Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(*Rita* @ 2008 09 19, 10:35)
Nea, aš iš šito sąrašėlio išsibraukiau dar pavasarį, po Velykų akcijos. Užtat ir klausiu, mūsų ten ir taip nedaug buvo - ar bus kam organizuot?

na jei norinciu neatsiras, tai nieko ir nebus.. elementaru rolleyes.gif
Atsakyti

Labai gerai tave suprantu Rita . Bet manau reikėtu , nes manau nes tai labai gražu ir kilnu iš mūsų pusės . Tikrai žadu prisidėti finansais prie tos akcijos.
Atsakyti
Kad gražu ir kilnu - žinoma, bet ir čia be intrigų ir dviveidiškumo nepavyko prasisukt, o tai jau ne man. Jeigu bus organizuojama, žinoma, finansiškai prisidėsiu ir aš.
Atsakyti
gal kazkam pravers. gavau pries keleta dienu toki skelbimuka. paryshkinu aktualia vieta, jei kas tinges skaityti visa.

-----------------------------------

Pirmojoje projekto dalyje vyko didžiausio JAV lietuviško savaitraščio
„Vakarai" ir internet'o portalo www.vakarai.us organizuota akcija
„Amerikos lietuviai remia sergančius Lietuvos vaikus". Čikagoje buvo
suorganizuotas labdaros vakaras. Labdaros vakaro metu JAV lietuviai
surinko 25 tūkst. dolerių į Editos Mildažytės labdaros ir paramos fondą.
Minėti pinigai buvo skirti įsigyti nuo kelių iki keliolikos tūkstančių
litų kainuojančioms insulino pompoms. Jų reikia diabetu sergantiems
vaikams. Šios pompos vaikus gelbsti nuo sunkių diabeto komplikacijų –
apakimo, amputacijų ir net mirties.

Labdaros vakaro metu taip pat buvo surinkti daugiavaikėms ir
nepasiturinčioms šeimoms skirti daiktai – įvairūs rūbai ir žaislai. Na o
JCI „Kauno jaunimo rūmų" ir „JCI Panevėžys" nariai aktyviai prisideda
prie antrosios akcijos dalies Lietuvoje. Gauti daiktai pasitelkiant
Vaikų teisių apsaugos tarnybos ir seniūnijų socialinius darbuotojus yra
dalinami daugiavaikėms bei skurstančioms šeimoms.

Dalis labdaros siuntos dar nėra išdalinta. Todėl projekto vadovai
Andrius ir Kristina kviečia, žinančius apie šeimas kurioms
reikalinga tokia pagalba, suteikti informaciją arba prisidėti patiems
pristatant labdarą. Labdaros siuntoje yra žaislų, įvairūs rūbai (nuo
kūdikių iki paauglių – mažų vaikų rūbai, kelnės, striukės, kiti
viršutiniai rūbai), batai, rankinės, mokykliniai krepšiai ir pan.

Kreiptis į projekto vadovą Andrių Kšanauską, tel. (8-670) 11176 arba
e-paštu: ksanauskas@mail.lt

-------------------------------------------------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 19 rugsėjo 2008 - 20:49
Sveikos mamos
prašau Jūsų pagalbos...
Yra viena tokia mama, kuri gydosi priklausomybę nuo narkotikų, jų nevartoja jau senai, bet reabilituotis reikia dar ilgai. Tai va, ji turi 3,5 mėn. sūnelį, po gimdymo neturėjo kur eiti, nes neturėjo nuolatinės gyvenamosios vietos, tai ją priglaudė vieno Klaipėdos reabilitacijos centro steigėjas, labai geras žmogus, tai ji dabar ir gyvena ten su vaikučiu, jos pajamos per mėnesį yra 97 litai. Tėvas vaiku nesirūpina, bando ji kabintis į gyvenimą ir vaiką labai myli. Todėl jai labai trūksta vaikui rūbelių, maistelio ir visų kitų daiktukų, kurie reikalingi tokio amžiaus vaikučiui.Todėl norėjau prašyti klaipiediečių mamų pagalbos, jeigu kas gali, paremti išaugtais sūnelio drabužiukais, ar kitais daikteliais, kurie jums jau nebereikalingi, o šiam mažyliui labai praverstų, tai rašykite man į AŽ, aš taip pat auginu 10 mėn dukrytę, tai išaugtus rūbelius atiduosiu, tik bėda viena, kad jų dauguma rožinių, na aišku esant tokiom sąlygom į spalvą nebežiūri... ačiū iš anksto.
Atsakyti
Gal zinote kokia mamyte Vilniuje kuriai tikrai reikalingi drabuzeliai megaitei nuo gimimo iki 3 metu?
Laukiu info i AZ 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2008 09 26, 10:29)
Sveikos mamos 
prašau Jūsų pagalbos...
Yra viena tokia mama, kuri gydosi priklausomybę nuo narkotikų, jų nevartoja jau senai, bet reabilituotis reikia dar ilgai. Tai va, ji turi 3,5 mėn. sūnelį, po gimdymo neturėjo kur eiti, nes neturėjo nuolatinės gyvenamosios vietos, tai ją priglaudė vieno Klaipėdos reabilitacijos centro steigėjas, labai geras žmogus, tai ji dabar ir gyvena ten su vaikučiu, jos pajamos per mėnesį yra 97 litai. Tėvas vaiku nesirūpina, bando ji kabintis į gyvenimą ir vaiką labai myli. Todėl jai labai trūksta vaikui rūbelių, maistelio ir visų kitų daiktukų, kurie reikalingi tokio amžiaus vaikučiui.Todėl norėjau prašyti klaipiediečių mamų pagalbos, jeigu kas gali, paremti išaugtais sūnelio drabužiukais, ar kitais daikteliais, kurie jums jau nebereikalingi, o šiam mažyliui labai praverstų, tai rašykite man į AŽ, aš taip pat auginu 10 mėn dukrytę, tai išaugtus rūbelius atiduosiu, tik bėda viena, kad jų dauguma rožinių, na aišku esant tokiom sąlygom į spalvą nebežiūri... ačiū iš anksto.

jeigu situacija yra Klaipėdoje, tai būtų gerai šią žinutę įkelti į Klaipėdos paramos temą. Tai ir padarysiu
Papildyta:
Pasirodo jau pati autorė ten parašė
Atsakyti
Gera mama dovanoja išties puikų vežimuką
http://www.supermama...;#entry20253874
Atsakyti
Dovanoju maitinimo kedute. Ji siek tiek praplysus, bet medis geras ir dar gali buti naudojama smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 02 spalio 2008 - 22:13
http://www.valstieti...motinos-mirtiesAtsitiktinai buvau susitikusi su šia moterim- išvarginta rūpesčių, ligota, gavusi namą, kuriam reikia ir remonto, ir malkų, o su tiek vaikelių... sunku jai. Kiek ten realiai reikia pagalbos, nežinau, bet gal atsirastų kas aplanko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 04 spalio 2008 - 08:18
galiu padovanoti nestukines klenes (s), pora megztinuku, tinkanciu didejanciam pilvui, buteliuku, keleta nenaudotu soskyciu (naujagimiui), antspenius, pora maitinanciai skirtu liemeneliu (70 ir 80cm), ciuzinuka i vezima ar lopsiuka...

parasykite man i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 10 02, 23:10)
Dovanoju maitinimo kedute. Ji siek tiek praplysus, bet medis geras ir dar gali buti naudojama smile.gif

user posted image

Dar turiu pries keletas dienu pradaryta Altamil 1 ir Aptamil Comfort misinukus. Gal Kam reikia?

Atsakyti