Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(vixiuke @ 2008 07 15, 16:19)

vixiuke, 15 Lie 2008 - 16:19, parašė:

taip taip papasakok kaip lipinti, buvo anksčiau jau aprašyta, bet nelabai turiu laiko ieškoti  blush2.gif
beje, ar darėt kuri nors taip, kad neva jaunikis jaunosios pavardę pasirinko? noriu paklausti, pasakom kad jaunikis jaunosios pavardę pasirinko, persiunčiam padirbtą liudijimą ir poto kaip gražiai pasakyti, kad na pamelavom? smile.gif

taip taip papasakok kaip lipinti, buvo anksčiau jau aprašyta, bet nelabai turiu laiko ieškoti  blush2.gif
beje, ar darėt kuri nors taip, kad neva jaunikis jaunosios pavardę pasirinko? noriu paklausti, pasakom kad jaunikis jaunosios pavardę pasirinko, persiunčiam padirbtą liudijimą ir poto kaip gražiai pasakyti, kad na pamelavom? smile.gif

taigi labai paprasta: imi po saldainį ir vynioji lipnia juosta. kai kas ima dvipusę lipnią juostą, tada dar lengviau. mirksiukas.gif pabandyk daryt, pati sistemą atrasi. aš pvz patiesiau gala juostos, ant jos sudėliojau saldainiukus ir pakėlusi apvyniojau butelį (na maždaug po 15-20 cm) juostą ėmiau maždaug 2 cm pločio: per 1 cm susideda saldainių galiukai, o 1 cm limnpa prie butelio, kad būtų dar tikriau priklijavusi eilę dar apvyniodavau lipnia juosta. viskas vyksta gana greitai, per kokį pusvalandį ir butelis gatavas
mes turėjome netikrą santuokos liudijimą (buvau įdėjusi nuorodas) kalbėdami tepasakėme, kad išvežėm vaikiną ir merginą, parvežėm vyrą su žmona ir bla bla... apie pavardes nekalbėjom, bet persiuntėm liudijimą, kurį skaitydami svečiai iš pradžių kėlė antakius, paskui nusišypsodavo, buvo ir tokių, kurie suabejojo, klausinėjo, kaip čia yra doh.gif nors ten daug nesąmonių prirašyta: pravardė mokykloje, rėmo plotis, dviratuko ilgis ir t.t.)
Atsakyti
Sakykit, o jūs po kiekvieno žaidimo kažkokius prizus duodat? Niekaip neišgalvoju, ką nupirkti pvz. po estafečių.
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2008 07 15, 15:53)

Proza, 15 Lie 2008 - 15:53, parašė:

Proza, 15 Lie 2008 - 15:53, parašė:

Sakykit, o jūs po  kiekvieno žaidimo kažkokius prizus duodat? Niekaip neišgalvoju, ką nupirkti pvz. po estafečių.

Sakykit, o jūs po  kiekvieno žaidimo kažkokius prizus duodat? Niekaip neišgalvoju, ką nupirkti pvz. po estafečių.

AŠ PRIZAMS PRIPIRKAU VISOKIAUSIŲ SUVENYRŲ

dėkui, flesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 15 liepos 2008 - 15:58
Sveikos svociutes,

Eiename pirsliauti rugpjucio gale, tai dabar vyksta pats didziausias pasiruosimas. Noriu jusu paklausti, gal zinote kur gauti jaunuju pirmajai nakciai aprangele? Cia Kaune. Kazkaip buvo kilusi mintis pasiuti vienus naktinius baltinius abiems bigsmile.gif . Gal kas turite kokiu ideju kaip idomiau aprengti jaunuosius, ar gal kokiu nuotraukeliu galite parodyti 4u.gif
Atsakyti
Aciu Flesi uz issamu pasakojima apie saldainiu klijavima ant butelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As tai to netikro santuokos liudijimo nedarysiu, o be to jaunieji tuoksis tik baznycioje.

O prizai po ivairiausiu zaidimu bus saldainiai su Jaunuju nuotrauka.Manau uzteks...
Atsakyti
QUOTE(mamyteyte @ 2008 07 15, 15:59)

mamyteyte, 15 Lie 2008 - 15:59, parašė:

mamyteyte, 15 Lie 2008 - 15:59, parašė:

Sveikos svociutes,

Eiename pirsliauti rugpjucio gale, tai dabar vyksta pats didziausias pasiruosimas. Noriu jusu paklausti, gal zinote kur gauti jaunuju pirmajai nakciai aprangele? Cia Kaune. Kazkaip buvo kilusi mintis pasiuti vienus naktinius baltinius abiems  bigsmile.gif . Gal kas turite kokiu ideju kaip idomiau aprengti jaunuosius, ar gal kokiu nuotraukeliu galite parodyti 4u.gif

Sveikos svociutes,

Eiename pirsliauti rugpjucio gale, tai dabar vyksta pats didziausias pasiruosimas. Noriu jusu paklausti, gal zinote kur gauti jaunuju pirmajai nakciai aprangele? Cia Kaune. Kazkaip buvo kilusi mintis pasiuti vienus naktinius baltinius abiems  bigsmile.gif . Gal kas turite kokiu ideju kaip idomiau aprengti jaunuosius, ar gal kokiu nuotraukeliu galite parodyti 4u.gif

man pasiuvo mama tokius "dviviečius", prisiuvau kaspinų, priklijavau širdelių ir gavosi thumbup.gif mačiau yra pirkti http://www.santuoka.lt/ bet tokie labai paprasti ir nematau už ką ten mokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 15, 01:29)

Naktibalda, 15 Lie 2008 - 01:29, parašė:

