ir pan.to profesoriaus.
Domina.
Jei gali parašyk pavardę ir ką dar sužinosi.. Aišku mums tas metodas netinka, bet nuvažiuosime pas patį gydytoją pasikonsultuoti... Tuo labiau jei jis profesorius..
QUOTE(Audra_T @ 2008 07 06, 23:12)
Mano brolio drauge vaikysteje rentgenu gyde - hemangioma buvo ant alkunes, bet jai dabar jau 25 metai, taigi manau, kad gydytojai jau gali buti pensijoje, nors jei tikrai reikia, galesiu pasiteirauti. Ir sitas metodas gali buti nepopuliarus del didelio salutinio poveikio. Pazystu vien vyra, kuris negali tureti vaiku, nes vaikysteje kirksnies lifmazgis buvo pasvitintas rentgeno spinduliais.....
Gali būti.. Tačiau, ar mes žinome, ko gali jūsų vaikučiai sulaukti po lazerių.. sako, kad tik odos pigmentacija sutrinka.., o gal ne tik..
O šiaip nenoriu keisti gydymo, tiesiog noriu pasidomėti. Pasikonsultuoti su kitais gydytojai, sužinoti, ką jie mano apie šią hemnagiomą. Nuomonių niekada nebūna per daug..
Jei nebūtume konsultavęsi dėl hemangiomos, tai nežinau, ko būtume sulaukę, kai dukrytei buvo mėnuo, nes tik devintas gydytojas nukreipė pas Pošiūną, o kiti sakė laukti..
Be je, yra du švytinimo būdai iš toli ir arti. Taigi gal buvo taikomas tolimasis būdas, gal per didelis plotas buvo apšvytintas..
Nes apie šį būdą mane pirmiausia informavo mano buvusi bendradarbė, nes pas jos sūnų buvo, kaip pas Saulytę (ant nosytės, prie pat akytės). Sakė, kad jam dėjo tokią tutelę ant tos vietos ir švytino, prireikė tik trijų švytinimų ir išnyko..
Be to, apie rentgenoterapiją rašo enciklopedijoje, tik ten rašo, kad šį metodą jau greitai pakeis gama spinduliai. Tačiau niekur neradau, kad hemangiomas būtent tokiu metodu gydytų.. O va, rentgenu Rusijoje ir dabar gydo..