Ilonai šiuo metu reikia Tena Lady įklotų, prebiotikų, vitaminų, geležies preparatų kraujui stiprinti. Savaitgalį iškeliaus siuntinys. Jei kas gali ir nori prisidėti - rašykit į az.
QUOTE(Tara @ 2008 11 11, 10:59)
Ilonai šiuo metu reikia Tena Lady įklotų, prebiotikų, vitaminų, geležies preparatų kraujui stiprinti. Savaitgalį iškeliaus siuntinys. Jei kas gali ir nori prisidėti - rašykit į az.
Pervedžiau tau į sąskaitą.
O i kokia saskaita reikia pervesti pinigelius? As irgi prisideciau. Ne daug - bet kiek galedama ?
QUOTE(Reklamiste @ 2008 11 13, 11:08)
Pervedžiau tau į sąskaitą.
Ačiū
QUOTE(Pupulia @ 2008 11 13, 11:20)
O i kokia saskaita reikia pervesti pinigelius? As irgi prisideciau. Ne daug - bet kiek galedama ?
Parašiau į az.
Pervedziau Jums
Labai ačiū visoms - surinkta 150 Lt. Jau nupirkta įklotų, prebiotikų, geležies preparatų.
Kartu Ilonai perduosiu kalėdinę dovaną paruoštą akcijai Mama-mamai (antrą dovaną perduosiu Renax).
Kartu Ilonai perduosiu kalėdinę dovaną paruoštą akcijai Mama-mamai (antrą dovaną perduosiu Renax).
Siuntinys pasiekė Ilonos namus. Deja, Ilona ligoninėje - vėl nukraujavo
Kaip man jos gaila
Klausyk Tara, gal jos vaikuciams ko nors reikia?
Surinkau nemaza kraiteli kudikiams bei paciai mamai rubeliu yra...
Parasyk man i asmenine
Klausyk Tara, gal jos vaikuciams ko nors reikia?
Surinkau nemaza kraiteli kudikiams bei paciai mamai rubeliu yra...
Parasyk man i asmenine
Mano gera pažystama dovanoja štai tokius žaisliukus. Gal kuriai mūsų remiamai šeimai jų reikia? Tara, gal kurioms nors iš tavo kuruojamų? Jeigu taip, į AŽ atsiųsiu dovanojančios mamos kontaktus
1.Susideda kaip kilimelis
2.I karda ir sautuva dedasi baterijos. Viskas lyg ir veikia. Chicco masinyte su baterijomis nebevaziuoja, bet zaisti su ja galima. Boulingas ir irankiai.
3.Minksti zaislai, 2 viduriniai nauji.
4. Chicco kasetinis magnetofonas, veikia. Grojanti dudele. Vairas veikia.
Jei kam reikia mielai atiduosiu Kazkaip gaila ismesti.
2.I karda ir sautuva dedasi baterijos. Viskas lyg ir veikia. Chicco masinyte su baterijomis nebevaziuoja, bet zaisti su ja galima. Boulingas ir irankiai.
3.Minksti zaislai, 2 viduriniai nauji.
4. Chicco kasetinis magnetofonas, veikia. Grojanti dudele. Vairas veikia.
Jei kam reikia mielai atiduosiu Kazkaip gaila ismesti.
QUOTE(*Rita* @ 2008 11 25, 17:58)
Mano gera pažystama dovanoja štai tokius žaisliukus. Gal kuriai mūsų remiamai šeimai jų reikia? Tara, gal kurioms nors iš tavo kuruojamų? Jeigu taip, į AŽ atsiųsiu dovanojančios mamos kontaktus
Taip, reikia - paimsiu.
Rykantų šeimyna padidėjo: šiandien gimė dar vienas berniukas (penktas vaikas).