Nesu darius nei macius kaip daromas vakuuminis, bet is to ka siandien radau sitom temom info beieskodama, tai vakuuminis su kazkokiom taurem

Pataisyk mane, jei klystu, nes tu cia toji kuri ji dareisi

O limfodrenazinis arba kitaip dar LPG, tai toks, kur apvelka tave i kostiuma ir tokiu aparatu visa kuna vedzioja (isskyrus krutine). Jausmas kaip kad oda nuo taves plestu, skauda nesvietiskai (tai priklauso ir nuo masazistes - manoji sake perdaug nekentet ir darydavo pora lygiu silpnesni. Veliau oda apsiprato ir kruvi padidino), del celiulito vienoms padeda kitoms ne, kaip man nepamenu, bet kad va oda apsitrauke, sustangrejo - tai faktas!

Maciau Vilniuj
kamviloj viso kuno masazas 77Lt. Mano nuomone tai pakankamai pigu, nes pvz pas Tulchina apie 150... (Priklausomai nuo to, kiek kartu daraisi....) Gaila kad man paciai Vilnius netinka, tikrai eiciau.... O gal kas zinot, kas uz panasia ar net mazesne kaina darytu Kaune arba Siauliuose?
O gal zinote kokiu kitu proceduru, kurios efektyviai sustangrintu oda? Per 1.5 pameciau 14 kg, tai dabar atrodau kaip tas suniukas, Sarpejaus vardu...
Made on 2006/04/19 by Maleckas