Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

QUOTE(jolita-is @ 2007 11 29, 15:58)
Labai keista, kad rašo, kad skausmas  nuo vakuuminio masažo nepakeliamas. Jeigu daro profesionalas, tai yra visai netaip. Pati darau ir klientai tikrai nuo skausmo neklykia smile.gif

Gal gali paaiškinti, ką reiškia, tavo nuomone, žodis "profesionalas"?
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau pasidomėti, gal kas žino kur galima įsigyti Expresslim Taille Fine preparatą. Būčiau dėkinga
Atsakyti
Profesionalas yra tas, kuris žino ką daro ir kaip reikia daryt, o ne tik įsivaizduoja. Dar galečiau paminėti, kad jam turėtų patikti jo darbas ir jis turėtų norėti jį atlikti gerai. Be to nuolatinis tobulinimasis labai naudingas irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita-is @ 2007 11 29, 19:54)
Profesionalas yra tas, kuris žino ką daro ir kaip reikia daryt, o ne tik įsivaizduoja. Dar galečiau paminėti, kad jam turėtų patikti jo darbas ir jis turėtų norėti jį atlikti gerai. Be to nuolatinis tobulinimasis labai naudingas irgi smile.gif

Ir turi medicininį išsilavinimą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar aš taip sakiau? Norejau tik pasakyti, kad tai žmogus mylintis savo darbą ir besistengiantis jį atlikti puikiai. Jo darbas yra jo hobis. Tik jis bus profesionalas. Gal Jūsų kitokia nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita-is: 29 lapkričio 2007 - 23:09
QUOTE(jolita-is @ 2007 11 29, 23:09)
Ar aš taip sakiau? Norejau tik pasakyti, kad tai žmogus mylintis savo darbą ir besistengiantis jį atlikti puikiai. Jo darbas yra jo hobis. Tik jis bus profesionalas. Gal Jūsų kitokia nuomonė.

Aš tik šiaip paklausiau. Mano nuomonė tokia pat. Esu masažuotoja, neturinti medicininio išsilavinimo,bet labai mėgstanti savo darbą. Ir savo darbe esu pedantė...Kiekvienas klientas turi išeiti patenkintas...
Atsakyti
Iš Jūsų klausimo formuluotės jautesi, kad tikėjotės kitokio atsakymo. Kartais žmonės tik baigę daug visokių įvairiaus lygio mokyklų atranda savo pašaukimą ir džiaugsmą visai kitur. Geriau ieškoti ir rasti, o ne turėti visokius išsilavinimus (kaip kartais būna) ir sukandus dantis į darbą eiti, todėl, kad nenorima pajudėti ir ieškoti. Bet būna ir iškart pataikiusių. Pasaulis labai margas ir reikia tai toleruoti. Sunkiausiai tai nugalėti save.
Atsakyti
QUOTE(jolita-is @ 2007 11 30, 19:15)
Iš Jūsų klausimo formuluotės jautesi, kad tikėjotės kitokio atsakymo. Kartais žmonės tik baigę daug visokių įvairiaus lygio mokyklų atranda savo pašaukimą ir džiaugsmą visai kitur. Geriau ieškoti ir rasti, o ne turėti visokius išsilavinimus (kaip kartais būna) ir sukandus dantis į darbą eiti, todėl, kad nenorima pajudėti ir ieškoti. Bet būna ir iškart pataikiusių. Pasaulis labai margas ir reikia tai toleruoti. Sunkiausiai tai nugalėti save.

Na, aš turiu aukštąjį pedagoginį išsilavinimą ir 13-a metų pedagoginio stažo...Bet teko kardinaliai pakeisti profesiją ir dirbti darbą, kuris man patinka...
Atsakyti
Kodėl apsisprendėte palikti mokyklą? Klausiu, nes aš panašią istoriją galiu papasakoti...
Atsakyti
QUOTE(jolita-is @ 2007 11 30, 20:18)
Kodėl apsisprendėte palikti mokyklą? Klausiu, nes aš panašią istoriją galiu papasakoti...

Esu per daug laisvas žmogus, kad galėčiau dirbti mokykloje ir būti tam tikruose rėmuose...Tiesa, aš užsiimu ne tik masažais...
Atsakyti
Suprantu... Gerai, kad radote save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijanuska @ 2007 11 22, 08:27)
As pradejau vaikscioti i liposazo masazus Northway. Buvau dar tik karta, patare vaikscioti dvi serijas po 10 masazu su keliu menesiu pertrauka arba 5 - 7 -5 kartus su pertraukom. Mano problema - kabantis pilvukas po dvieju vaikiuku (buvo cezaris, tai ne taip greit ir gaziai pilvas traukiasi) ir 3-4 kg like (ant pilvuko). Po gimdymo 2 men praejo, gyd sake, kad iki 6 men, organizmas geriausiai atsistatineja, tai nedelsdama emiausi priemoniu - parasysiu kaip rezultatai.

Sekmes visom besigrazinanciom smile.gif

oho, kiek daug blink.gif darausi apatinės kūno dalies liposažą "Visunitoj" - maximum kursas 10 kartų, ir tai jau, sakė, po 8 rezultatas yra, rekomendacija 2 kartus per metus daryti. blush2.gif aš labai patenkinta rezultatu - mėlynių nėra, masažas, kai įpratau, net malonus savotiškai, rezultatą ir matau, ir jaučiu, ir vyras mato biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti