Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 14, 18:06)
Jokių pinigų rinkimų 99,5 proc. piršlių nebedaro  schmoll.gif Juk ir taip kainavo tas atvykimas į šventę.

Pritariu drinks_cheers.gif Tik gal pats dalyvavimas tam procese yra įdomus, tpsakant, žaidimas ir tiek. tai dėl to žaidimo aš turbūt ir darysiu lyties spėjimą, gal ir aukcioną, jei spėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 07 12, 18:30)
Agemnonas, labai viskas sauniai atrodo  thumbup.gif Su tais maisiukais, jaunieji- ponai su skrybelaitemis ir jaunuju islydetuves  thumbup.gif  Man patiko sios mintys wub.gif

As organizuoju sesers vestuves, tai jau gaudau visas mintis bigsmile.gif Na as galvoju pries dvylika is fakelu sirdi (ar kazka g.gif  blush2.gif ) sudeti pievoje, kadangi ten bus balkonas- tai is jo turetu neblogas vaizdas atsiskleisti  biggrin.gif Bus ir fejerverkai. Bet kazkaip nesugalvoju kaip ta sirdi i konteksta iterpti, ka su ja daryti: ar viduryje jaunuosius pastayti ar ... g.gif Kazkaip neuzbaigiu ir nepriklijuoju tos minties, kas viskas butu isbaigta ir prasminga 4u.gif Gal kas galetu ka patarti g.gif  4u.gif

Aš panašiai galvoju daryti. Kadangi bus fejerverkai, tai prieš 24val. jaunuosius pakviesim į lauką. Ten yra toks gražus neperilgas takas(tiesiog šaligatvis) tai mes iš abiejų jo pusių pridėsim žvakučių, o jo gale padarysim iš žvakių širdį. pakviesim jaunuosius eiti meilės alėja, kai ateis prie širdies, palinkėsim, kad jų karšta meilė, kokia yra šiandien, degtų širdyse visą gyvenimą, niu bla bla bla kažką tokio, o po to - fejerverkai. Dar iki galo irgi nesugalvojau. Gal turit panašios patirties?
O jei lis lietus, ar pūs vėjas, tai mūsų atrakcija ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jei @ 2008 07 14, 21:56)
Pritariu  drinks_cheers.gif  Tik gal pats dalyvavimas tam procese yra įdomus, tpsakant, žaidimas ir tiek. tai dėl to žaidimo aš turbūt ir darysiu lyties spėjimą, gal ir aukcioną, jei spėsiu  biggrin.gif

Man labai patiko aukciono viena preke...Vienkartinis gyvybes draudimas........ ir nusiperka(prezervatyva) doh.gif
arba Juozo Statkeviciaus kurta vakarine suknele....apsiaustas nuo lietaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 07 14, 20:42)
Vixiuke, bet čia Kaune? Vilniuj kaži yra kur?

aha Kaune, manau tikrai turi būti... gariūnuose tikrai, dar kokiam turgelyje gal, nelabai žinau kokių ten yra pas jus parduotuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 07 14, 09:14)
Mergytės, kažkuri (lyg Agnemonas  g.gif ) komendantams naudojote akinius šviečiančius. Kur juos gavot?

Pirkau Kaune "Party line" berods parduotuvėje. Ten būna akinių dalys ir dvi tos neoninės lazdelės, jas sulenki, pakratai, kad šviestų ir po to išlankstai akinukus ir sutvirtini su akinių kojelėm ir nosyte.

