Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(blankita @ 2008 07 15, 10:32)
Žiurėkit merginos aš noriu ta žaidimuka jauniesiems organizuot kur kaimo parduotuvėlėj reikia apsipirkt romantiškai vakarienei.O sakykit kuri esate dariusi, tai kaip juos ten reikia leist abu kartu,kad apsipirkinėtų ar atskirai. help.gif  help.gif

Gali ieit abu ax.gif Bet mano nuotaka panoro likt tik su pamergiu pulkeliu ir fotografu bei filmuotoju mirksiukas.gif Taip net idomiau gavosi ir nesuzinojo kiek pinigeliu kievienas turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 15, 01:29)
matau čia įvairiausiom temom diskutuojat, tai norėčiau paklausti mes turim iš senesnių laikų piršlio juostą , kažin ji tiks  g.gif , gal sakau dabar kokios naujoviškos būna ir labai matysis ,kad juosta ne pirmos jaunystės  doh.gif

O tai jūs dar patys ir juosta sau pasirūpinsit??? g.gif juk tai jaunųjų pareiga nupirkti ir užrišti juostą piršliui smile.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 15, 06:43)
Mergos, išvažiuoju, pavarykit daug ir gerai, mat dienelės man jau kapsi- gal dar kokią gerą mintį pasivogsiu  cool.gif

Kur išlaki? Ir kada tavo ta šventė?
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 15, 12:50)
O tai jūs dar patys ir juosta sau pasirūpinsit??? g.gif  juk tai jaunųjų pareiga nupirkti ir užrišti juostą piršliui smile.gif

tai kad mes turim, tai kam pirkti g.gif , na čia nebus vestuvės kur į kairę ir dešinę pinigai, jei pirkinys nebūtinas manau nereik jo ir pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 14, 17:42)
paprasčiausias fotomontažas va čia
aš dariau kartu. ant kartoninės širdelės vienoje pusėje pritvirtinau rausvas kojinytes ir parašiau "vardas dukrytei" ant kitos pusės žydraskojinytes ir užrašiau "vardas sūneliui" ir siųsdama aplink stalą pasakiau, kad galima dėti pinigėlį arba užrašyti vardą, tai ir nulems kūdikio lytį, ir suskaičiavusi konstatavau: 10 vardų ir 23 Lt/ 20 vardų ir 40 Lt vadinasi gims....

o butelį atiduodama sakiau, kad saldainius suvalgytų belaukdami, o butelį atidarytų krikštynų dieną, kai giminės lankydamiesi matys, kad saldainių mažėja, tai bus ženklas, kad laukimas prasidėjo, ir  galės pradėt rinkti lauktuves mažyliui.

thumbup.gif superine mintis, nes as irgi masciau kaip tie saldaniai isbus iki krikstynu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimadr @ 2008 07 15, 14:18)
thumbup.gif  superine mintis, nes as irgi masciau kaip tie saldaniai isbus iki krikstynu  g.gif

aha pritariu, o niekas nebandė juos klijuoti dvipuse lipnia juosta g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 15, 12:50)
Kur išlaki? Ir kada tavo ta šventė?

Nugi smulkmenų visokių dar graibytis doh.gif Man laimė už nepilnų dviejų savaičių.
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 15, 14:05)
jei pirkinys nebūtinas manau nereik jo ir pirkti  ax.gif

Mes irgi nepirksim
Atsakyti
Vakarykštis mano vargas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 15, 15:08)
Vakarykštis mano vargas  cool.gif

lotuliukas.gif apeliuoji į berniuką cool.gif
Atsakyti
Ciocia polia super atrodo butelis thumbup.gif As nuo Taves nusiziurejus irgi pirksiu saldainius melynais popiereliais, kazkaip solidziai atrodo. Gal gali papasakoti kaip tuos saldainius lipinai ant butelio?

Rakarma, saunu, kad pirmas blynas neprisvylo. drinks_cheers.gif

O dėl pirslio juostos as manau ar jos reikia, mes jauni ne kokie solidus dedes ir tetos, vyras bus su smokingu, tai net nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida&Emilija: 15 liepos 2008 - 14:44
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 07 15, 15:42)
O dėl pirslio juostos as manau ar jos reikia, mes jauni ne kokie solidus dedes ir tetos, vyras bus su smokingu, tai net nezinau.

mes nesidėjom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida&Emilija @ 2008 07 15, 14:42)
Ciocia polia super atrodo butelis  thumbup.gif As nuo Taves nusiziurejus irgi pirksiu saldainius melynais popiereliais, kazkaip solidziai atrodo. Gal gali papasakoti kaip tuos saldainius lipinai ant butelio?

Rakarma, saunu, kad pirmas blynas neprisvylo. drinks_cheers.gif

taip taip papasakok kaip lipinti, buvo anksčiau jau aprašyta, bet nelabai turiu laiko ieškoti blush2.gif
beje, ar darėt kuri nors taip, kad neva jaunikis jaunosios pavardę pasirinko? noriu paklausti, pasakom kad jaunikis jaunosios pavardę pasirinko, persiunčiam padirbtą liudijimą ir poto kaip gražiai pasakyti, kad na pamelavom? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 15 liepos 2008 - 15:21
Mielosios, parašykite posmų ar šiaip gražių žodelių išlydint jaunąją iš namų į bažnyčią.
Atsakyti