Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikių hemangiomos,III dalis

QUOTE(laauraa @ 2008 07 06, 09:12)
Praeitoje tėmelėje buvo prisijungusios kelios mamytė, kurių vaikučiams operavo hemangiomas. Žinau, kad Kauno klinikos tai daro..

Labutis. Mano drauges mergytei operavo hemangioma galvoje,netoli spranduko(nezinau kaip tiksliai ta vieta apibudinti) Kaune pas profesoriu kazkoki. Tai pasak jo,geriausia tai pasalinti,nes niekada nezinai ar ji nesupyktybes. Tai dabar toj vietoj randelis.
Papildyta:
Jei ka domina,galiu pasiteirauti pavardes ir pan.to profesoriaus.
Atsakyti
QUOTE(laauraa @ 2008 07 06, 14:11)
Nu nežinau..
Va, man tik įdomu, ar yra dar kur Lietuvoje, kur rengenu gydo? Kaune, tai domėjausi, tai sako gydytojas į pensiją išėjo ir rengeną į laužyną pridavė.. O kas turėjo hemangiomas ir gydė juos rengenu, tai labai patenkinti ,nes užtekdavo tik kelių švytinimų tai vietai ir hemangioma išnykdavo..
Taip gerai būtų pasikonsultuoti.. Jei kas žino dėl rengeno gydymo Lietuvoje, parašykite..

Mano brolio drauge vaikysteje rentgenu gyde - hemangioma buvo ant alkunes, bet jai dabar jau 25 metai, taigi manau, kad gydytojai jau gali buti pensijoje, nors jei tikrai reikia, galesiu pasiteirauti. Ir sitas metodas gali buti nepopuliarus del didelio salutinio poveikio. Pazystu vien vyra, kuris negali tureti vaiku, nes vaikysteje kirksnies lifmazgis buvo pasvitintas rentgeno spinduliais.....
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2008 07 06, 15:53)
Labutis. Mano drauges mergytei operavo hemangioma galvoje,netoli spranduko(nezinau kaip tiksliai ta vieta apibudinti) Kaune pas profesoriu kazkoki. Tai pasak jo,geriausia tai pasalinti,nes niekada nezinai ar ji nesupyktybes. Tai dabar toj vietoj randelis.
Papildyta:
Jei ka domina,galiu pasiteirauti pavardes ir pan.to profesoriaus.

Domina.
Jei gali parašyk pavardę ir ką dar sužinosi.. Aišku mums tas metodas netinka, bet nuvažiuosime pas patį gydytoją pasikonsultuoti... Tuo labiau jei jis profesorius.. mirksiukas.gif

QUOTE(Audra_T @ 2008 07 06, 23:12)
Mano brolio drauge vaikysteje rentgenu gyde - hemangioma buvo ant alkunes, bet jai dabar jau 25 metai, taigi manau, kad gydytojai jau gali buti pensijoje, nors jei tikrai reikia, galesiu pasiteirauti. Ir sitas metodas gali buti nepopuliarus del didelio salutinio poveikio. Pazystu vien vyra, kuris negali tureti vaiku, nes vaikysteje kirksnies lifmazgis buvo pasvitintas rentgeno spinduliais.....