Convict, ar jau susirišai saldainių girliandą...
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2008 07 14, 22:35)
Man labai patiko aukciono viena preke...Vienkartinis gyvybes draudimas........ ir nusiperka(prezervatyva) doh.gif
arba Juozo Statkeviciaus kurta vakarine suknele....apsiaustas nuo lietaus doh.gif

Ačiū už mintį, tikrai gera prekė. Aš norėčiau padaryti aukcioną, kuris būtų susijęs su jaunaisiais, jų šeima ir pan. Pvz. jau turiu prekę "Jaunosios bučinys" - lūpų formos saldainiai permatomoje dėžutėje. bet iki pilno aukciono dar daug trūksta...
Atsakyti
radau štai tokią loteriją, nors pati nedarysiu, gal kam pravers:
Kas tai yra?
1.Valiklis „Cif“ (tualetinis popierius)

2.“ Max factor“ lūpų dažai. burokėlis

3.“ Oriflame“ pudra. Miltai maišelyje

4.Degtinės butelis. Mineralinis butelis

5.3-JŲ kambarių butas. raktas

6.Televizorius „ Sony“ televizijos pragrama

7.Burnos gaiviklis. česnakas

8.Rankų darbo skraistė. nosinė

9. „ Versace“ rankinė. Celofaninis maišelis

10. Skalbimo mašina. Ūkiškas muilas

11.Mašina „ Audi 100“.. žaislinė mašina

12. „Oriflame“ nagų lakas. flomasteris

13.Parkeris auksine plunksna. pieštukas

14.Sidabriniai padėklai. Geltonos spalvos servetėlės

15.Vitaminai A, B, C. Morka, obuolys, česnakas

16.16 a. Sietynas. lemputė

17.Kaspinas plaukams. virvelė

18.Batų tepalas „ Kiwi “ vaisius kivi

20.Bulvių traškučiai „ Estrela “ 3 bulves

21.Kelionė į Prancūziją. Atvirukas su Prancūzija

22.Makiažo valiklis „ Green line“. kefyras

23.1000000 litų. Padarytas pinigas

24.Firmos“Avon“ lūpų balzamas klijai sausi

25. Auksinės sąsagos marškiniams sąvaržėlės

26.kvepalai “Naomi Kembel“ mašininiai kvepalai

27.Krištolinė taurė vienkart.stiklinė

28.Indiškas saris šalikėlis

29.Sidabriniai stalo įrankiai vienkart.įrankiai

30.Dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknelė. Nuo lietaus apsiaustas

31.Auksinis žiedas su 4 karatų deimantu. Papr.žiedelis

32.Krokodilo odos bateliai. kojinės

33.Odinės pirštinės. Baltos pirštinės ravėjimui. Turguje būna

34.“Zepter“ puodų rinkinys. Žaisliniai puodai

35.Auksiniai pakabukai. Pakabukai drabužiams paprasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 14 liepos 2008 - 23:17
QUOTE(flesi @ 2008 07 14, 17:42)

o butelį atiduodama sakiau, kad saldainius suvalgytų belaukdami, o butelį atidarytų krikštynų dieną, kai giminės lankydamiesi matys, kad saldainių mažėja, tai bus ženklas, kad laukimas prasidėjo, ir  galės pradėt rinkti lauktuves mažyliui.

thumbup.gif
QUOTE(Jei @ 2008 07 14, 21:13)
Aš butelį puošiau iš žurnalų iškarpytais vaikų veidukais. Apklijavau šampano butelį taip, kad tų tikrųjų etikečių nebuvo matyti. Toks proginis gavosi, tikrai tinkamas krikštynoms  smile.gif

thumbup.gif

matau čia įvairiausiom temom diskutuojat, tai norėčiau paklausti mes turim iš senesnių laikų piršlio juostą , kažin ji tiks g.gif , gal sakau dabar kokios naujoviškos būna ir labai matysis ,kad juosta ne pirmos jaunystės doh.gif
Atsakyti
Mergos, išvažiuoju, pavarykit daug ir gerai, mat dienelės man jau kapsi- gal dar kokią gerą mintį pasivogsiu cool.gif
Atsakyti
Žiurėkit merginos aš noriu ta žaidimuka jauniesiems organizuot kur kaimo parduotuvėlėj reikia apsipirkt romantiškai vakarienei.O sakykit kuri esate dariusi, tai kaip juos ten reikia leist abu kartu,kad apsipirkinėtų ar atskirai. help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 15, 00:29)
thumbup.gif