Naktibalda, 15 Lie 2008 - 01:29, parašė:

thumbup.gif

thumbup.gif

matau čia įvairiausiom temom diskutuojat, tai norėčiau paklausti mes turim iš senesnių laikų piršlio juostą , kažin ji tiks  g.gif , gal sakau dabar kokios naujoviškos būna ir labai matysis ,kad juosta ne pirmos jaunystės  doh.gif

thumbup.gif

thumbup.gif

matau čia įvairiausiom temom diskutuojat, tai norėčiau paklausti mes turim iš senesnių laikų piršlio juostą , kažin ji tiks  g.gif , gal sakau dabar kokios naujoviškos būna ir labai matysis ,kad juosta ne pirmos jaunystės  doh.gif

Aš galvojau su ta pačia (10m. senumo) eiti, net nepagalvojau, kad gali skirtis, bet gal tikrai dabar kitokios g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 07 15, 17:05)

Vaida&Emilija, 15 Lie 2008 - 17:05, parašė:

Vaida&Emilija, 15 Lie 2008 - 17:05, parašė:

Aciu Flesi uz issamu pasakojima apie saldainiu klijavima ant butelio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As tai to netikro santuokos liudijimo nedarysiu, o be to jaunieji tuoksis tik baznycioje.

O prizai po ivairiausiu zaidimu bus saldainiai su Jaunuju nuotrauka.Manau uzteks...

Aciu Flesi uz issamu pasakojima apie saldainiu klijavima ant butelio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš irgi taip galvoju, kelis įdėsiu į kokį gražų organzos maišelį ir bus kaip dovanėlė.dėl įvairovės nusipirksiu ir kitokių prizų, bet vis mažiau reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 15, 15:15)

flesi, 15 Lie 2008 - 15:15, parašė:

flesi, 15 Lie 2008 - 15:15, parašė:

apeliuoji į berniuką cool.gif

apeliuoji į berniuką cool.gif

smoke.gif
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 15, 16:19)

taip taip papasakok kaip lipinti

taip taip papasakok kaip lipinti

Juostelos galą šmaukšt, ant stalo pliaukšt, saldainiukus- fit fit išmėtei, činkt brinkt- apsukai aplink butelką i psio mirksiukas.gif
QUOTE(Proza @ 2008 07 15, 16:53)

Proza, 15 Lie 2008 - 16:53, parašė:

Proza, 15 Lie 2008 - 16:53, parašė:

Niekaip neišgalvoju, ką nupirkti pvz. po estafečių.

Niekaip neišgalvoju, ką nupirkti pvz. po estafečių.

Pripirkau šokoladinių saldainiukų po 20 ct.- bitučių, vabaliukų, boružėlių, su šnapsiuku, su girtom vyšniom ir pan. Duokit savo vaikams 2 litus ir liepkit parnešt 10 saldainių- pamatysit, kokio gėrio privilks laugh.gif
QUOTE(Jei @ 2008 07 15, 17:25)

Jei, 15 Lie 2008 - 17:25, parašė:

Jei, 15 Lie 2008 - 17:25, parašė:

gal tikrai dabar kitokios  g.gif

gal tikrai dabar kitokios  g.gif

Nu kokios jau kitokios irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 15, 17:46)

Ciocia Polia, 15 Lie 2008 - 17:46, parašė:

Ciocia Polia, 15 Lie 2008 - 17:46, parašė:

smoke.gif

Nu kokios jau kitokios  irnesakyk.gif

smoke.gif

Nu kokios jau kitokios  irnesakyk.gif

Ačiū, nuraminai thumbup.gif
Atsakyti
norėjau paklausti tokio klausimo smile.gif jei vyras piršlys tai aš piršlienė? Žiūriu kad visuose beveik scenarijuose piršlys ir svočia, kažkaip man ne į temą, arba piršliai arba svotai turi būti, ar ne? pataisykit jei klystu
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 07 15, 18:34)

vixiuke, 15 Lie 2008 - 18:34, parašė:

vixiuke, 15 Lie 2008 - 18:34, parašė:

norėjau paklausti tokio klausimo smile.gif jei vyras piršlys tai aš piršlienė? Žiūriu kad visuose beveik scenarijuose piršlys ir svočia, kažkaip man ne į temą, arba piršliai arba svotai turi būti, ar ne? pataisykit jei klystu

g.gif pamąstykim; jeigu yra dveji liudininkai, tuomet yra piršlys ir piršlienė, bei svotas ir svočia, kadangi svarbi persona iš nuotakos pusės yra svočia, iš jaunojo - piršlys, o lieka tik viena pora liudininkų, tai ir yra svarbiausi personažai svočia ir piršlys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 15, 17:58)

flesi, 15 Lie 2008 - 17:58, parašė:

flesi, 15 Lie 2008 - 17:58, parašė:

g.gif  pamąstykim; jeigu yra dveji liudininkai, tuomet yra piršlys ir piršlienė, bei svotas ir svočia, kadangi  svarbi persona iš nuotakos pusės yra svočia,  iš jaunojo - piršlys, o lieka tik viena pora liudininkų, tai ir yra svarbiausi personažai svočia ir piršlys mirksiukas.gif

g.gif  pamąstykim; jeigu yra dveji liudininkai, tuomet yra piršlys ir piršlienė, bei svotas ir svočia, kadangi  svarbi persona iš nuotakos pusės yra svočia,  iš jaunojo - piršlys, o lieka tik viena pora liudininkų, tai ir yra svarbiausi personažai svočia ir piršlys mirksiukas.gif

hmmm, mat kaip, na nelabai susigaudau tuose dalykuose todėl ir klausiu. Tai aš tada būsiu svočia, taip iešeina smile.gif
Atsakyti