Sveikos merginos. DIDELIS DIDELIS AČIŪ visoms už pagelbejima,uz idejas. Manau,kad man vestuves pavyko. Tik, didelis minusas,kad viskas greit baigesi,o sitiek laukta ir bijota. Trumpai apžvelgsiu.
Rytas buvo niurus su lietum, kaip kirpykloje buvau lijo. Labai bijojau,kad nesugadintu dienos,bet veliau išigiedrino. Nuotaika pakilo.
Pirmiausiai velavo limuzinas,velavo labai smarkiai jaunikis su pulkieliu.
Pas jaunaja išipirkinejo: i lekstute dejo pinigeliu, gere vandeneli is 3 stikliniu ir rakino dureles.(buvo man strioko kaip jaunikis padejo 50 lt i lekstele ir po ilgesnes pasuzes sako: cia tik pradziai ir veliau dar padejo 200,jie buvo su pirsleliu taip suitare,kad darys,as nezinojau)
Pas jaunaja viska atlikom labai gerie tai galijma sakyti per 15 min. Galvojau paveluosim i rotuše,labai skubejom. Buvo daug strioko. Bet po rotušės truputeli atsigavom ir nurimo tas toks didelis stresas.
Po rotušės i bažnyčia. Po bažnyčios: žiedlapiai ir vestuviniai konfeti.(gražiai atrode) Balandžiai.
Po bažnyčios važiavom i aleksota, kur matosi panorama kauno (labai gražios nuotraukos gavosi).
Botanikos sodas. Tiltelis. Rakinom širdutes ir dar iteikeme toki santuokos liudijima, kur visas pulkelis sudejo parašėlius.
Žaideme žaidimus: vizitine perdavinejom lupomis, valgem banana, super patiko visiems

, zaidem su tais lapukais "agrastai ir braskes". Sporto buvo pulkeliui.

Klausimai atsakymai. Tik pulkas - klasuinejo,o jaunikiai - atsakinejo. Buvau pasidariusi "kodel jis ja veda?" ir "kodel ji isteka uz jo". Ir gryzom namo. Namie ejos lyg viskas normaliai, tik nezmoniskai buvo karsta.
Šimkoriams dovanojome švilpukus ir anpečius su maišeliais. Patikekit, tikrai rinko kamštelius, niekur nesimete

.
Valsa dareme: dejome susipynusias širdeles ir deginome šaltas ugneles.
Pries 24 val. iteikeme taures.
Metem keliaraišti ir puokšte.
Einant miegoti: uždejome baisiai patogius trusikelius ir rišome šalikeli jaunajai. Krepšelis, kur idejome: varške,žvake,pirštines,ranškluosti, energetini gerima,šokolada.
Kita diena praejo lyg normalaiai. Tai sūris, rinkome šeimos išdininka,priesaikas dave, itekeme šampano buteliuka apklijuota saldaini9ais BIBI ir atvirute kur rase vardus vaikams.
Kaip pirma karta piršliaujant, manau kad gavosi nelabai prisviles blynas.
Tiesa, vestuvese buvo viena svočiute kuri renakasi infotrmacija is cia,nes jai irgi teks tokia dalia, tai
MMELYNE, gal ji pasakys ar tas mano blynas buvo prisviles

. Is sono kitaip atrodo.
Jei kas dar idomu klauskit. Dar karta DIDELIS
DEKUI VISOMS