Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(vixiuke @ 2008 07 13, 12:36)
aš ir vakar pasidariau saldainių virvę. Rišau su dovanų juostele... karpiau trumpus šniūrelius ir rišau atskirai saldainius, lyg tvirta gavosi  smile.gif

Aš taip ir dariau, bet kad tvirtai tai toli dar iki to doh.gif lotuliukas.gif paskui rišau ir uždegindavau kiekvieną siūliuką, kad neišsiardytų, bet vistiek nestipru sad.gif
Va tas ir abydniausia būtų jeigu pradėtų tą virvę traukt, ir ji nutrūktų po kokių 10 saldainių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 13, 13:40)

reiškia bus daug jaunimo, linksma thumbup.gif
pioneer.gif atlikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 13, 12:41)
Aš taip ir dariau, bet kad tvirtai tai toli dar iki to doh.gif  lotuliukas.gif  paskui rišau ir uždegindavau kiekvieną siūliuką, kad neišsiardytų, bet vistiek nestipru sad.gif
Va tas ir abydniausia būtų jeigu pradėtų tą virvę traukt, ir ji nutrūktų po kokių  10 saldainių doh.gif

tai gal siūlas netvirtas? aš rišau su dovanų juostele, ji labai gerai suspaudė man tuos saldainius, mazgą užrišau, o iš siūlo gal išslysta g.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 13, 14:08)
reiškia bus linksma thumbup.gif
pioneer.gif atlikta mirksiukas.gif

- Labai tikiuosi ax.gif
- O tu rūpuže, ka graži svočia bigsmile.gif Ir nebijau gaut nuo nuotakos per galvą- žinok, ana ko tai nublanksta su savo birbiziukais šalia tavo išlaikytos elegancijos ax.gif
Ir piršlys grieko vertas tokis, sakyčiau cool.gif
Atsakyti
Agnemonas matosi viskas sauniai praejo.

Pas mane bus 4 poros ax.gif pats tas visi saviakai, pazystami. Turetu buti linksma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida&Emilija: 13 liepos 2008 - 13:53
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 13, 14:29)
- Labai tikiuosi  ax.gif
- O tu rūpuže, ka graži svočia  bigsmile.gif Ir nebijau gaut nuo nuotakos per galvą- žinok, ana ko tai nublanksta su savo birbiziukais šalia tavo išlaikytos elegancijos  ax.gif
Ir piršlys grieko vertas tokis, sakyčiau  cool.gif

ir mes norim paspoksoti į grieko vertą svočiūtės ir piršliuko porą mirksiukas.gif ... aikčiojat čia viešai, kitus erzindamos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 13, 14:29)
- O tu rūpuže, ka graži svočia  bigsmile.gif Ir nebijau gaut nuo nuotakos per galvą- žinok, ana ko tai nublanksta su savo birbiziukais šalia tavo išlaikytos elegancijos  ax.gif
Ir piršlys grieko vertas tokis, sakyčiau  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif CP ištrink mūsų blevyzgas, juk čia patarimai svočiutėms
bet ačiukas už komplimentus, foto labai nekokybiška, o jaunoji tai tikrai buvo labai graži.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 07 13, 15:02)
ir mes norim paspoksoti į grieko vertą svočiūtės ir piršliuko porą  mirksiukas.gif  ... aikčiojat čia viešai, kitus erzindamos  schmoll.gif

ALE NU TIKRAI drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 07 13, 15:02)
ir mes norim paspoksoti į grieko vertą svočiūtės ir piršliuko porą  mirksiukas.gif  ... aikčiojat čia viešai, kitus erzindamos  schmoll.gif

piršlys mano, nėra čia ko seilę varvint lotuliukas.gif o savo suknės kampą parodysiu, nors teršiu temą, bet prašau necituoti, o CP greitai ištrinti

p.s. suknės ilgai nesirinkau - buvo antroji, kurią matavausi, (juk ne visam gyvenimui, tokiems dalykams neskiriu reikšmės) truputį prisidengusi segtuvu, po juo siuvinėjimas karoliukais per kairę pusę nueina iki apačios.

CP pajamė ir ištrynė. 17.16 val. Kas nespėjo pamatyt- kaltinkit save cool.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 13, 15:03)
ištrink mūsų blevyzgas, juk čia patarimai svočiutėms

Negaliu. Paskui tu manęs negirsi ir viešai neaikčiosi cool.gif
ALE NU TIKRAI

Nu tikrai, būtų įdomu pamatyt vienai kitą, bet... unsure.gif
Kas nori pasirodyt, galėtų nusipjaut galvą ir dėt fotkę čia biggrin.gif Kito būdo nežinau, nes į albumą įlįs belen kas (iš asmeninės SM patirties), o viešintis visam pasauliui ir pletkininkei kaimynkai iš priešais esančio buto bent jau aš neturiu jokio noro cool.gif Nu aišku, kam neaktualu, gali pasirodyti ir čia. Su visa galva laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 13, 15:22)
Negaliu. Paskui tu manęs negirsi ir viešai neaikčiosi  cool.gif

Ragana tu ragana, girsiu ir aikčiosiu per visas temas, kol moderatoriai užblokuos už temos teršimą (ką ir dabar darau) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 07 13, 13:41)
Aš taip ir dariau, bet kad tvirtai tai toli dar iki to doh.gif  lotuliukas.gif  paskui rišau ir uždegindavau kiekvieną siūliuką, kad neišsiardytų, bet vistiek nestipru sad.gif
Va tas ir abydniausia būtų jeigu pradėtų tą virvę traukt, ir ji nutrūktų po kokių  10 saldainių doh.gif

O aš tai nusinėriau baltą virvutę su vąšeliu ir paskui surišau tuos saldainius. Tai labai tvirtai gavos, net saldainį tik su vienu užrišimu pritvirtindavau (ta prasme, kad dvigubo mazgo tai net nerišau).
Atsakyti