Gali būti.. Tačiau, ar mes žinome, ko gali jūsų vaikučiai sulaukti po lazerių.. sako, kad tik odos pigmentacija sutrinka.., o gal ne tik..
O šiaip nenoriu keisti gydymo, tiesiog noriu pasidomėti. Pasikonsultuoti su kitais gydytojai, sužinoti, ką jie mano apie šią hemnagiomą. Nuomonių niekada nebūna per daug..
Jei nebūtume konsultavęsi dėl hemangiomos, tai nežinau, ko būtume sulaukę, kai dukrytei buvo mėnuo, nes tik devintas gydytojas nukreipė pas Pošiūną, o kiti sakė laukti.. doh.gif
Be je, yra du švytinimo būdai iš toli ir arti. Taigi gal buvo taikomas tolimasis būdas, gal per didelis plotas buvo apšvytintas..
Nes apie šį būdą mane pirmiausia informavo mano buvusi bendradarbė, nes pas jos sūnų buvo, kaip pas Saulytę (ant nosytės, prie pat akytės). Sakė, kad jam dėjo tokią tutelę ant tos vietos ir švytino, prireikė tik trijų švytinimų ir išnyko..
Be to, apie rentgenoterapiją rašo enciklopedijoje, tik ten rašo, kad šį metodą jau greitai pakeis gama spinduliai. Tačiau niekur neradau, kad hemangiomas būtent tokiu metodu gydytų.. O va, rentgenu Rusijoje ir dabar gydo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laauraa: 07 liepos 2008 - 07:02
Labukas mamukai 4u.gif
Kas naujo jusu padangeje, kaip mazyliai?
Laauraa, stai ka suzinojau apie ta profesoriu. Jo pavarde Algimantas Matukevicius, dirba Kauno klinikose, vaiku neurochirurginiam skyriuje. Labai jau isgirtas jis kaip gydytojas, daug kas vaziuoja pas ji konsultuotis, nes komunikabilus ir ismanantis. Tai va, parasau jo emaila algimantas.matukevicius@kmuk.lt
Daugiau pasiskaityti gali, cia, radau puslapiuka toki www.kmu.lt, ieini i vaiku neurochirurgijos skyrius ir ten rasi info daugiau apie jo darbo specifika. Sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 08 liepos 2008 - 09:33
QUOTE(lamur @ 2008 07 08, 09:32)
Labukas mamukai 4u.gif
Kas naujo jusu padangeje, kaip mazyliai?
Laauraa, stai ka suzinojau apie ta profesoriu. Jo pavarde Algimantas Matukevicius, dirba Kauno klinikose, vaiku neurochirurginiam skyriuje. Labai jau isgirtas jis kaip gydytojas, daug kas vaziuoja pas ji konsultuotis, nes komunikabilus ir ismanantis. Tai va, parasau jo emaila algimantas.matukevicius@kmuk.lt
Daugiau pasiskaityti gali, cia, radau puslapiuka toki www.kmu.lt, ieini i vaiku neurochirurgijos skyrius ir ten rasi info daugiau apie jo darbo specifika. Sekmes!!! 4u.gif

Ni gi Lamur kokia saunole 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man klausykit nuo tu hemangiomu doh.gif doh.gif doh.gif stogas vaziuoja. Vaziavom pora kart uogauti, pririnkom uogu, butent zemuogiu. Uzdarau akis, o man pries akiu stovi zemuoge + ir hemangioma, nu taip ziauriai asocijuojasi.
Atsakyti
O mes krikstynom ruosiames ax.gif penktadieni...
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 10:57)

O kaip Jums faina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 12:57)

Ir mes, tik sestadieniui ax.gif
Tos hemangiomos nervina, o dar kai pastoviai kas klausia kada isnyks, kas as tokia, kad zinociau, gydytojai tiksliai nesako, o cia as doh.gif
Bet dzin, svarbiausia sveikatytes musu vaikuciam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 07 08, 09:57)

QUOTE(Asveja @ 2008 07 08, 11:05)
Ir mes, tik sestadieniui ax.gif
Tos hemangiomos nervina, o dar kai pastoviai kas klausia kada isnyks, kas as tokia, kad zinociau, gydytojai tiksliai nesako, o cia as doh.gif
Bet dzin, svarbiausia sveikatytes musu vaikuciam 4u.gif

smagios sventes Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
musu irgi klausineja vis, kas cia, kada isnyks, nuo ko pasidare ir pan... doh.gif is pradziu dar varginausi ir pasakojau visa litanija, o dabar schmoll.gif vis tiek kiti nieko nesupranta, tik uzuojautas reiskia, kuriu mums nereikia blush2.gif ar ne? 4u.gif mes stiprios, ir nugalesim visas bedeles 4u.gif
Atsakyti
Zinoma kad nugalesim 4u.gif as tai nusprendziau nelaukt kada isnyks ir krikstyt.Gal tada biski pades ax.gif smagios sventes Asveja 4u.gif Kai klausineja tai sakau kol zenysis,nebesimatys hihihi.gif o siaip tikiuosi gal jau iki darzelio ax.gif
Atsakyti
Mums Posiunas pasake, kad iki mokyklos turetu praeiti. mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 07 08, 15:11)
Mums Posiunas pasake, kad iki mokyklos turetu praeiti.  mad.gif  mad.gif  mad.gif

o ko toks veidas piktas? bigsmile.gif taip jo tikslas, kaip suprantu, kad vaikuciai iseinantys i mokykla jau butu grazus ir nekompleksuotu tel tu hemangiomu... bet juk niekas greitai nevyksta schmoll.gif ypac sitos bjaurios gilumines hemangiomo juk nyksta letai, kad ir kaip del to butu gaila, taciau dziaugtis reikia tuo jog jas galima is vis panaikinti mirksiukas.gif

mums Posiunas pazadejo, jog bus taip, kad tos bjaurios hemagiomos bebeliks visai, ir as tuo tikiu bei dziaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti