Įkraunama...
Įkraunama...

Mazda 3/ 5 / 6

QUOTE(mialina @ 2008 04 04, 14:34)
Bet...pries tai vaziniejau su Ford Focus, tai nors jis ir buvo senesnis 5 metais, bet tikrai minktesnis, ko deja negaliu pasakyt apie Mazda 3

As pries tai vazinejau Toyota Corrola, tai irgi buvo ir minkstesne, ir ekonomiskesne. Del to kietumo kazkaip ir salone daug triuksmo.
Atsakyti
Labai as noriu irgi Mazdos 3 2004 metu hecbeko. bet Autopliuse labai daug amerikansku, bijau biski tokia pirkt. Sako su detalem paskum buna problemu, tai kur tada ju gaut? gal kas zinot? o gal kas zinot kas jas varineja blush2.gif
gal parvarytu man smile.gif
Atsakyti
Vairuoju "amerikoną" 2006 m. Mazda 3 sedaną. Variklis 2l Doch. Automatas. Labai smagi mašinytė thumbup.gif Ir bagažinė didelė, kas man kaip mamai aktualu (ar vežimą įdėt, ar taip kam smile.gif ) Kai įsėdu į vyro 2004 Honda Civic, tai jau toks barškutis doh.gif lyginant su maniške.
Detalės tinka kaip ir europietiškoms Mazda 3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratux2004: 06 balandžio 2008 - 12:10
QUOTE(juratux2004 @ 2008 04 06, 13:10)
Vairuoju "amerikoną" 2006 m. Mazda 3 sedaną. Variklis 2l Doch.  Automatas. Labai smagi mašinytė  thumbup.gif Ir bagažinė didelė, kas man kaip mamai aktualu (ar vežimą įdėt, ar taip kam  smile.gif ) Kai įsėdu į vyro 2004 Honda Civic, tai jau toks barškutis  doh.gif lyginant su maniške.
Detalės tinka kaip ir europietiškoms Mazda 3.


ania blink.gif , geras, mane prigasdino, kad amerikanskos sh..., bu jau detaliu neimanoma gaut ir pan. o Mazdu 3 labai daug lietuvoj amerikansku. bet varikliukai 2.3, tai benzo parytu man.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 04 07, 12:03)
ania  blink.gif  , geras, mane prigasdino, kad amerikanskos sh..., bu jau detaliu neimanoma gaut ir pan. o Mazdu 3 labai daug lietuvoj amerikansku. bet varikliukai 2.3, tai benzo parytu man.


Tikrai netiesa schmoll.gif Detalės tinka kaip ir europietiškom Mazda 3. Grynai amerikietiškoms mašinoms kaip: Chrysler ar Chevrolet, tai sunku būtu ką pritaikyti, bet dabar yra begalė firmu, kurios užsiima detalių prekyba amerikietiškiems automobiliams. Tad turėtų būti tikrai labai retas automobilio modelis, kad būtų problema gauti detales.
Mano mašiniuko kuro sąnaudos šią žiemą buvo 11l. Važinėjau tik mieste ir tokiu nelabai taupymo rėžimu... blush2.gif Nors renkantis automatą, į ekonomiškumą nelabai galima apeliuoti. Beja, chečbekai dažniau būna ir su mechanine pavarų dėže ir labiau tokie sportiški su visokiais "navarotais" (sėdynės, aparatūra ir t.t.)
Atsakyti
drauge turi mazda3, labai patenkinta thumbup.gif masiniukas
Atsakyti
niu va suzinojau ir apie kuro sanaudas ir apie "kietuma"...visiems dekui smile.gif
Atsakyti
Mes turim si masiniuka. Super!!! Tikrai nepasigailesit drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,
siuo metu ieskau masinos ir mane sudomino keli mazdos variantai! Gal pas ka nors yra viena is siu mazdu? kokios problemos? Plusai ir minusai
ax.gif
Atsakyti
prieš du metus turėjau mazda 6, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 06 20, 14:18)
prieš du metus turėjau mazda 6, labai patiko  thumbup.gif

o kodel atsisakei? Pas tave buvo paprasta ar automatine?
Atsakyti
o gal sukonkretink - koksai modelis, kuriu metu.. o tai dabar pasirinkimas be galo didelis ir problemos bei privalumai ju tikrai skirtingi
Atsakyti