Įkraunama...
Įkraunama...

Nida, Neringa

As uzsisakiusi Nidoje poilsio namuose 'Rasyte' (prie pat mariu, Nidos senamiestyje). Kaina uz dvivieti (bet ten gali gyventi iki keturiu zmoniu) liepos men. nuo 80 iki 160lt. Salygu nezinau, vaziuosim pirma karta, tik zinau, kad su patogumais (WC, dusas/vonia kiekvienam kambariui). Jei kam idomu rasykit man i asmenine, parasysiu savininko mobilu.
Atsakyti
Tylos kalnas ar kazkaip pan. - 120Lt, galima deretis, salygos laaabai geros- mini virtuve, TV, el. sildymas, vonioj sildomos grindys, lygintuvas ir pan. vieta- netoli mokyklos i centro puse
Atsakyti
QUOTE (Sita @ 2004 05 19, 13:22)
nu nžn, jau kas gali būt nuobodžiau už mūsų kurortus, tokius kaip Nida, Šventoji ar Palanga... Palanga dar dar, šalia Klaipėda... tokie kurortai nebent tiems, kurie mėgsta drybsot pliaže, ir tai pasiseka, jei geras oras, o juk vanduo pas mus neįšyla, šalta, paplūdimiai atviri .... gyvenamo ploto ir maisto kainelės užlaužtos nerealiai, pramogų 0 , belieka slapminėti į kavines, gal dar dviračiais apsukt ratą kitą i psio, ir taip kiekvienais metais tas pats per tą patį unsure.gif

Paskaicius susidaro toks vaizdas, kad kitur polisiauti kitaip gaunasi smile.gif ????
Kiek esu buvusi - visur apsoliuciai tas pats. Nu, aisku, isskyrus vandens ar oro temperaturas. Kas del pastaruju - oro temperatura tikrai galima nutaikyti, jei planuosi atostogas pries 1-2 savaites. Aisku, jei reikia suplanuoti atostogas pries kelis menesius, tai Lietuvoje butu rizikinga, nes galima stipriai apsirikti. Del vandens temperaturos - cia jau manyciau kaip kam - pvz man ir musu Baltijos temperatura labai priimtina, o jei dar ivertinus, kad dazniausiai jura buna banguota, kas retai buna Juodojoje, Vidurzemio jurose - tai is viso kaifas!!!!
Del pramogu - ar Lietuvoj, ar uzsieni pragomos visiskai vienodos - diena poilsis pliaze, vakare naktiniai barai, kavines, diskotekos ir t.t. Zodziu viskas identiska. Tad manyciau, ant musu kurortu taip varyti visiskai nereikia. O dar ivertinus, kad turim nuostabu smeleta kranta, ko pasigedau ir prie Juodosios ir prie Vidurzemio juros - tai is viso - pas mus fantastika.

P.S. pamirsau pridurti, kad pas mus pliaze net ir persirengimo kabinos yra - ka tikrai sunku rasti Ispanijos kurortuose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. O kainos apsoliuciai visuose kurortuose - tiek uzsieni, tiek Lietuvoj - iskeltos - ir ner ko cia stebetis, kai zmones uzdirba tik kelis menesius per metus...
Atsakyti
QUOTE (Sita @ 2004 05 19, 11:22)
nu nžn, jau kas gali būt nuobodžiau už mūsų kurortus, tokius kaip Nida, Šventoji ar Palanga... Palanga dar dar, šalia Klaipėda... tokie kurortai nebent tiems, kurie mėgsta drybsot pliaže, ir tai pasiseka, jei geras oras, o juk vanduo pas mus neįšyla, šalta, paplūdimiai atviri ....

Jei pataikai į Tomo Mano festvalį, tai Nidoje nė kiek nenuobodu - čia tiems, kurie mėgsta "kukltūrintis" smile.gif O tyliam, ramiam, poilsiui su vaiku rinkčiausi Preilą ar Pervalką - Nida man pernelyg triukšminga...
O vasara šiemet, sako, bus karšta rolleyes.gif
Atsakyti
Mano megstamiausia Kursiu Nerijos vieta - Juodkrante. Gal todel, kad vaikysteje ten tekdavo stovyklaut rolleyes.gif Dabar ten labai sutvarkyta, labai grazi mariu pakrante padaryta. O jei su vaikais - tai nepakeiciamas dalykas yra Raganu kalnas - ten daug mediniu skupturu pasaku motyvais. Ir daug daug melyniu rolleyes.gif
Atsakyti
man Nida thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O ar ten galima su palatke, nes as kiek ziurejau jokio kempingo neradau ohmy.gif
Atsakyti
"Rasyte" labai geroje vietoje, o ir pastatas toks senobinis... Idomu, kaip viduje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Astuliukas @ 2004 05 31, 07:18)
man Nida thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O ar ten galima su palatke, nes as kiek ziurejau jokio kempingo neradau ohmy.gif

yra naujas kempingas- visai nieko atrodo, nors pati nebuvau. reikia vaziuot iki paskutinio posukio i Nida, cia kur prie degalines. pasukes vaziuoji iki nidos komunalininko, uz jo is karto posukis- siaip lyg ir reklama yra, turetumet rast.
Atsakyti
Is Kauno i Nida savaitgaliais plaukia laivas. Kaina i abi puses 99Lt.
Atsakyti
QUOTE (nikitta @ 2004 05 31, 08:52)
yra naujas kempingas- visai nieko atrodo, nors pati nebuvau. reikia vaziuot iki paskutinio posukio i Nida, cia kur prie degalines. pasukes vaziuoji iki nidos komunalininko, uz jo is karto posukis- siaip lyg ir reklama yra, turetumet rast.

Rimtai o kazin butu gal kaip nors imanoma koordinates suzinoti tel nr, kaip as ten noreciau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Andrea @ 2004 05 31, 09:18)
Is Kauno i Nida savaitgaliais plaukia laivas. Kaina i abi puses 99Lt.

Plaukiau pries kokius 10 metu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei tik kaina leidzia plaukit, labai fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negaliu apsakyti
Atsakyti
O gal kas nors zinote, kur apsistoti Pervalkoje arba Preiloje?
Atsakyti