Sveikos
QUOTE(ritka68 @ 2010 03 09, 17:05)
nu va kalbėjau....agitai buvo pasiūlytas soc. būstas,du kambariai su virtuve ji jo atsisakė ,viską jai reguliuoja sugyventinis,jis turi įsiskolinimų,yra ieškomas nesupratau tik kas ieško ,policija ar anstoliai,todėl nesidaro nei paso ir jokių dokumentų turbūt nesitvarkys,(Štai kodėl jis visų privengia ,ir neria į krūmus ,jei kas atvažiuoja)mama kartu su Agitos broliu eina vogti ,kai ji dirba pas ūkininkus taip pat privelka visokių vogtų daiktų,agita klauso sugyventinio,jį gina ir daug ko nepasako apie jo darbelius ......ir atsiriboti nuo ją supančios aplinkos negali,bet pati tikrai negeria ,vaikus prižiūri......vedėja tikino,kad šiai šeimai tikrai padeda ,dabar papildomus talonus maisto parūpino,bet jiems priskirtą soc,. darbuotoją jos sugyventinis šantažuoja žinutėmis,kad atseit ji pinigus jų pasisavina .....tai toji jau net nebenori eiti pas juos ,bijo ,sakė gal su policija tik eis...dabar pašte jau yra skirti šiai šeimai 100 lt perlaida ,kad dokumentus suitvarkytų,bet vedėja sakė žiūrėsim ,ar nepravalgys .....vienu žodžiu kaip supratau Agita taip gera moteris ,bet labai pasiduodanti aplinkinių įtakai,o vadovauja jai jos vyras aferistas.....
jomajo ...
siek tiek per astriai cia ....bet beveik tiesa.Motina vagilka jau nuo seno ( Agita man tai papasakojo) , brolis irgi uz vagystes sedi
.... kad Agita aklai klauso sugyventinio ,tai nezinau , negaliu pasakyti
.Kad Agitai buvio siulomas bustas - tiesa . Bet paminesiu kad 14 km nuo Moletu kaime , tas dvieju kambariu ( tai dvieju patalpeliu - kambariukas ir virtuve , beveik toks pat kaip jos mamos Jauruose), taipat be patogumu ( Agitai ju ir nereikia siaip) .... bet ir be zemes , o ji norinti darza uzsisodinti.Vaikams reiktu keisti mokykla , vazineti i Inturkes mokykla, darzelio ten nera , tad paruosiamukui Martynui reiktu kazkaip Moletuose lankyti vazineti, ar kaip nezinau.Agitai buvo ant greicio pasiulytas sis bustas , kai i savivaldybe del sios seimos eme lankytis zurnalistai ....bustas ( beje visai neremontuotas , bet gyventi galima) .Greiciausiai ,kas jai si busta siule , tikejo ,kad ji atsisakys .... nes per sudetinga su 5 vaikais gyventi uzkampyje. Taip ,jos seima ir dabar uzkampy gyvena, bet iki Moletu ar maximos ji peskom ateina, jei kokiu reikalu turi. O is ten jau reiktu derintis prie autobusu ,kuriu yra vienas ar pora i diena vaziuojanciu
....oi nezinau....nezinau ...tikrai neginu Agitos , nu gaila man jos
.Vyras tai
ka as zinau , siandien juos abu susitikau Moletu mieste.Buvo del vyro paso,Agita tempe didziuli maximini maisa maisto ,pampersu , o jos vyras ejo nieko nenesdamas
...
.brudas...Siandien Agita gavo pasalpa 280 lt. As pasicekavindama ikisau nosi i jos maisiuka ,sakau - nu ko cia prisipirkai - tai buvo tik maistas , optimos pampersai, kojines. Kazko negero neuzmaciau
.Dar Agita pasake ,kad uz Lino pasa 82 lt sumokejo.
Kiek man anksciau Agita pasakojo ,tai jos vyras turi policijai bauda kazkiek tukstanciu uz vairavima be teisiu , be technikines . GALBUT DABAR ANTSTOLIAMS PADUOTAS???
uztai ir nenori legaliai dirbt ?
na cia tik mano nuomone. Bet jis tikrai niekam tikes yra , jau toks vyras - tai tragedija !!!!!!