Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(annushka @ 2008 07 17, 13:47)
Toki klausima turiu - o uzkandziais gamtoj kas turi pasirupinti ? Nium kai po visu šliubu, vaziuojama kur pasifotkint, uzkasti ...  g.gif

pas mus pasirūpins jaunoji. seimininke kuri ruos visa pobuvi, padarys ir gamtoj kanors uzkast 4u.gif
Atsakyti
su tais uzkandziais tai gincytinas klausimas,vieni sako svocia,kiti jaunoji,tevai.As pasitariau su jaunaja tai nusprendem kad ar taip,ar taip namuose islydetuvems bus visko pripjaustyta namie ant stalo,tai kad nepalikt visko senti,tai ta visa gera susidesim i dezutes ir vesimes,nes po visko visi jau rinksis i sventes vieta.
Atsakyti
QUOTE(blankita @ 2008 07 17, 14:58)
su tais uzkandziais tai gincytinas klausimas,vieni sako svocia,kiti jaunoji,tevai.As pasitariau su jaunaja tai nusprendem kad ar taip,ar taip namuose islydetuvems bus visko pripjaustyta namie ant stalo,tai kad nepalikt visko senti,tai ta visa gera susidesim i dezutes ir vesimes,nes po visko visi jau rinksis i sventes vieta.

schmoll.gif tai jau tikrai ne svočios reikalas pasirūpinti maistu. Svočia galbūt pasirūpina jo pateikimu, saldainiais, bet užkandžiais tai schmoll.gif paprastai šeimininkės sudeda lauknešėlį iš namų, gamtoje tereikia jį "išpakuoti"
Atsakyti
O sakykit issiperkant stala ir traukiant grilianda is krepsio ji nesusipainiojo Jums? Ar ja reikia kazkaip ypatingai suvynioti?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 17, 09:46)
mes ilgiausius giedojom ne 12 val, o tik grįžę prie stalo, šampaną irgi atidarėm iš karto

Ir mes taip darysim. Kam baubti tuos "metus" lengviau ar stipriau apgirtus, jei galima iškilmingai ir blaiviomis galvomis bei širdimis palinkėti visa ko geriausio? Pas mus apskritai visi svarbiausi ir iškilmingiausi momentai bus pačioje pradžioje, o paskui jau duosim garo tongue.gif
QUOTE(convict @ 2008 07 17, 13:22)
Aš galvoju, du tris užsėdimus iki 12, gryžtam taip pat kaip jūs.

Mes grįžtam 20val., manau, kad susėsim prie stalo ne anksčiau kaip 21val. Norėčiau, kad išeitų pora užsėdimų, bet laaabai abejoju, kad spėsim iki 24 val. Ai, kaip bus, taip, nesuku galvos irnesakyk.gif
QUOTE(annushka @ 2008 07 17, 13:47)
o uzkandziais gamtoj kas turi pasirupinti ?

Kieno kumela- to ir šienelis mirksiukas.gif
QUOTE(flesi @ 2008 07 17, 15:06)
Svočia galbūt pasirūpina jo pateikimu, saldainiais

Bet jei svočia nekvaila, ji būna tiesiog pulko puošmena, o visu kitu pasirūpina pamergytės. Svarbiausia- gerai vadovauti brunette.gif

Šiandienos ataskaita: buvau pas graviūrą, užsakiau gėles pulkui ir susitikau su muzikantais biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o tuos dangaus žibintus ar esat leidusios? Ar gakl matėt kokiose vestuvėse? Planuoju daryt, bet tik iš reklamų žinau apie juos, gyvai neteko susidurt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 17 liepos 2008 - 15:25
brangios svociutes, padekite man...
darau sienlaikrasti... viskas gavosi graziai, sukuriau jaunuju pasaka, ziurisi tikrai graziai, tik... jaunieji turi dukrele - 4m. o ji niekur nepamineta ir netgi is nuotrauku su photoshop isimta (ne todel, kad norejom mergaite isimt - tikslas buvo kitas smile.gif )

kaip manot? ar reiketu dar viena puslapiuka sukurti apie jaunuju meiles vaisius? vienas is ju butu ir dukryte, kitus sugalvociau ka nors - sutuoktuviu ziedas, bendras bustas, ar pan. kaip nor eiles tvarka sugalvociau - plius minus link realybes mirksiukas.gif

matot, juk dukryte uzaugs ir po to skaitys, kita vertus, ir jaunieji gali isizeisti, kad dukra nepamineta... g.gif

o gal kaip tik - juk cia judvieju svente, tad gal dukros mineti ir nereikia...