thumbup.gif

matau čia įvairiausiom temom diskutuojat, tai norėčiau paklausti mes turim iš senesnių laikų piršlio juostą , kažin ji tiks  g.gif , gal sakau dabar kokios naujoviškos būna ir labai matysis ,kad juosta ne pirmos jaunystės  doh.gif

mes ir naudosim juostą iš senesnių laikų, nemanau kad jos labai skiriasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. DIDELIS DIDELIS AČIŪ visoms už pagelbejima,uz idejas. Manau,kad man vestuves pavyko. Tik, didelis minusas,kad viskas greit baigesi,o sitiek laukta ir bijota. Trumpai apžvelgsiu.
Rytas buvo niurus su lietum, kaip kirpykloje buvau lijo. Labai bijojau,kad nesugadintu dienos,bet veliau išigiedrino. Nuotaika pakilo.
Pirmiausiai velavo limuzinas,velavo labai smarkiai jaunikis su pulkieliu.
Pas jaunaja išipirkinejo: i lekstute dejo pinigeliu, gere vandeneli is 3 stikliniu ir rakino dureles.(buvo man strioko kaip jaunikis padejo 50 lt i lekstele ir po ilgesnes pasuzes sako: cia tik pradziai ir veliau dar padejo 200,jie buvo su pirsleliu taip suitare,kad darys,as nezinojau) smile.gif
Pas jaunaja viska atlikom labai gerie tai galijma sakyti per 15 min. Galvojau paveluosim i rotuše,labai skubejom. Buvo daug strioko. Bet po rotušės truputeli atsigavom ir nurimo tas toks didelis stresas.
Po rotušės i bažnyčia. Po bažnyčios: žiedlapiai ir vestuviniai konfeti.(gražiai atrode) Balandžiai.
Po bažnyčios važiavom i aleksota, kur matosi panorama kauno (labai gražios nuotraukos gavosi).
Botanikos sodas. Tiltelis. Rakinom širdutes ir dar iteikeme toki santuokos liudijima, kur visas pulkelis sudejo parašėlius.
Žaideme žaidimus: vizitine perdavinejom lupomis, valgem banana, super patiko visiems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , zaidem su tais lapukais "agrastai ir braskes". Sporto buvo pulkeliui. thumbup.gif Klausimai atsakymai. Tik pulkas - klasuinejo,o jaunikiai - atsakinejo. Buvau pasidariusi "kodel jis ja veda?" ir "kodel ji isteka uz jo". Ir gryzom namo. Namie ejos lyg viskas normaliai, tik nezmoniskai buvo karsta.
Šimkoriams dovanojome švilpukus ir anpečius su maišeliais. Patikekit, tikrai rinko kamštelius, niekur nesimete thumbup.gif .
Valsa dareme: dejome susipynusias širdeles ir deginome šaltas ugneles.
Pries 24 val. iteikeme taures.
Metem keliaraišti ir puokšte.
Einant miegoti: uždejome baisiai patogius trusikelius ir rišome šalikeli jaunajai. Krepšelis, kur idejome: varške,žvake,pirštines,ranškluosti, energetini gerima,šokolada.
Kita diena praejo lyg normalaiai. Tai sūris, rinkome šeimos išdininka,priesaikas dave, itekeme šampano buteliuka apklijuota saldaini9ais BIBI ir atvirute kur rase vardus vaikams.
Kaip pirma karta piršliaujant, manau kad gavosi nelabai prisviles blynas.
Tiesa, vestuvese buvo viena svočiute kuri renakasi infotrmacija is cia,nes jai irgi teks tokia dalia, tai MMELYNE, gal ji pasakys ar tas mano blynas buvo prisviles smile.gif . Is sono kitaip atrodo.
Jei kas dar idomu klauskit. Dar karta DIDELIS DEKUI VISOMS
Atsakyti