SOS - nebezinau ka daryti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 17, 15:50)
*Pas mus apskritai visi svarbiausi ir iškilmingiausi momentai bus pačioje pradžioje, o paskui jau duosim garo  tongue.gif
**Šiandienos ataskaita: buvau pas graviūrą, užsakiau gėles pulkui ir susitikau su muzikantais  biggrin.gif

* drinks_cheers.gif O ką darysi dvyliktai? ar čia aš viena tokia nesusipratėlė?
** thumbup.gif užsisuko taip sakant svočiutė kasdien vis daugiau veiklų. Paskutinį vakarą pasilik tik apsigražinimui, kvapnioms vonioms mirksiukas.gif

QUOTE(ingina @ 2008 07 17, 17:02)
kaip manot? ar reiketu dar viena puslapiuka sukurti apie jaunuju meiles vaisius? vienas is ju butu ir dukryte, kitus sugalvociau ka nors - sutuoktuviu ziedas, bendras bustas, ar pan. kaip nor eiles tvarka sugalvociau - plius minus link realybes  mirksiukas.gif

Manau kad reikia mirksiukas.gif Jeigu mergaitė yra jaunųjų šeimos dalis, tai kaipgi be jos, g.gif tinka pagal seką kaip esi numačiusi thumbup.gif
Atsakyti
Jei tai jųdviejų dukrytė, tai be abejo, jei kurio nors vieno- delikatus klausimas unsure.gif
- O ką darysi dvyliktai? ar čia aš viena tokia nesusipratėlė?
- Paskutinį vakarą pasilik tik apsigražinimui, kvapnioms vonioms

- Kol kas tebūnie paslaptis rolleyes.gif Maniškė šlaistosi SM'e
- Ujjjj, tik pasvajot apie tai. Bus tvakinga darbo diena, po kurios reikės susirinkt visus rūbus iš visų nuomų, kvietkus iš salonų, viską sureguliuot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 17, 17:25)
- Ujjjj, tik pasvajot apie tai. Bus tvakinga darbo diena, po kurios reikės susirinkt visus rūbus iš visų nuomų, kvietkus iš salonų, viską sureguliuot...  doh.gif

Ajo,, mano kvietkai irgi tik nuo 22 iki 24 val. bus penktadienį.

O čia mano saldainių virvė user posted image, ir t.t. apie 8 metrus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 17 liepos 2008 - 16:49
QUOTE(flesi @ 2008 07 15, 23:24)
laivelio nebuvo - teršia vandenį, tai nesuderinama su mano ekologinėm nuostatom  ax.gif  jeigu darysit dangaus žibintus, arba balionus arba dar kažką vidurnaktį, tai ten svajones ir paleisit mirksiukas.gif
AKMENĖLIAMS SKANDINTI (paspausk ant foto - pasididins)
Pasaulyje žinoma be galo daug meilės ir laimingos šeimos receptų. Tačiau jie visi netinka. Juk kiekviena šeima turėtų susikurti savo individualų, tik jiems pritaikytą. Norime padėti jums tą padaryti. Štai čia surašyti pagrindiniai ingridientai. Prašome išsirinkti tai kas tiktų jūsų šeimai, o kas netinka sudėti į maišelį
Siūlau šiuos, Jums netinkamus, ingridientus nuskandinti, kad niekas kitas jais nepasinaudotų. (mesti į ežerą)
user posted image

O tas tai fainas reikalas reiks ir man padaryti.Tik prie juros reikia speti nulekt. smile.gif. O jetau nebedaug ir man liko, mazai ka pasidariau siaubas ir jus apleidau uzsivertus savo darbais
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 17, 18:25)
Jei tai jųdviejų dukrytė, tai be abejo, jei kurio nors vieno- delikatus klausimas  unsure.gif

judviejų abiejų - bendra, taip sakant biggrin.gif
jo, ir mudu su savuoju taip nusprendem thumbup.gif
Atsakyti